Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Ima li jos sta ? 

ImaKill surf city wrote:Ima li jos sta ?

Fino je što si otklučao temu.KnightOfDoom wrote:Otkljucano...izbegavajte svadju i prozivanje, ne nasedajte na provokacije itd itd. bla bla.... ili cu opet morati da zakljucam.
Ali zašto temu nisi očistio od smeća, posebno ono iznad tvog posta u kojem me taj mladi primitivac vrijeđa?
Pogledaj samo nivo uvreda koje su mi upućene, a ti si ovdje moderator:
viewtopic.php?f=43&t=15864&start=1755#p254979
Ja njemu nisam rekao da je govno, i zato bi trebao bi da budeš pravedan! Treba da svi članovi bdu jednake odgovornosti u vlastitom ponašanju na forumu. A ti kao moderator treba da sprečavaš obostrane uvrede, umjesto da jednoj strani (u ovom slučaju nekulturnijoj) držiš leđa. To doista nije fer! Pozdrav.
Stoji ti i dalje oglas za instrument koji si prodao, skini to 

Hvala nebojša, obrisao sam.
A za onu na dnu, čovjek je dao kaparu i čekam da sakupi osatak.Pozdrav
A za onu na dnu, čovjek je dao kaparu i čekam da sakupi osatak.Pozdrav
Ljudi samo smireno, nemojte da dozvolite da nas ponovo isprovocira, Nebojsha shta ti je, zashto mu se direktno obracash? Taj nek pishe shta hoce, mi samo totalni ignore i komentarishemo oglase kao da on nije tu. 

Sejdi, ajd mi prodaj bravo?! Je l' custom il' je u pitanju oridjiji al' restauriran?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ajde jeb=... ga... da svi iskulirajmo , opet ce nam ubiti temu.
Ne znam kako resiti situaciju sa ljudima koji su kod vecine nepozeljni, tu se prepoznaje Shady i jos po neko koji ce se svakako uvuci na temu, ali ajde da probamo da zadrzimo temu jer nisu oni jedini koje treba komentarisati. Shtavishe imaju svoje musterije, a vecina koja je na forumu vec duze vremena zna za razne slucajeve pa nek se time vodi. Shady je cist trgovac/preprodavac, bavi se time vec duze vreme, a i znate onu staru narodnu izreku: Shta Ko Radi - Sebi Radi, tako da nek na tome ostane.
Gitare i oprema iz radnje su po meni ipak mnogo bolja varijanta, s obzirom da je ista cena kod Shady-ja i toliko o tome da se ne vracamo na to..., Svako ima izbor.
Hajde da probamo da zagrebemo neke nove problematike...Naprimer:
http://www.kupujemprodajem.com/Crni-Fen ... id=5785617 Ima cesto oglase vezane za "Replike" nekih modela gitara i slicno. Prodaje i delove gitara i kojekakva sranya, sve prodaje po prevelikim cenama i vecina robe je lazna i nekorektna. Sklapa gitare iz delova i prodaje kao prave (da bilo je i toga)...I tako ti sportovi...(znam iz iskustva da je prevarant jer sam kod njega naseo na sitnu, ali ne zanemarljivu prevaru).
http://www.kupujemprodajem.com/Custom-T ... id=5771802 Majtimika kaze da je ovo Aria Legend, ja sam se bio prevario na nekoj drugoj temi i preporucio ovu gitaru jer sam je cak i probao u Shidu kad sam bio nekim drugim poslom. Covek kod kog sam je probao nije delovao nekorektno, shtavishe, ne znam i ne bih da verujem da je isti lik u pitanju, ali ko god da je i ako je to ta Aria Legend, to je pokusaj prevare. Arije su ispod 200Evra. Izbegavati do daljnjeg
U svakom slucaju hvala i od mene shto ste vratili temu, ima mnogo toga i zanimljivog da se pomene...cesto se jave jako dobre ponude neke opreme koju bi mozda neko sa foruma zeleo da pazari ili shtavec...

Ne znam kako resiti situaciju sa ljudima koji su kod vecine nepozeljni, tu se prepoznaje Shady i jos po neko koji ce se svakako uvuci na temu, ali ajde da probamo da zadrzimo temu jer nisu oni jedini koje treba komentarisati. Shtavishe imaju svoje musterije, a vecina koja je na forumu vec duze vremena zna za razne slucajeve pa nek se time vodi. Shady je cist trgovac/preprodavac, bavi se time vec duze vreme, a i znate onu staru narodnu izreku: Shta Ko Radi - Sebi Radi, tako da nek na tome ostane.

Hajde da probamo da zagrebemo neke nove problematike...Naprimer:
http://www.kupujemprodajem.com/Crni-Fen ... id=5785617 Ima cesto oglase vezane za "Replike" nekih modela gitara i slicno. Prodaje i delove gitara i kojekakva sranya, sve prodaje po prevelikim cenama i vecina robe je lazna i nekorektna. Sklapa gitare iz delova i prodaje kao prave (da bilo je i toga)...I tako ti sportovi...(znam iz iskustva da je prevarant jer sam kod njega naseo na sitnu, ali ne zanemarljivu prevaru).
http://www.kupujemprodajem.com/Custom-T ... id=5771802 Majtimika kaze da je ovo Aria Legend, ja sam se bio prevario na nekoj drugoj temi i preporucio ovu gitaru jer sam je cak i probao u Shidu kad sam bio nekim drugim poslom. Covek kod kog sam je probao nije delovao nekorektno, shtavishe, ne znam i ne bih da verujem da je isti lik u pitanju, ali ko god da je i ako je to ta Aria Legend, to je pokusaj prevare. Arije su ispod 200Evra. Izbegavati do daljnjeg
U svakom slucaju hvala i od mene shto ste vratili temu, ima mnogo toga i zanimljivog da se pomene...cesto se jave jako dobre ponude neke opreme koju bi mozda neko sa foruma zeleo da pazari ili shtavec...

Јеби*а сад и ви, нећу да улазим у то ко шта кад како јер је то небитно и то је кључна ствар, ако нападаш неког, па макар то било и са најјачим аргументом на свету, тај неко нека се брани ако је ту. Или немојте Шејдија да узимате у уста или будите спремни за расправу или шта већ.
То што неко има свети гњев праведника не значи да кад оплете по неком, да тај неко не сме да се јави или чак да не треба. Не видим логику иза механизма - оплете се по неком, тај неко се јави, онда креће ''шта се јављаш ај игноришите га'', па не иде то тако, ако се неко игнорише, онда се игнорише. А не ко Јагода, улети да боцне, а онда ''нисам ти се директно обратио, ја са ђубретом не разговарам''. ЛОЛ брате, па чек, ако ја сад кажем ''Госпон лизарђиста је говнар јебем га у уста'', па се Сталкер јави са ''шта оћеш ти'', треба да му кажем ''нисам ти се обратио, нити поменуо твоје име, шта се осећаш прозваним''... Нек је Јагода сто пута у праву, просто таква механика постовања није у реду. И ти Кортексе, просто пошаљи то што си постовао Небојши на ПМ и то је то.
Или га банујте под паролом ''непожељан на форуму'', па га критикујте као што би, не знам, неку познату личност која није на форуму, у контакту са свима нама. Иначе, овако је сулудо, па не можете од лика очекивати да се не јавља ако га набадате.
То што неко има свети гњев праведника не значи да кад оплете по неком, да тај неко не сме да се јави или чак да не треба. Не видим логику иза механизма - оплете се по неком, тај неко се јави, онда креће ''шта се јављаш ај игноришите га'', па не иде то тако, ако се неко игнорише, онда се игнорише. А не ко Јагода, улети да боцне, а онда ''нисам ти се директно обратио, ја са ђубретом не разговарам''. ЛОЛ брате, па чек, ако ја сад кажем ''Госпон лизарђиста је говнар јебем га у уста'', па се Сталкер јави са ''шта оћеш ти'', треба да му кажем ''нисам ти се обратио, нити поменуо твоје име, шта се осећаш прозваним''... Нек је Јагода сто пута у праву, просто таква механика постовања није у реду. И ти Кортексе, просто пошаљи то што си постовао Небојши на ПМ и то је то.
Или га банујте под паролом ''непожељан на форуму'', па га критикујте као што би, не знам, неку познату личност која није на форуму, у контакту са свима нама. Иначе, овако је сулудо, па не можете од лика очекивати да се не јавља ако га набадате.
Last edited by Doolio on 24 Nov 2011, 04:47, edited 1 time in total.
Ma mi to za njegovo dobroDoolio wrote:....Иначе, овако је сулудо, па не можете од лика очекивати да се не јавља ако га набадате.....

Човек је одрастао, или га искулирајте или немојте, ал не може ''е, ти се искулирај, ал ми нећемо хихихи'':)
Možda je baš tu problem, sve shvata suviše ozbiljno, mislim ipak je ovo muzički forum zaboga™Doolio wrote:![]()
Човек је одрастао...

Mislim ne može me ubediti da on živi od (pre)prodaje muzičkih instrumenata.
Ja i dalje ne kapiram zašto je baš Shady opet tema. Ne smeta mi to, samo mi smeta način komunikacije. Ja sam od njega kupio jednu gitaru, bilo je cenkanja, na kraju je ispalo da je u najboljem slučaju sa tom trgovinom na nuli ako nije i na gubitku. Ne zameram mu visoke cene, ako može da proda .. super. Ja sam izgleda antitalenat za trgovinu i svemu spustim cenu previše. Nosim se mišlju da dam Šejdiju da prodaje umesto mene moje gitare, možda će trajati duže al bi bilo sigurno ispaltivije
Doduše imao je i on bisera sa tamo nekimI Ibanezom GRG po ceni prestige ... ali to me ne intrigira, ni malo. Čak mi je bilo krivo što je tema bila zatvorena pa da ga priupitam zašto, u čemu je trik kod GRG-a. Naravno bez omalaovažavanja i prekih reči
A ni kupci vala nisu cvećke... u onolikom izboru i konkurenciji ako se neko zaleti za precenjenu gitaru mogu samo da kažem: tako mu i treba!. A ako mi je neka od gitara sumnjiva ili smatram da nesto nije u redu, mogu da prokomentarišem ovde. I to konkretno.. bez zavrzlama koliko je na evilbay ili koliko ja mislim da bi trebalo da košta ..
Da skratim.. Ne branim ja Šejdija, nego njegovo pravo da bude ovde i da prodaje na KP šta god hoce po cenama koje god smisli. Mislim da ima mnogo ozbiljnijih prevara na KP kojima bi bilo korisnije (a i zabavnije) da se bavimo na ovoj temi.

Da skratim.. Ne branim ja Šejdija, nego njegovo pravo da bude ovde i da prodaje na KP šta god hoce po cenama koje god smisli. Mislim da ima mnogo ozbiljnijih prevara na KP kojima bi bilo korisnije (a i zabavnije) da se bavimo na ovoj temi.