Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
prestanite da svirate stratove i sve ce biti drugacije. promenite malo jebiga. samo strat pa strat ko da nema drugih gitara i ne mislim na LP.
istrazujte malo, imate sajtove firmi raznoraznih, svasta moze se nadje...
Ako prestanu da sviraju stratove ljudi će prestati da lažu u oglasima?
Ima drugih, ali malo je boljih za te pare.kide wrote:prestanite da svirate stratove i sve ce biti drugacije. promenite malo jebiga. samo strat pa strat ko da nema drugih gitara i ne mislim na LP.

malo, pogotovo da nam je ovde dostupno, ali dobro ti si pečen. mislio sam na masu njih koji cunjaju po oglasima u potrazi za stratolikom gitarom, pa šaneri tu vide svoj interes.sinisake wrote:Ima drugih, ali malo je boljih za te pare.
idealno bi bilo kad bi sebi svako napravio gitaru po svom ćeifu, tj. da majstor im napravi. ali retko ko je spreman da toliko rizikuje. ovako kad vidiš ko kakvu đitru svira, 90% unapred znaš šta i kako će da svira. razumem ja da određeni tipovi gitara najbolje odgovaraju za određene žanrove svirke, ali opet može i u tim okvirima da se izbunari nešto manje predvidljivo.
Strat je Golf dvojka.kide wrote:malo, pogotovo da nam je ovde dostupno, ali dobro ti si pečen. mislio sam na masu njih koji cunjaju po oglasima u potrazi za stratolikom gitarom, pa šaneri tu vide svoj interes.sinisake wrote:Ima drugih, ali malo je boljih za te pare.
idealno bi bilo kad bi sebi svako napravio gitaru po svom ćeifu, tj. da majstor im napravi. ali retko ko je spreman da toliko rizikuje. ovako kad vidiš ko kakvu đitru svira, 90% unapred znaš šta i kako će da svira. razumem ja da određeni tipovi gitara najbolje odgovaraju za određene žanrove svirke, ali opet može i u tim okvirima da se izbunari nešto manje predvidljivo.
Ne razumem oneliner.
nebojsak wrote:Strat je Golf dvojka.

Mislim da Strat nije Golf dvojka, jer to je sranje auto a Strat je do jaja gitara. Mislim da je Strat kao neka pouzdana Mečka, onako napucana, ali ne atraktivna.
Takođe, Golf dvojku voze džiberi koji sve više preferiraju neke druge gitare, što je dobro, jer Strat ipak nije džiberska džitra, ima ih toliko
Takođe, Golf dvojku voze džiberi koji sve više preferiraju neke druge gitare, što je dobro, jer Strat ipak nije džiberska džitra, ima ih toliko

Golf 2 je u Srba najdraži auto, i kad jednog dana naši potomci svi budu imali hoverkrafte na mlazni pogon, Golf 2 će i dalje da ima nerealnu cenu, iako je star 150 godina. Vlasnik Golfa 2 je nepomerljivo ubeđen u superiornost svog promjetala i druga ne ulaze u kadar, o njima se ne misli i ne govori. Možda, ali mooooožda sme da se pomenu Golf 3, 4 i 5, ali samo ako nisi tr00. Vozači Golfa 2 se jedni drugima javljaju u mimoilaženju u vožnji iako se ne poznaju, daju svojim automobilima imena, i ako slučajno u saobraćaju nekoga treba džentlmenski propustiti, to samo može da se desi ako je u pitanju drugi Golf 2. Mani šta kažu testovi i kataloški podaci - Golf 2 najmanje troši, najbrže ide, ima najviše prostora i ima najubitačniji impact na žensku čeljad, od srednjoškolki do penzionerki. Vozač Golfa 2 nosi njegovu fotografiju u novčaniku, i po toj fotografiji urađenu tetovažu na plećki. Realna cena prateće opreme, spojlera, felni i ozvučenja prevazilazi realnu cenu vozila za oko 20 do 30 puta, ali neka - valja se! Nije šteta bankrotirati zarad Golfa 2!Cortex wrote:Ne razumem oneliner.
Ako sam nešto propustio, dopunite me...

I da, da se ne nađe neko uvređen. Nije Golf 2 zgodno porediti sa Stratom, možda nije ni fer to raditi, ali je mentalitet korisnika vrlo često sličan. Čast izuzecima... ali sreo sam ih jako malo.
Pa to, kapiram da je u mentalitetu caka. A inache sam samo dobronamerno zezao Nebojshu jer se zhalio na nekoj tamo temi kako ne voli onelinere-
Ja imam golfa trojku, uh...fijuuu...zvizhduk olakshanja, zamalo da budem douche bag.

Ja imam golfa trojku, uh...fijuuu...zvizhduk olakshanja, zamalo da budem douche bag.
To važi generalno za sve gitariste a ne samo za korisnike Strata. Nemojte pogrešno da me razumete, ja nemam Strata, niti planiram da ga imam, ali poštujem gitaru isključivo zbog muzičara koji su na njoj napravili neke od meni najdražih pesama.Kristijan wrote:ali je mentalitet korisnika vrlo često sličan. Čast izuzecima... ali sreo sam ih jako malo.
Taj mentalitet "moje je najbolje" je veoma česta pojava među našim gitaristima, ne samo stratistima, a mislim da nigde to nije puno drugačije. Kao što sam rekao na nekoj tamo temi, naslušao sam se priča od ljudi koji su mi za neko smeće tvrdili kako su vrhunske gitare ili efekti itd.
Nemojte ni mene pogrešno da razumete, ja izuzetno cenim Fender gitare i Strata, mada sam više naklonjen Telcu, ili pak Jazzmasteru. Ipak, rekao bih da je "a koji je to auto bolji od Moskviča" sindrom vrlo duboko ukorenjen među "Stratofilima", samo u im "Lespoldžije" blizu, ali ih nisu dostigli.
Katastrofalna neupucenost...Kristijan wrote:Možda, ali mooooožda sme da se pomenu Golf 3, 4 i 5, ali samo ako nisi tr00.