Ovo me bas nasmejalo...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
eg303

Re: Ovo me bas nasmejalo...

Post by eg303 » 22 Nov 2011, 23:20

nemanjavelimirovic wrote:Klonite se tog Dragana ako vam je stalo do vasih para. Lopov, gad i debil. Mene je izjebao za tu masku pre godinu dana otprilike ili kad vec je to bilo..., al nema veze to je 1000 dinara, nebitno je. Mnoge je sigurno zajebao a te gitare koje valja su sve fejkovi teski pravi ih od skvajera i slicnog materijala koji uzima iz delova cak i farba, kalemi delove i preprodaje. Nema taj nishta original!. Ja bih ga prijavio policiji da znam kako to sve ide. Najgore je shto ovde na forumu su ugasili temu u kojoj smo bistrili takve i slicne slucajeve, pa sad izostavljamo neke bitne stvari. Generalno ima ih par na KP koji su teska kategorija prevaranata, a ima ih i par koji ne znaju shta prodaju i koliko vredi pa precenjuju...
Zvučiš kao da je i tebe naučio nešto i o životu za samo 1000 dinara...
Vrcaju ti oglasi beskrajno drskim ljudima, i ja u dokolici često blejim u KP, mogu se napraviti psihološki profili koje bi proanalizirao jedan član foruma...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Nov 2011, 23:29

eg303 wrote:
nemanjavelimirovic wrote:Klonite se tog Dragana ako vam je stalo do vasih para. Lopov, gad i debil. Mene je izjebao za tu masku pre godinu dana otprilike ili kad vec je to bilo..., al nema veze to je 1000 dinara, nebitno je. Mnoge je sigurno zajebao a te gitare koje valja su sve fejkovi teski pravi ih od skvajera i slicnog materijala koji uzima iz delova cak i farba, kalemi delove i preprodaje. Nema taj nishta original!. Ja bih ga prijavio policiji da znam kako to sve ide. Najgore je shto ovde na forumu su ugasili temu u kojoj smo bistrili takve i slicne slucajeve, pa sad izostavljamo neke bitne stvari. Generalno ima ih par na KP koji su teska kategorija prevaranata, a ima ih i par koji ne znaju shta prodaju i koliko vredi pa precenjuju...
Zvučiš kao da je i tebe naučio nešto i o životu za samo 1000 dinara...
Vrcaju ti oglasi beskrajno drskim ljudima, i ja u dokolici često blejim u KP, mogu se napraviti psihološki profili koje bi proanalizirao jedan član foruma...
Ma jok...inace sam mizantrop pa mi je sve to vrlo defektno. :mrgreen: :ziveli:

teodorica
MF veteran

Post by teodorica » 22 Nov 2011, 23:40

Mene je izvesni Zeljko iz Novog Sada zeznuo za futrolu za akusticnu gitaru :grummel_2: .Navodno fenderov gig bag,futiran,debeo sundjer,za 1400 din.ok.Stigla futrola,a kad sam je otvorio sve konci od sivenja i onaj smek koji osetite kad udjete u kinesku buvljaru.Ona gajka od rajfeslusa mi ostala u ruci kad sam ga zatvarao+jeftino odstampan fenderov znak.Mora se voditi racuna kad se zatvara jer je tesan i lako moze da se izgrebe gitara rajfeslusom.Mozda covek ima i ok stvari,ali vise nikad zivotu nista necu kupiti od njega.Posle narucim ibanezov gigbag za 3300 koji sam prvo i razmatrao,ali mi je bio "malo skup"

Kill surf city

Post by Kill surf city » 22 Nov 2011, 23:47

Kill surf city wrote:
nebojsak wrote: 15 puta manje pare plus original. Gde ćeš lepše, za one koji poštuju svoje novce i vode računa o ZVUK-u.
:1:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 23 Nov 2011, 00:33

ej...mislim stvarno, treba da se aktivira ponovo ona tema, preprodavci histerija prodaja kupovina kako li se vec zove. tema nema ama niti jednu manu pa shta ako dodje Shady i krene da se pravda, to lepo moderatori hladno brishu i nikom nishta. mnogo mnogo su veci benefiti od teme nego shto je trud za njeno odrzhavanje. i smejali smo se do suza u toj temi i nauchili shto-shta npr tema kako prepoznati lazhnog stratocastera je sadrzhana u toj staroj temi, chak i na kako prepoznati lazhnog strata smo kachili oglase sa kupujemprodajem gde je otvoreno govoreno da su gitare fejk i istina u malo uvijenijem formatu ocrnjivani preprodavci, ali opet, sushtina je ista.
ne mogu nikako drugachije da objasnim nestanak The teme do nespremnoscu moderatora da se bave svojim poslom :nixweiss: chak i da nije to razlog, pa majku mu prizovimo se pameti, mislio sam da je muzicki forum jedna veca ideja.
a ne samo blogspot za kachenje novosti iz sveta muzichkog hardwera i balavljenje nad opremom i promocije malobrojnih zanatlija i onih koji to misle da jesu.

