Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jesiCortex wrote: ochito sam smorio
Matori, znas dobro da se i meni jako svidja pojacalo ali ako nastavite ovako, Nole, junak Srbije, ce postati ljubomoran. Ne znam ko je ishvaljeniji.Cortex wrote:EDIT:
Ne vidim zashto ti imash problem sa tim.
Tvoje pojachalo je isto super, niko nije rekao da je govno, ako se nekad postovi krecu u tom smeru to je samo da pokusham da navedem ljude da izvuku glavu iz dupeta Fendera, MArshalla, i VOX-a i razmotre i druge opcije, chesto kvalitetnije. I am passionate about what I like, a ako to uvide i drugi tone seeker-i, pa onda sam i ja uradio neshto za Pecu, a ne samo on za mene. To je sve o chemu se ovde radi.
Konstruktivnije bi bilo da postujesh antitezu tamo na glazbenom i lepo dash i drugo mishljenje, u stilu MajtijaHvala bogu mishljenja su kao dupeta shto kazhu
, imamo ih svi, bzvz je da se chuje samo jedan glas
)
Pojachalo je dobro kao shto kazhesh, ali ni ja nisam rekao da pokriva sve shto se mozhe zamisliti. Nishta mi ne bi falila jedna Mesa Lonestar, ili Transatlantic, hell ne bih se mrshtio ni na bilo koji Cornford, a jednog Marshalla prskalicu JCM800 takodje bih ganjao zashto da ne.
U pravu si matori. Sledeci put da je svako poneo po slajd!nemirkv wrote: Tele okupljanje, a nidje slajda
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest