Naravno da muljavi zvuk, imam je pored sebe i pomno sam je testirao sto na aktivnim bas gitarama, sto na pasivnim.I molim te sledeci put mi nemoj slati you tube linkove na pp, jer i ja imam you tube pa mogu pogledati.
Znam sta pricam, i za basiste kao sto je i Rocket iznad mene napisao je daleko pogodniji Tech 21 za bas.
Distorzije za Bass
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Distorzije za Bass
ok. nisam znao da imas you tube.
pa hvala za savet rocket... nego sta sad da radim???????
svi su mi rekli da je gt2 preterano dobar efekat,video sam na y.tube-u, mnogi muzicari ga koriste... i tek sad cujem da nije za bass....
hm... nisam se smorio nego... pa napravicu taj drive
hoces zajedno da ga radimo-lakse ce (mi) biti

pa hvala za savet rocket... nego sta sad da radim???????
svi su mi rekli da je gt2 preterano dobar efekat,video sam na y.tube-u, mnogi muzicari ga koriste... i tek sad cujem da nije za bass....

hoces zajedno da ga radimo-lakse ce (mi) biti

- cope_ns_89
ja posedujem BOSS ODB-3. Distorzija je*e kevu!!! Ima i overdrive, natural overdrive, distorzija moze da se upali tako da se podovi tresu...
meni je najbolji zvuk kada podesim level na 12 sati (na sredinu), ekvilajzere oba na 11 sati (malo pre pola), balance na 12, pola 1 (pola, malo preko pola), i gain raspalim skoro do maximuma... TRESE SE PROSTORIJA OD TOGA!!!
meni je najbolji zvuk kada podesim level na 12 sati (na sredinu), ekvilajzere oba na 11 sati (malo pre pola), balance na 12, pola 1 (pola, malo preko pola), i gain raspalim skoro do maximuma... TRESE SE PROSTORIJA OD TOGA!!!

- supersonic
Ja skupljam pare za wolly mammuth ! ! ! !
A A A A A ŠTA JE ONO BRATE MILI !
A A A A A ŠTA JE ONO BRATE MILI !