Markony wrote:U tom cenovnom rangu Boss je nezamenjljiv.
+ 100000000000000Markony wrote:U tom cenovnom rangu Boss je nezamenjljiv.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Markony wrote:U tom cenovnom rangu Boss je nezamenjljiv.
+ 100000000000000Markony wrote:U tom cenovnom rangu Boss je nezamenjljiv.
Video sam gomilu analognih Delay pedala za 40€ na KP ... nisu bile Boss, nisu bile ni Boutique, ali ko te pita ... nije ni Mooer neka marka čak ni za jeftini Behringer ... Phaze 90 MXR i sl. efekti prodavali su se za ~60€ na KP i to vidjao periodično .... ove ostale nisam pratio ... ali, baci pogled na KP češće i naletećeš na sjajne oglase.Trooper wrote:Ajd' onda i meni javite gde mogu kupiti boss RAT/Analogni dilej/phase90/RCBoost/crunchbox/wooly mammoth/germanijumski fuzzface/pitch shifter po ceni koja moze da parira mooerima?
Mislim da si ipak ti promašio poentu mog posta/citata u vezi Boss pedala.Trooper wrote:Promasio si poentu posta.
Na žalost, NISAM ni na jednoj tkz. socijalnoj mreži.Dersu Uzala wrote:#Trzalica (nadam se da si na twitteru)
Nakon ovog post-a sam otrčao da vidim da li je Thomann nešto uradio sa cenama, pošto znam kad sam pravio cene da sam na svoju štetu stavio cene ispod njih, i to dosta, ali na moju sreću nisu. Tako da zaista nisam razumeo suštinu ovog post-a. Sve ostalo je rečeno, prvi sam rekao da ne očekujem da bilo ko kupuje kopije BOSS-a itd...Trzalica wrote:Btw. i Mooer Fog košta 90€ (10.100,00 dinara kod Thomann-a) što znači da bi kod nas bio 15.000,00 dinara minimum, a ne 50 dolara (4.600,00 dinara) ... no to nema veze sa Boss pričom da ne dužim i razvodnjavam temu, jer sam i sam predlagao Maxless kopije ... možda Maksa može takodje da izradi klon tog mamuta za manje od 90€ dinara koliko se kreće kod Thomann-a, da ne pretpostavljam koliko bi bio na KP-u.
Toliko do mene
Trzalica wrote:sada samo palim rajU u sl. vreme!
Šta rade preprodavci i trgovci na forumima? Zaradjuju novac na naivnim i lakovernim članovima istog foruma!nesharm wrote:Sta rade trolovi na forumima? Lece komplekse.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest