Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
kakav je ovaj gilmor perverznjak!
ovaj rek izgleda kao da uz njega ide HAL 9000 ili da bar može da dostigne warp speed
ovaj rek izgleda kao da uz njega ide HAL 9000 ili da bar može da dostigne warp speed
Moguce, bem li ga, vidjao sam neke slike, gde sam bio ubedjen da je MM bioDuane wrote:verojatno si mislio na elektrik mistres, barem meni su te dve pjedaline slične, tojes uvek ih nekako brkamStanko wrote:Ups! My bad onda

[youtube]dFCpD9on0NY&feature=feedu[/youtube]1971 Dallas Arbiter Fuzz Face silicon BC108C, Binson Echorec 2, Hiwatt DR103, two Fane loaded 4x12 Hiwatt cabinets
- rock action
nikolic?Baba Slim wrote:Ja zvao, mislim 60e.umart wrote:cini mi se da nikolic prodaje.sad,za cijenu ne znam.
Da, još uvek stoji oglas koliko vidim...
- rock action
odzaci? cimnucu ga ovih dana ako uspem da se ispozajmljujem za kes...
Cimni ga svakako, pa ako on može, neka te sačeka par dana...
- rock action
fala vi 

to je to!
- Dersu Uzala
Carevi. najjaci je Humboldt green housing, pogino sam. 

- Rocket Roll
Do sada je izašao ogroman broj revizija, i ima ih svakakvih - tamnih, svetlijih... Da ne zaboravimo modifikacije: relativno ih je lako "posvetliti" zamenom prvog operacionog. Takođe, mnogo ljudi nikako ne može da ukapira da MM treba uterati u blagi overdrajv. Lampica mora da svetli skoro stalno.andrej] wrote:...sviram npr bridge magnet na telcu, upalim ga i automatski potamni kompletan zvuk (globalno) bash dosta, do neprepoznatljivosti.
Poređenje dva različita modela, gde se lepo čuje "shimmer" - kao što se da primetiti, ne fali visokih:
Kad kažem "Memory Man", mislim pre svega na Gilmura (nikad ga nije svirao uživo, ali je njegov ton, po meni, najlakše dobiti Memory Manom) i Edža. "Gloria", "Rejoice"... To je taj zvuk. Ponavljanja "plivaju" zbog Chorus/Vibrato opcije, i konačan utisak je kao da slušaš zvona u daljini.
Samo pustiš da te sam Memory Man vodi - on nije pedala iz koje ti izvlačiš zvuk kakav ti hoćeš, nego pedala iz koje izlazi jedan specifični, kulturni... ezoterijski delay. Grof među efektima, onako kako su Gretschevi grofovi među gitarama

Dođavaola Peđa,hteo sam da napravim aqua puss,al' posle ovog videa i tvog opisa moraću i DMM-a isto 

Najbolji delay, nema tu shta. Kad pored kila gain-a u pozadini i bubnjeva u uzhasnom studijou, chovek svira clean deonicu i sve se chuje, svako okidanje zhice, nenormalno prezentno, i seche fenomenalno kroz mix, to se zove kvalitetna pedala. Mozhe da kenja samo ko ga nije isprobao detaljno in a band situation.