ali saaamo malo smanji mrznju i zuc ... dovoljno je da kazes da nesto ne volis... i da na miran nacin to i kazes...
niko nece da te poziva.. tj. niko nece da se ljuti sto ti nesto mrzis... samo smanji kolicinu mrznje... nista drugo...

OK, dakle na finjaka da pljujemo, vazi!dejankuki wrote:Sve je ok... razumemo da nesto ne volis...pa i mrzis...
ali saaamo malo smanji mrznju i zuc ... dovoljno je da kazes da nesto ne volis... i da na miran nacin to i kazes...
niko nece da te poziva.. tj. niko nece da se ljuti sto ti nesto mrzis... samo smanji kolicinu mrznje... nista drugo...mmkey
uu, izvini molim te sto sam prokomentarisao i jos stavio smajlijaPazi ako je znaci varijanta biti cool i opusten ne izraziti se kako ti mislis da treba, onda ok, necete vise citati postove ala ta dva. Izvinjavam se na pretrpljenom smaranju...
DrGreenthumb wrote:Ne mogu da verujem da je neko stavio Vai-a i Malmsteena u istu recenicu, ocigledno ne zna o cemu pise... Eh, taj testosteron... Verovatno je i Paganini masturbator po tvom misljenju?
Nisi me uvredio, ne briniPa ok, kontam da sam nekog uvredio, ali napominjem, to je moje subjektivno misljenje...ja ih ne volim i meni su svi oni isti...a klasicnu muziku postujem, ali iskreno je ne slusam...nije uostalom ni bitno...ionako sam navikao na prozivanje.
Foxy Lady wrote: Kod hiphop-era me nervira to kad spustaju pantalone i onda im se vide bokserice koje su obavezno markirane. 80% njih i nemaju dupe za pokazivanje.
friedman wrote:Nerviraju me muzički pravci
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests