Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Haralampije

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by Haralampije » 23 Dec 2010, 15:56

Mozda u K/P pravilniku pise,ko se zove Krle,mora u trecem licu da postavi oglas.... :kokice:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 23 Dec 2010, 16:46

Satri Djaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Image
Pardoniram na, blagom, off topicu.

Strat08

Post by Strat08 » 23 Dec 2010, 17:11

Joey Sartiani wrote:Zasto prodaju svoje gitare??? Pa to je bre deo istorije i licnog njegovog identiteta...Postoje neke stvari koje se ne prodaju kao npr bulja obraz i dugogodisnja gitara koja je svasta prozivela sa tobom.....Ne radi se tu o novcu....Ja moju ne bi prodao ni za 200 e a ni za 200 000e ......
:1:

:bow: :bow: :bow:

nikolic025

Post by nikolic025 » 23 Dec 2010, 17:27

Samo sto je ta gitara prosla sve i svasta,1000 majstora,isto toliko pragova i kopana rupa za veci neck humbucker...Ko je lud da da te pare...?

U glavnom,salje mi lik poruku,neki iz Kraljeva,cini mi se Dragan...Posreduje preko Ebay-a i da mu kazem kakav me gibson zanima i da mi on nadje par komada i da ja izaberem...

Ja reko ok...Interesuje me Classic ili Standard do 2008. godista...Ok,pogledace i salje mi slike kad nadje nesto...

Nije proslo 24h salje lik slike Gibson Les Paul Custom crni i beli sa koferima po 1300E,Standard za 1600e i classic za 1200E...A na slici kinezi...Reko brate trebaju mi original Gibsoni,a ne kopije za te pare...

Kako su ljudi smesni,ne mogu da verujem...Pa ko hoce da kupi tako skupu gitaru (bar u vecini slucajeva) raspita se kako izgleda original i sta je prepoznatljivo za kineze...

Mislim Custom sa krivim civijama (nisu u redu),sa kosim potovima,sa velikim logom....smesno...i,da...onaj poznati kineski kofer...sa zelenim ili crvenim plisem...

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 23 Dec 2010, 17:43

Haralampije wrote:Mozda u K/P pravilniku pise,ko se zove Krle,mora u trecem licu da postavi oglas.... :kokice:
:XD: :XD: :XD: :XD:

A mozda nije dozvoljeno prekaljenim pretalentovanim extra giga mega poznatim gitaristima da se oglasavaju vec je KP za obicne smrtnike kao sto smo mi !!!!!

Mozda ovi poznati moraju da placaju porez na talenat i VIP pa se zato ne oglasavaju nego im to radi neko drugo lice

Born_Dead

Post by Born_Dead » 23 Dec 2010, 20:48

http://www.kupujemprodajem.com/AL-Flat- ... ter_id=104

znam da svako voli svoju gitaru,ali jbt :lol: :lol:

Strat08

Post by Strat08 » 23 Dec 2010, 21:58

Born_Dead wrote:http://www.kupujemprodajem.com/AL-Flat- ... ter_id=104

znam da svako voli svoju gitaru,ali jbt :lol: :lol:
Gledajuci cijene ostalih gitara sto prodaje, ne bi me cudilo da je prava vrijednost ove "ljepote" 300 evra :grummel_2:

Strat08

Post by Strat08 » 23 Dec 2010, 22:30

Image

Je l' se imaju gdje kod nas kupiti "Wampler" pedale? :)

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 23 Dec 2010, 22:57

E a jel ste videli opet se oglasio onaj sto prodaje vibratore i rucice za vibratore :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:

Nasao sam ga i na kupindo ali me mrzelo da stavljam linkove, siguran sam da znate o kome se radi i kakvi su vibratori u pitanju :XD: :XD:

Bozha

Post by Bozha » 24 Dec 2010, 11:23

Iskoristite priliku da uzmete ovo! Svojevremeno sam verziju za bas dobio za 30, prodao za 50 tipu koji je kasnije izvaljao za 80, sad su vidim dostigli 160... za koju godinu sigurno ce vredeti citavo bogatstvo!

