jel to neka surferica na pomolu??Funkomat wrote:Peco, hoce li biti mozda reverb unit u kitu?
P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Novotarije
Hehe... tesko ali bi jedan reverb unit odlicno dosao.

Što se mene tiče možeStanko wrote:Sjajno!![]()
![]()
![]()
![]()
Ocemo onda uskoro cuti i koji snimak?
- Hillybilly

Jeste, to je taj! Pre nego sto sam mu dodao PPIMV. Vidimo se uskoro!komil wrote:Jel to moj, ide za NS??
p.s.
Da sam znao da ce biti ugravirani brojevi za potenciometre trazio bih da volume ide do 11
Na zalost nece! Imam jedan gotov reverb unit i nemugu da ga prodam vec 3 godine cak ni po ceni delova! Ako hoces, ovaj gotov komad ceka u radnji nestrpljivo novog vlasnika!Funkomat wrote:Peco, hoce li biti mozda reverb unit u kitu?
Veruj mi, hocu da ga uzmem jos od kad sam ga probao pre tri god kad si mi bassmana sredjivao ali nikako... uvek odu pare na neke sitnice.  

- Dersu Uzala

Dobar.Hillybilly wrote:Super Lead 100 klon!!!

Peco izvini shto su slabijeg kvaliteta i zbog machijih dlaka
Pojachalo je u mom posedu nekih 20-ak dana mozhda vishe, kasnije u toku dana cu i da napishem utiske
Ajme kaubojstine i zmijskijeh motiva!  

Cestitke!
20 dana sviras amp i jos nisi podelio sa nama utiske i snimke?!? Temp ban od 7 dana, najmanje.

Cestitke!
20 dana sviras amp i jos nisi podelio sa nama utiske i snimke?!? Temp ban od 7 dana, najmanje.
Heh bice bice  
 i Kristijan i Funkomat su svirali ovaj amp pa mozhesh i njih da pojurish malo 

- Hotstepper

Cortexe, zavidim ti!  

druze sad jos da nazuješ nešto ovako pa si u kompletu!must have with that amp dude!  ludilo!  

Pojačalo je "look no further" varijanta. Poćerao sam i onog SG-a i Parkera preko ovog pojačala, i ono što me je oduševilo jeste da 2 gitare koje gotovo da ništa zajedničko nemaju zvuče podjednako ubedljivo na ovom pojačalu, deluje mi da bi bezmalo svaka gitara vrlo ubedljivo propevala u paru sa Jive Kingom. Treba napomenuti da Parker, koji inače ima daleko više opcija što se tiče udešavanja tona, traži malo vremena da mu se potrefi šta najlepše radi sa Jive Kingom (a i ja sam malo retard kad imam više od 2 dugmeta), a za SG imam utisak da u svakoj varijanti diše s ovim pojačalom. Imao sam malo dvoumljenja pre nego što je pojačalo uključeno, ono - lampaš male snage, koliko tu ima prostora za clean pre nego što krene da se prlja, ali nije mi trebao ni ceo minut da skapiram da ovo pojačalo ima clean za pobjedu 
 i da baš uopšte ne reži nekontrolisano. Naravno, uzmite u obzir da ja ne tražim neki besan gain, i da je ova sprava apsolutno po mom ukusu, ne znam kako bi se izjasnio neko drugi. Tako da nam se Cortex opremio kano međed bijeli 
Eto. Je l' valja?

Eto. Je l' valja?
Dobro je, Kris. Slikovito.  

- BaalBehrit

Predobro izgleda pojačalo (nadam se da i tako zvuči, svratiću ovih dana da probam), al' mi jedna stvar samo nije jasna. Zašto Comic Sans font za kontrole, tj. low power itd? 
 Mislim da kvari izgled ovako predobrog pojačala. Al' dobro, to je moj ukus, nego sam morao ovo da napišem, video sam da je i na ostalim Pecinim pojačalima Comic Sans. 

- Guitar_thrill
 - MF veteran

a primetio sam da na netu vlada neki hejt prema Comic Sansu, i nas su nagrdili kad smo radili neku skriptu za Arhitekturu računara....