haha, svaka cast za videoKirilStipsa wrote:Sjajna tema
Svaki ozbiljan gitaros bi trebalo da ima i jednog i drugog...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
haha, svaka cast za videoKirilStipsa wrote:Sjajna tema
Svaki ozbiljan gitaros bi trebalo da ima i jednog i drugog...

mahagoni je.Solomoon wrote:i dalje ne moze imati zvuk les paula, jedino da ga skroz iskopirajuHaralampije wrote:Solomoon wrote:e to nije tacno..fender ne pravi gitare od mahagonija..tako da i ti HH stratovi sa humbuckerima ne mogu imati ni blizu boju tona kao les paul, a i ovo nisu humbuckeri
 I ne treba da se kopiraju,oba su totalno drugacijeg koncepta,drugacije skale
pa znam da im nije ideja da kopiraju medjusobno jer imaju dva najprepoznatljivija modela el. gitara, al nisam vidjao ranije mahagony body strat..a i ovo sa humbuckerima je novo..doduse ovaj bridge je ipak samo bridge, al ima i full kolko sam video..jbg komercijala radi svoje kao sto gibson sad pravi lp-ove sa tremolomHaralampije wrote:Solomoon wrote:mahagoni je.Haralampije wrote: i dalje ne moze imati zvuk les paula, jedino da ga skroz iskopiraju, a i ovo nisu humbuckeri
PS-na bridgeu je hum.

Salim se, iako ga ja vise volim. To je sve stvar ukusa, i jedan i drugi su dobri, opet, kako koji model naleti, al' tu nema puno filozofije, kako kome odgovara koja gitara, to i koristi. Ipak je Strat bolji i eto. Yngwie zna...
 Salim se, iako ga ja vise volim. To je sve stvar ukusa, i jedan i drugi su dobri, opet, kako koji model naleti, al' tu nema puno filozofije, kako kome odgovara koja gitara, to i koristi. Ipak je Strat bolji i eto. Yngwie zna... 
Cortex wrote:Telecaster.

fattwang wrote:Cortex wrote:Telecaster.

kako je dobra stolicaHaralampije wrote:

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest