@MUzzY: da, baš taj Lesli!
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
@ Guitar_thrill: hvala momče, biće recenzije, za sada, pojačalo mi se jako dojmi!
Eeee jako bih voleo znati kako si zadovoljan?
I koje su parice u pitanju?
od danas.. u mom posedu!

call me Digitech maneken..
sa pedalama sam zavrtsio

call me Digitech maneken..
sa pedalama sam zavrtsio
to ti misliš 
Mora neko uvek da napise nesto slicno.Wolf wrote:to ti misliš
Dejane, cestitam. Kakva je pedala?
digiverb je cool pedalica...mozda malko too dark ali ukusi su razliciti...sve u svemu fina reverb pedalica! imao sam je i na zalost morao prodati...u međuvremenu sam nabavio par drugih reveraba, ali da nemam ni jedan i da mi je potreban, digiverb bi mi bio glavna opcija! odlican i jeftin reverab! 
Cestitke, Dejane. Kol'ko te placa Digitech? 
E ovako..
Hvala Funkomatichu.. pedala je odlicna ... tj. radi posao bas kako treba. Juce na probi sam je prikljucio i probao sve modove. Radi lepo i pouzdano... ne zeza iako je bila ukljucena nekim pijacarskim adapterom.. daje zivost svirKi... ma reverb je majka.. uskoro cu da je povezem sa delayem i ostalim gadzetima i detaljnije istestiram... ono muski.
jer sam i za ovu pozajmio.. ali morao sam da je uzmem jer je bila povoljna... i maltene nova. Bez ogrebotine, sa ambalazom... ...
sad gledacu da u dogledno (skorije) vreme uzmem akusticnu, zbog ovog benda koji je sada aktuelan.. a i inace...
a dugorocni petogodisnji plan mi je jos neko pojacalce do 30-50W (mada jos ne znam sta ce biti sa onim mojim pokusajem od mog pojacala.. jos uvek je kod majstora...) i neku LPoliku gitaru...
e tu ce biti stvarno kraj!!!
za sada, slike moje pedale...

E da... pedala svuda na slikama izgleda svetloplavo... ja sam se iznenadio kad sam video da je ona u stvari vise zelenkasta..
Necu da ti kazem, ponudices manje i onda cu ostati brez plate...sinisake wrote:Kol'ko te placa Digitech?
Funkomat wrote:Dejane, cestitam. Kakva je pedala?
Hvala Funkomatichu.. pedala je odlicna ... tj. radi posao bas kako treba. Juce na probi sam je prikljucio i probao sve modove. Radi lepo i pouzdano... ne zeza iako je bila ukljucena nekim pijacarskim adapterom.. daje zivost svirKi... ma reverb je majka.. uskoro cu da je povezem sa delayem i ostalim gadzetima i detaljnije istestiram... ono muski.
To znam...Wolf wrote:to ti misliš
sad gledacu da u dogledno (skorije) vreme uzmem akusticnu, zbog ovog benda koji je sada aktuelan.. a i inace...
a dugorocni petogodisnji plan mi je jos neko pojacalce do 30-50W (mada jos ne znam sta ce biti sa onim mojim pokusajem od mog pojacala.. jos uvek je kod majstora...) i neku LPoliku gitaru...
e tu ce biti stvarno kraj!!!
za sada, slike moje pedale...

E da... pedala svuda na slikama izgleda svetloplavo... ja sam se iznenadio kad sam video da je ona u stvari vise zelenkasta..
- Guitar_thrill
- MF veteran
Napokon sam stavio set Seymour Duncana SSL-1.....prezadovoljan sam, bas su lepo legli na rosewood kako sam se i nadao....jer mi se cini da su magneti malo svetliji, moja gitara ima nesto tamniji zvuk, tako da su se lepo uklopili.....
hvala Savi sto mi ih je prodao, hvala Funkomatu sto se ponudio da mi ih zameni, iako sam na kraju skupio hrabrosti da sam to uradim, i hvala Guvnoru sto mi trazi pojacalo
preporuka svima koji imaju strata
hvala Savi sto mi ih je prodao, hvala Funkomatu sto se ponudio da mi ih zameni, iako sam na kraju skupio hrabrosti da sam to uradim, i hvala Guvnoru sto mi trazi pojacalo
preporuka svima koji imaju strata
I kako rade neck i bridge jedan pored drugog? Jel mnogo glasniji neck?
- Guitar_thrill
- MF veteran
pa sve zavisi kako postavis visinu magneta...ja sam namestio bridge nesto vise od druga dva, pa su svi otprilike isto glasni....na cleanu bridge zvuci nesto tanje, pa malo mozda izgleda i tise, ali ni drive-u je sve okFunkomat wrote:![]()
I kako rade neck i bridge jedan pored drugog? Jel mnogo glasniji neck?
Eh jebiga... morao bih ja to da cujem svojim usima. Hajd kad budes navracao do NS-a ponesi gitaru.
Ja izgleda necu skoro docekati svoju SSL peticu. Mozda se i ja odlucim za jos jednog keca.
Ja izgleda necu skoro docekati svoju SSL peticu. Mozda se i ja odlucim za jos jednog keca.
- Guitar_thrill
- MF veteran
vazi...merkam nesto onog blues deluxe-a u mitrosu, pa mozda i navratimFunkomat wrote:Eh jebiga... morao bih ja to da cujem svojim usima. Hajd kad budes navracao do NS-a ponesi gitaru.![]()
zao mi je sto nisam snimio uporedo test strata pre i posle stavljanja novih magneta, nisam imao preko cega da snimim....