Ne znam šta ti je tu drago ni kakva je duhovitost u pitanju jer je meni sve ovo jako tužno i nimalo smešno, a to što zoveš prozivka je bila direktna uvreda jer svi znamo u kom smislu se upotrebljava reč Troll.Fusebop wrote: 1) Mnogo mi je drago što ste se odazvali prozivci zasnovanoj na niku vašeg prijatelja mada niste jako duhoviti.
Izrekao sam jedinu moguću istinu jer vređati nekoga javno je odraz kućnog (ne)vaspitanja i ničega drugog.Fusebop wrote: 2) Mnogo mi je drago što, rukovodeći se intuicijom, upućujete uvrede ljudima vezano za domaće vaspitanje.
Šta Rocket radi ili ne radi je njegova stvar i mene se ne tiče, a što se mene tiče toliko sam toga isprobao i napravio u životu da zaista nemam nikakvu želju da o tome diskutujem na bilo kojem forumu. Posebno sam slab prema Vox pojačalima pa imam i jednog klona Matchlessa kojeg sam napravio sebi. Imam i dosta toga od merne opreme pa sam dobar deo onoga što je pisano na temu A/AB klasa i proverio u praksi.Fusebop wrote: 3) Presrećan sam što Rocket Roll ne odgovara na moje izazove vezane za veštinu, a smatrajte da se odnose i na vas.
Ni jednog trenutka nisam ni podržavao ni negirao ono što je Rocket napisao, kakve to veze ima samnom, jednostavno ponavljam da me tema ne zanima, jedino sam se osvrnuo na uvrede, a nisam primetio da je Rocket tebi uzvratio. Ako jeste i njega treba opomenuti svakako.Fusebop wrote: 4) Ne zatrpavajte činjenicu da Rocket Roll nikada nije svirao odvrnutog (verovatno uopšte nije ni svirao) HiWatta
a daje komentare na temu i plasira ih kao činjenice. To je pravo spamovanje.