Instrument je ... prelep. Totalno prelep.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Vintidz batko, vintidz! 

- Hotstepper
u tome je geg, htedoh reci shtos... da izgleda k'o da je slonovacha.. kao stari klavir... vintage..Wolf wrote:jedno mi nikad neće biti jasno kod tih malo skupljih gitara... sama gitara izgleda kao milion dolara i onda stave tu mat žućkastu plastiku na čivije koja izgleda kao da je kod kineza kupljena -.-
- mislim_stvarno
cestitke! Da se ne uvrede ljudi sa foruma koji su se mucili da rade svoje prsove, ali meni je ovaj ubedljivo najlepsi koji se pojavio na forumu, najmanje kitchastih detalja ima
Inace, fretboard ti se bas dobro uklopio sa ormarom u pozadini...
Inace, fretboard ti se bas dobro uklopio sa ormarom u pozadini...
Delim misljenje... Babo, od ove ne mozhe puno bolje. Kad cemo da je cujemo?mislim_stvarno wrote:cestitke! Da se ne uvrede ljudi sa foruma koji su se mucili da rade svoje prsove, ali meni je ovaj ubedljivo najlepsi koji se pojavio na forumu, najmanje kitchastih detalja ima
kontam ja kako to TREBA da izgleda, ali ne izgleda tako xDHotstepper wrote:u tome je geg, htedoh reci shtos... da izgleda k'o da je slonovacha.. kao stari klavir... vintage..Wolf wrote:jedno mi nikad neće biti jasno kod tih malo skupljih gitara... sama gitara izgleda kao milion dolara i onda stave tu mat žućkastu plastiku na čivije koja izgleda kao da je kod kineza kupljena -.-
Bozha wrote:Delim misljenje... Babo, od ove ne mozhe puno bolje. Kad cemo da je cujemo?mislim_stvarno wrote:cestitke! Da se ne uvrede ljudi sa foruma koji su se mucili da rade svoje prsove, ali meni je ovaj ubedljivo najlepsi koji se pojavio na forumu, najmanje kitchastih detalja ima
ja sam je slusao celu noc veceras i nemoze to puno bolje biti kao sto neko rece
^
TataBrada...ti si bre bio mrtav pijan sinoc, al si pevao ko slavuj...tako da si samo mogao da naslutis kako ta gitara radi, a radi *ebote zlo, ubija...
TataBrada...ti si bre bio mrtav pijan sinoc, al si pevao ko slavuj...tako da si samo mogao da naslutis kako ta gitara radi, a radi *ebote zlo, ubija...
Stvarno strasna girara, probao sam jednu slicnu i wow, najvise me kod prs-a (mccarty isto) impresionirala detaljnost izrade, slike ne mogu da pokazu koliko to uzivo dobro izgleda.
Super ti ovaj PRS
,cestitke od mene!
!
groove wrote:^
probao sam je taj dan pre podne dok sam jos bio trezan, tako da sam stekao utisak. brko brkane
Da ne odgovaram svima posebno, samo ću reći - iskreno i veliko hvala svima na čestitkama!
Što se probavanja tiče, na sledeći NS-jam-session ću doneti gitaru (logično, je l' da?
), pa ko želi da proba, svi su dobodošli.
I, još jednom
Što se probavanja tiče, na sledeći NS-jam-session ću doneti gitaru (logično, je l' da?
I, još jednom
Cestitke svima.
@baba slim :
Menjaj avatar
@baba slim :
Menjaj avatar
MetalFunk wrote:Cestitke svima.
@baba slim :
Menjaj avatar
Eeee sad, NS jamBaba Slim wrote:Da ne odgovaram svima posebno, samo ću reći - iskreno i veliko hvala svima na čestitkama!![]()
![]()
![]()
Što se probavanja tiče, na sledeći NS-jam-session ću doneti gitaru (logično, je l' da?), pa ko želi da proba, svi su dobodošli.
![]()
I, još jednom
Hahaha, ma hoću, samo da provalim kako da prokleto smanjim sliku, a da se uklopi u sve parametre. Najviše mi problema pravi veličina, da bude ispod 7kb. Saveti anyone?MetalFunk wrote:Cestitke svima.
@baba slim :
Menjaj avatar
Zar ne bi bilo logičnije da vi malo posetite nase krajeve?MUzzY wrote:Eeee sad, NS jamaj do Bg-a bre