jagoda

Post by jagoda » 23 Nov 2011, 00:45

Cortex wrote:ej...mislim stvarno, treba da se aktivira ponovo ona tema, preprodavci histerija prodaja kupovina kako li se vec zove. tema nema ama niti jednu manu pa shta ako dodje Shady i krene da se pravda, to lepo moderatori hladno brishu i nikom nishta. mnogo mnogo su veci benefiti od teme nego shto je trud za njeno odrzhavanje. i smejali smo se do suza u toj temi i nauchili shto-shta npr tema kako prepoznati lazhnog stratocastera je sadrzhana u toj staroj temi, chak i na kako prepoznati lazhnog strata smo kachili oglase sa kupujemprodajem gde je otvoreno govoreno da su gitare fejk i istina u malo uvijenijem formatu ocrnjivani preprodavci, ali opet, sushtina je ista.
ne mogu nikako drugachije da objasnim nestanak The teme do nespremnoscu moderatora da se bave svojim poslom :nixweiss: chak i da nije to razlog, pa majku mu prizovimo se pameti, mislio sam da je muzicki forum jedna veca ideja.
a ne samo blogspot za kachenje novosti iz sveta muzichkog hardwera i balavljenje nad opremom i promocije malobrojnih zanatlija i onih koji to misle da jesu.

MarkoX

Post by MarkoX » 23 Nov 2011, 00:48

U jbt citam ovo redovno i svaki put se iznerviram kada TRZALICA postuje, cak pomisljam da pocinje da troluje koliko se gubi. Inace za kp temu je odlicna ideja, mada sve sto sam kupovao tamo su bile neke pedale i akustara, ali znacilo bi da mogu da se markiraju ti prevaranti.

doyle777

Post by doyle777 » 23 Nov 2011, 01:02

Cortex wrote:ej...mislim stvarno
Sad dodje mislim_stvarno i kaže: "Molim?". :bambi:

Šalu na stranu - plus jebeni jedan za Cortexov post! (znakovno +1) :ziveli:

Bozha

Post by Bozha » 23 Nov 2011, 08:17

LifelessDead

Post by LifelessDead » 23 Nov 2011, 09:14

Stvarno treba da se otkljuca ona tema o preprodavcima ponovo. Ovako je jos gore, samo se bezveze otvaraju posebno teme a i evo ovde su ljudi poceli sad da kace oglase. Ne znam uopste da li na ovaj forum i dolaze moderatori, ja ih nesto slabo vidjam. Onaj KnightOfDoom zakljucao temu i boli ga uvo, ko zna gde je sad. Bolje da je i davao warnove nego sto je zakljucao temu, a i ne znam sta koji kur ima da "sredjuje" temu...ja sam za maksimalnu liberalizaciju foruma, sto se mene tice Shady je uvek dobrodosao i svi ostali koji misle da su osteceni :) , da raspravimo ko ljudi ovde na licu mesta :D , kao sto je i bilo, ne secam se ja da su padale neke teske reci i uvrede, dzabe se digla frka...

ApplePie

Post by ApplePie » 23 Nov 2011, 10:52

Samo da napišem ... VRATITE NAM TEMU!!!! Videlo se po posećenosti da je imala svrhu. Čak i da je bila zagadjena kojekakvim komentarima, bila bi samo ta tema. Ovako smo dobili situaciju da se na drugim temama bezrazložno rasprši i zaključana ...

Ili .. da pravimo novu :) konkretniju :)

Haralampije

Post by Haralampije » 23 Nov 2011, 11:31

Mozda je Shady ili neki njegov pajtos novi mod,pa da se ne mesamo u biznis. :XD:

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 23 Nov 2011, 12:08

svaki put kad pocnete da pricate o KP, sajt im pukne - kao sada. zato bolje nemojte ;)

nebojsak

Post by nebojsak » 23 Nov 2011, 12:20

Haralampije wrote:Mozda je Shady ili neki njegov pajtos novi mod,pa da se ne mesamo u biznis. :XD:
Pazi kad osvane baner na homeu.

Trzalica

Post by Trzalica » 23 Nov 2011, 14:53

Nebitno da li je kineska, američka ili srpska kopija. Kopija je kopija, i nikada neće biti original to je moj stav. A vi se svi zalepili ko muve na g. za te te hand made ... zar te nisu isto kopije?!? Ahhh ne, ne, ne ... te su blagoslovene :mrgreen: :XD: jer ih manufakture u srpskim podrumima(pazi: od srpsko tesanog drveta ejjjjjj), a u bratstvo, jedinstvo i patriotizam se ne dira .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gluplji kinezi od srba, ahahahaa ne znaju oni da naprave gitaru kopiju ... bolja je srpska kopija jer je S K U P LJ A .... :XD: :XD: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Srpski majstori su najbvolji na svetu, zato smo valjda zadnji na tabeli ... mrze nas ovi kapitalisti, kinezi, japanci i liliputanci . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :povrac:

Post Reply