Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Gosa

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by Gosa » 30 Apr 2013, 06:58

Nova kosta 60.000 dinara...mozda ali pre 7-8 godina...strasno...
http://www.kupujemprodajem.com/ibanez-r ... d=22119737

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 30 Apr 2013, 12:14

Upravo mi stigle dve 6l6 lampe izlomljene u param parcad. Gospoda iz AKSa se zajebavali. Jos je i kesa, omot u kojoj su bile bio rascepan tako da kapiram da su skontali da su polomili, pa da su otvarali da provere.. Naravno nisam preuzeo ali ne znam kako ce sad ici procedura sa tim likom koji mi ih je slao i aksom... valjda ga nece zajebati.

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 30 Apr 2013, 12:31

AKS je poznat po takvim glupostima.

alucard_earl

Post by alucard_earl » 30 Apr 2013, 12:45

Najvise mrzim kada ne prodaje robu direktno lice nego neko drugi, odmah mi to nesto sumnjivo, jednom sam nesto tako hteo da porucim i nikada vise....Hocu onaj sto prodaje da mi proda, da sa njim pricam, da idem kod njega a ne da mi se skrivaju i da im drugari prodaju, i da idem u necije tudje kuce, a posle ako nesto zapne taj se pravi lud a ti zapravo ne znas cije si kupio.

Ne znam da li imas iskustva sa kupovinama muzicke opreme, ali ljudi su spremni na svasta.

I ne bih bas da rizikujem tesko zaradjeni dinar. Sve sto mi je sumnjivo otpada, pa i da gresim dusu, ali bolje tako nego da me zeznu opet.
Aj kad budes imao iskustvo pricanja sa Trifunoljubisom postavi ovde reakcije da i mi saznamo,ali se obavezno cenjkaj bez obzira da li planiras ili ne planiras da uzmes gitaru... :twisted:
Elem ,ako si nov na forumu,pogotovo temi, i interesuje te misljenje o Trifunoljubisi idi malo unazad i citaj postove i videces... :metal:

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 13:11

alucard_earl wrote:
Najvise mrzim kada ne prodaje robu direktno lice nego neko drugi, odmah mi to nesto sumnjivo, jednom sam nesto tako hteo da porucim i nikada vise....Hocu onaj sto prodaje da mi proda, da sa njim pricam, da idem kod njega a ne da mi se skrivaju i da im drugari prodaju, i da idem u necije tudje kuce, a posle ako nesto zapne taj se pravi lud a ti zapravo ne znas cije si kupio.

Ne znam da li imas iskustva sa kupovinama muzicke opreme, ali ljudi su spremni na svasta.

I ne bih bas da rizikujem tesko zaradjeni dinar. Sve sto mi je sumnjivo otpada, pa i da gresim dusu, ali bolje tako nego da me zeznu opet.
Aj kad budes imao iskustvo pricanja sa Trifunoljubisom postavi ovde reakcije da i mi saznamo,ali se obavezno cenjkaj bez obzira da li planiras ili ne planiras da uzmes gitaru... :twisted:
Elem ,ako si nov na forumu,pogotovo temi, i interesuje te misljenje o Trifunoljubisi idi malo unazad i citaj postove i videces... :metal:

Ej, hvala druze puno na informaciji, razmisljao sam da li da se cenjkam (malo mi to glupo i klosarski) ali probacu, jer nesto kuburim sa parama, malo malo pa zdrpnem sa gomile da kupim neke gluposti ili zapusim nke rupe. Znaci da se obavezno cenjkam! Hm, a sto postave visoke cene ako posle se cenjkaju i hoce punod a spuste...Ali nebitno....Hvala na info.

bancika

Post by bancika » 30 Apr 2013, 13:12

Pitaj ga samo da li je original :)

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 13:23

bancika wrote:Pitaj ga samo da li je original :)
e da, hvala i tebi puno, vidis to mi na kraj pameti ne bi palo, ali u pravu si, jes da danas kopiraju gibson i fender puno, ali kako se razvijaju Kinezi, i Ibanez je mozda dosao na red :evil:

A sve te starije gitare o kojima se malo zna su rizicne... Da je rg550 u pitanju tu bi se lako proverilod a li ej original, ali 540p hm, u zivotu ga nisam uzivo video a kamoli svirao...

bancika

Post by bancika » 30 Apr 2013, 13:42

hehe, nisam na to mislio. Ocito nisi u toku sa Trubom (Trifun/Ljuba). Sa likom nije nesto u redu i na normalna pitanja zna da se nervira, pocne da psuje, preti i slicno. Mom bratu je pretio da ce da ga nadje i razbije mu glavu jer je posumnjao u originalnost legendarne vibrole. Blokirali su mu nalog u nekom trenutku zbog primernog ponasanja pa je otvorio nov na ime svog caleta (Trifun I assume).

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 13:47

bancika wrote:hehe, nisam na to mislio. Ocito nisi u toku sa Trubom (Trifun/Ljuba). Sa likom nije nesto u redu i na normalna pitanja zna da se nervira, pocne da psuje, preti i slicno. Mom bratu je pretio da ce da ga nadje i razbije mu glavu jer je posumnjao u originalnost legendarne vibrole. Blokirali su mu nalog u nekom trenutku zbog primernog ponasanja pa je otvorio nov na ime svog caleta (Trifun I assume).
Cccc, pa da li mu zna cale da koristi njegov nalog? Koliko godina ima taj klinac ?

bancika

Post by bancika » 30 Apr 2013, 14:04

mislim da nije klinac, naprotiv

Gosa

Post by Gosa » 30 Apr 2013, 14:54

Sta mislite koja je ovo gitara?:D
Evo jedan hint :mrgreen: 5ao :lol:
http://www.kupujemprodajem.com/Charvel- ... d=28210619

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 15:15

Gosa wrote:Sta mislite koja je ovo gitara?:D

Rooster??

Nije valjda, bas sam jedno vreme hteo da je uzmem.

A odmah mi je bilo malo cudno kako to Charvel a cudna glava gitare.

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 15:15

http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-R ... d=22119737

Kako volim kada neko napsie ovakav oglas, iskreno i ljudski...A ne ono - Ova gitara ubija, mnogo mi se svidja, nikada je ni za milion evra ne bih prodao.....Ali eto prodajem je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 16:21

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-U ... d=22119737

Da li je ovo original?

Bas mi se svidja :cry:

socio

Post by socio » 30 Apr 2013, 16:43

ToneChaser wrote:
Gosa wrote:Sta mislite koja je ovo gitara?:D

Rooster??

Nije valjda, bas sam jedno vreme hteo da je uzmem.

A odmah mi je bilo malo cudno kako to Charvel a cudna glava gitare.
zar rooster nema skunkstripe?

Post Reply