ma daj mazi reci da se salis i oprosticemo tiMUzzY wrote:Rocket Roll wrote:Motu 8pre = kod nas 600€
+
Motu zBox = još 50tak€
=
650€ da bi se sviralo u svojoj sobi?
Ne mogu da se otmem utisku da postoje i bolji načini da se potroši 650€ a da se na kraju ima i dobro pojačalo i dobar interfejs.
Ponekad se začudim kriterijumima drugih muzičara. Dobra prilika za vežbanje tolerancije
Pa ... ok. Ali si ogranicen samo na sviranje. Mislim da je potpuno suludo da se ubedjujemo i nabrajamo sta sve mozes sa MOTU-om ...
I sto mora MOTU? Ima mnooooogo jeftinijih resenja koja su "dovoljna" za sobu.
a koje je to pojacalo i interfejs za te pare?
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
NEVAR! 
(edit za mAudio, to je expanzija za delta karte. Nije standalone)
Bandit? Pa, ok. Dobro pojacalo, nema sta.
Dodaj na to jos barem sm57 i neki mic preamp ...
(edit za mAudio, to je expanzija za delta karte. Nije standalone)
Bandit? Pa, ok. Dobro pojacalo, nema sta.
Dodaj na to jos barem sm57 i neki mic preamp ...
- Rocket Roll
Pojačalo uvek polovno & vintidž, ako smem da savetujem. Meni je Hijavata uleteo za 200€, a koliko je +Hopkins+ platio svog Sunna... A Sava je morao da pusti ONAKVOG Akustika u ONAKVOM stanju za 200€. Eh.
Naleću odlični dilovi i to sve vreme, samo treba imati keš pri sebi. I muvati se po krugovima, ne zaboravite da najbolja oprema uvek dolazi od prijateljevih prijatelja. KupujemProdajem? Kad nikom ne možeš da ga uvališ jer je u pitanju neopevani krš - e, onda se daje oglas na KP.
Mirofon, mikrofonski preamp = pričamo li još uvek o tome kako najbolje uložiti 650€ u opremu koju se najviše isplati imati, ili o tome kako pravilno ozvučiti & snimiti pojačalo?
Naleću odlični dilovi i to sve vreme, samo treba imati keš pri sebi. I muvati se po krugovima, ne zaboravite da najbolja oprema uvek dolazi od prijateljevih prijatelja. KupujemProdajem? Kad nikom ne možeš da ga uvališ jer je u pitanju neopevani krš - e, onda se daje oglas na KP.
Mirofon, mikrofonski preamp = pričamo li još uvek o tome kako najbolje uložiti 650€ u opremu koju se najviše isplati imati, ili o tome kako pravilno ozvučiti & snimiti pojačalo?
Pa poenta je u tome da ne moras ...
Batali tu cifru od 650e moze to dosta manje para.
Uglavnom, ne gledamo na te stvari isto. Kako starim sve manje prihvatam kompromise. Trudim se da zivim skromnije i da sa manje uradim vise ali mi apetiti rastu
negde cu pronaci vagu, imam jos da ucim.
Sve sto hocu da kazem je da smo svi u pravu samo je bitno sta ko zeli i ocekuje.
Batali tu cifru od 650e moze to dosta manje para.
Uglavnom, ne gledamo na te stvari isto. Kako starim sve manje prihvatam kompromise. Trudim se da zivim skromnije i da sa manje uradim vise ali mi apetiti rastu
Sve sto hocu da kazem je da smo svi u pravu samo je bitno sta ko zeli i ocekuje.
MUzzY wrote:Sve sto hocu da kazem je da smo svi u pravu samo je bitno sta ko zeli i ocekuje.
Scotty Moore npr, ne mož' da živi bez svog Bandita i Boss DD-a, dok bi mnogima, pa i meni, to bio jedan od poslednjih izbora.
[youtube]gMxHxuiTAGA&feature=related[/youtube]
Edit: [word of wisdom]Svako pojačalo/plugin/proc je dobro, sve dok se ne kvari i dok radi šta mu je posao.[/word of wisdom]
Auh, ... ne zelis da znas sta mislim o ovakvom tonu.
Mislim da otprilike znam i mogu da razumem zbog čega.
S druge strane, Scotty je bio Elvis' first choice gitaroš. Ipak čika ima malo veći kredibilitet od bilo koga ovde.
guv'nor wrote:![]()
Mislim da otprilike znam i mogu da razumem zbog čega.![]()
S druge strane, Scotty je bio Elvis' first choice gitaroš. Ipak čika ima malo veći kredibilitet od bilo koga ovde.
-
Boogie Woogie
Heh, znao sam da ce se kredibilitet spomenutiguv'nor wrote:![]()
Mislim da otprilike znam i mogu da razumem zbog čega.![]()
Sve ja to znam i postujem. Ali jbg. meni je to ziljav ton...
DeltaBlues bi tu recimo bas legla.
-
nenadnenad
Mislim da na slepo ne bi niko skontao da tip svira bandita 
Naravno. Ali mi se i dalje ne dopada zvuk 
- Guitar_thrill
- MF veteran
Cestitke! Koliko je primetna razlika u magnetima,u odnosu na stare?