Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Ma nek se "popunjavaju" oni izmedju sebe, daleko im lepa kuca...

Ne, ovu nemam, drugacije je kuciste!

E vidis to je pametna stvar! Kome bre trebaju one ogromne pedale... 

Ako ne moze u kutiju cigara da stane, ne priznajem.
guv'nor wrote:Ovu k'o da si ti dizajnirao.

Eto sta jos treba da se nabavi.
Upravo.sinisake wrote:Ako ne moze u kutiju cigara da stane, ne priznajem.
Drugar, probao sam ja na svu srecu sve i svastaTenji wrote:Primetio sam da na ovom forumu nemetalci uvek "bolje" znaju sta je dobar metal ton nego oni koji zapravo sviraju metal...

to je to
Ni korak dalje! 

- Dersu Uzala
335 i Hiwatta, komada par, a ne bi nista smetalo ni da mi Aleksa odrzi par casova.

Kaka carska fotka. Tako da se uslikam pa da mrem.
Na istu temu, jos jedan bend iz moje mladosti. E sto sam volEo tu englesku prog-rock skolu. Samo se tada zvala sympho-rock. Pa techno-rock. Pa onda whatever...
Check that friggin' gear people.

Kaka carska fotka. Tako da se uslikam pa da mrem.

Na istu temu, jos jedan bend iz moje mladosti. E sto sam volEo tu englesku prog-rock skolu. Samo se tada zvala sympho-rock. Pa techno-rock. Pa onda whatever...
Check that friggin' gear people.
- Dersu Uzala
Kad sam vec krenuo down the memory lane...
Tako se to radi...sa tim fuzzom. Jedini lik ciji fuzz priznajem. U istoriji. Kvalitet audio i video otiska je ocajan, ali je muzika bajna. Imate i studijsku verziju so no big deal. Eto, to sam izmedju ostalog slusao sa 7 godina, ne znam za Velibora Miljkovica ali verovatno je bila Lepa Brena u pitanju. Hail I.
Tako se to radi...sa tim fuzzom. Jedini lik ciji fuzz priznajem. U istoriji. Kvalitet audio i video otiska je ocajan, ali je muzika bajna. Imate i studijsku verziju so no big deal. Eto, to sam izmedju ostalog slusao sa 7 godina, ne znam za Velibora Miljkovica ali verovatno je bila Lepa Brena u pitanju. Hail I.
Dersu Uzala wrote:Kad sam vec krenuo down the memory lane...
Ovo je par godinica pre mog rođenja ali sam imao ujaka koji me je brzo edukovao, uvek sam tvrdio da sam trebao malo ranije da se rodim zbog muzike. Odličan izbor, mada vi pričate o tehničkim stvarima, ja sam se bazirao na muziku...

Da dodam i ja nešto:
http://www.youtube.com/watch?v=m4o--q6x ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ttlp1wgM ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=s-H00MXj ... 1&index=28
apsolutno, apsolutno... ako oš da se istalimo? svako po bubreg...guv'nor wrote:Ni korak dalje!