Iskreno, Mooer crvenka nisam probao jer su to pedale koje su sjajne ali cenom vec ulaze u neku visu kategoriju.
Ja polako slazem pedalboard, novi raspored, pa evo par utisaka. Bogi sa Marshallom na zelenom kanalu i Gibson LP gitarom cuda pravi, to je taj zvuk za moje usi

Eno Crunch i Morpher (Suhr Riot) su se takodje odlicno snasli sa Marshallom. Ove pedale su negde i slicne, kod jaceg gaina se i razlikuju, ali je super varijanta da jedna bude podesena vise za crunch a druga sa vise gaina ili recimo Vintage mode, tada dobijem bas versatilan pedalboard. Kopija Wampler Triple Wreck-a je DALEKOOO od originala ali ima neki svoj zvuk koji mi se jako svidja, cist je, malko tamniji ali jako lepo zvuci. Umalo da je isutiram sa pedalboarda,a sada sam na mukama

Biyang Fuzzstar... Da li sam ja ocekivao vise hi-gain fuzz ili je problem u mojim usima... Ne znam, bas nam ne ide nesto druzenje... Probao sam ga na svim mestima u lancu, nigde me nije impresionirao.
Dok se Donner Chorus sjajno snasao imam ogroman problem sa Pearl Tremor Phase-om. Jednostavno na effects loopu pojacala se i ne cuje. Ja sam samo zbog njega pojacao loop na +5dB pa jos i balans send/return i nista. Zvuci kao govance. ne kapiram, na Cornfordu je fino zvucao na cleanu. Ovde nikako.
Inace mi odlaze lampe na Cornfordu, skupa je rabota zamena i stelovanje biasa, tako da sam se za neko vreme presaltao na JVM 205C marshalla na Pecinoj 212 kutiji i opet osetio cari Marshall zvuka

A i Kemper je naravno tu

[/quote]
Izvini, ja sam pogriješio, htio sam da kažem Donner-a crvenka i Eno....nekako mi zvuči tako da Eno ima bolji zvuk.
Što se tiče phasera, dobra većina phasera ne radi kako treba u send-return....ja imam MXR p90 i u send return je prejak i ogavan. Moj ti je predlog da ga staviš prije overdrive-a, pa probaš. Znači posle štimera (oventulno vlean boosta)..kao prvu pedalu u nizu prije OD-a. Ako ti je tu preslab, onda iza dista. Phaser prosto nije pedala za send-return.