Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Nek kupi coek cv, fino to radi, ali poenta je laka preprodaja. Posle zameni za mim strata i nakon toga dolazi u stadijum gas-a gde ne nalazi resenje par godina i na kraju napravi sebi djitru kod nekoga i to je to. Razvojni put svakog gitarosha.(K)Amin.

svakog pametnog!
- Reckoner78
Vidim, rasplamsala se debata
Mayu je imao moj komšija, svirao je nekad, 70-ih... al iskreno pre 15ak god pojma imao ni da sviram pošteno pa mi nije značilo ni kad sam je probao... i bila je bela, mnogo lepše je izgledala od ove...
E da, guv'nor tvoj je prvi snimak (odličan) a ovaj je stavio kao drugi klip Dudu Bezuhu
Što će reći, ni na jednom nije ovaj CV, al ok , nadam se da će moj čovek stići u toku dana da ode i isproba dati komad..
E da, guv'nor tvoj je prvi snimak (odličan) a ovaj je stavio kao drugi klip Dudu Bezuhu
- Reckoner78
Hehe pazi gasujem ja već neko vreme, al ipak kod mene razum preovladava; čitaj : za sviranje u lokalnom bendu mi sjajno ,al sjajno radi i moj Apollo Les Paul, i ko god je imao prilike da proba ili čuje bio je prezadovoljan tonom koji iz njega izlazi (na Frontmanu 212, da ne mislite da je neko bauk pojačalo). Tako da sam siguran da će me ovo i više nego zadovoljiti, strat-tone-wise .nemanjavelimirovic wrote:Nek kupi coek cv, fino to radi, ali poenta je laka preprodaja. Posle zameni za mim strata i nakon toga dolazi u stadijum gas-a gde ne nalazi resenje par godina i na kraju napravi sebi djitru kod nekoga i to je to. Razvojni put svakog gitarosha.(K)Amin.![]()
Wish me luck
Na oba snimka je baš TAJ komad koji je na oglasima.Reckoner78 wrote:Što će reći, ni na jednom nije ovaj CV, al ok , nadam se da će moj čovek stići u toku dana da ode i isproba dati komad..
- Reckoner78
Haha sad mi čovek kaže da si ga TI snimioguv'nor wrote:Na oba snimka je baš TAJ komad koji je na oglasima.Reckoner78 wrote:Što će reći, ni na jednom nije ovaj CV, al ok , nadam se da će moj čovek stići u toku dana da ode i isproba dati komad..
-
Kill surf city
Funkomat wrote:svakog pametnog!
Ko nema custom™ djitru, ne treba ni da svira zivi.
Нису ништа лошије од разних других јефтиних копија. Мој пријатељ има такву тамбуру, само у некој свјетлуцавој фарби, свируцкао сам повремено на тој гитари последњих двадесетак година, и то је оно... Сквајер од шперке и слична ортопедска помагала. Није за бацање, није ни за неко озбиљно капирање. Ради пристојно, али је не бих поредио са класик вајбом.guv'nor wrote:Te Maye nisu nikada bili dobri instrumenti, IMO.
Svrsishodno™+1.
Rea za slajdove često koristi nagrdnije tvorevine centralne i istočne Evrope.
Jack White pravi odličan, samo njemu svojstven, zvuk od dasaka za podupiranje veša.
Ono, mnogo je primera odlične upotreba svega što je ikada napravljeno, problem je u rangiranju.
Rea za slajdove često koristi nagrdnije tvorevine centralne i istočne Evrope.
Jack White pravi odličan, samo njemu svojstven, zvuk od dasaka za podupiranje veša.
Ono, mnogo je primera odlične upotreba svega što je ikada napravljeno, problem je u rangiranju.
- Reckoner78
Ljudi, radujte se , neću vas više smarati sa pitanjima i procenama
; dogovor je pao! Čova je super lik , pošto smo se dogovorili i video je da mi je zaista stalo do gitare - dakle tek PO dogovoru - sam spustio cenu za 20e!
Plus šalje i pakovanje žica , jer je ove već skidao 2x pri menjanju pickguard-a.... Šta reći, izgleda da sam ubo; strpljivost se isplatila.
U četvrtak verovatno drugar preuzima i stiže za Ue, can't wait
Hvala svima puno, mnogo ste mi pomogli bez sumnje!
Hvala svima puno, mnogo ste mi pomogli bez sumnje!
-
Kill surf city
Eto, kul kupovina skroz. 
Cestitke, u zdravlju je svirao.

Spoiler:
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- Reckoner78
Hvala ljudi!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Kill surf city wrote:Funkomat wrote:svakog pametnog!
Ko nema custom™ djitru, ne treba ni da svira zivi .
Trzal'ca aprroved this post.