xspaceman

Post by xspaceman » 24 Dec 2010, 11:43

Bozha wrote:Iskoristite priliku da uzmete ovo! Svojevremeno sam verziju za bas dobio za 30, prodao za 50 tipu koji je kasnije izvaljao za 80, sad su vidim dostigli 160... za koju godinu sigurno ce vredeti citavo bogatstvo!
ali to je naš Dženi! :lol:

KirilStipsa

Post by KirilStipsa » 24 Dec 2010, 13:21

Joey Sartiani wrote:
Margos wrote:Ma jebe mi se sto ga je Krle svirao :ziveli:
Ne znam mozda sam ja lud ali ova gitara koju drzi Krle i ona u koferu (sto je onaj na KP stavio sliku) uopste nisu te 2 iste gitare..... Na toj gitari na slici na KP nema izbledele boje kod vrata na telu tacnije na mestu gde se vrat i telo spajaju negde blizu 6. zice na 12. pragu tj povise malo od neck hambakera....

A i koja glupost - treba mu kinta normalno i sad hoce da proda svoju gitaricu ali ne bas da je proda jer nema sta da jede, nego da je proda i dooobro da odere.....
MEni je to glupo.....Zasto prodaju svoje gitare??? Pa to je bre deo istorije i licnog njegovog identiteta...Postoje neke stvari koje se ne prodaju kao npr bulja obraz i dugogodisnja gitara koja je svasta prozivela sa tobom.....Ne radi se tu o novcu....Ja moju ne bi prodao ni za 200 e a ni za 200 000e ......

Prodati svoju veoma skupu staru i kvalitetnu gitaru koja te je pratila kroz ceo zivot i uvek bila tu kad si srecan da je zasviras i kad svi odu od tebe ona je opet tu da je zasviras jer si tuzan, neki bluzic, je isto kao kad zena proda sebe na zeleznickoj stanici nekom napaljenom muskarcu koji se nije izziveo u tinejdzerskom periodu......
To jeste ista gitara na slikama... i jeste, Krle je prodaje licno. Neke stvari se ne prodaju, tacno, ali gitara nije ni bulja ni obraz, nego alatka. Boli njega pevac za gitaru, i za tu i za sve ostale koje je imao/svirao, moze da svira i na dasci. A sama gitara jeste deo istorije ovih prostora... jbg, svaka druga exyu pesma na radiju koju cujes je neki Krletov Les Paul. Ti ocigledno nisi ciljna grupa ovakvih oglasa... to je za nekoga ko zeli da IMA tu gitaru, ne da je SVIRA. A to treba naplatiti... mozda i vise od ponudjenog. Jbt, Cholin sako je prodat za 5000 e...

Strat08

Post by Strat08 » 25 Dec 2010, 07:16

http://www.pik.ba/artikal/545227/elektricna-gitara/

Je l' vrijedi ova gitara ovoliko (cirka 320 evra), ja nesto nisam upućen u cijenu i kvalitet "Hamer" gitara, pa da priupitam :D

Margos

Post by Margos » 25 Dec 2010, 14:50

MUzzY

Post by MUzzY » 25 Dec 2010, 16:22

Joey Sartiani wrote: A i koja glupost - treba mu kinta normalno i sad hoce da proda svoju gitaricu ali ne bas da je proda jer nema sta da jede, nego da je proda i dooobro da odere.....
MEni je to glupo.....Zasto prodaju svoje gitare??? Pa to je bre deo istorije i licnog njegovog identiteta...Postoje neke stvari koje se ne prodaju kao npr bulja obraz i dugogodisnja gitara koja je svasta prozivela sa tobom.....Ne radi se tu o novcu....Ja moju ne bi prodao ni za 200 e a ni za 200 000e ......

.
... zaboravio si onaj Malmstinov video da okacis.

Locked