RitchieB wrote:E hvala ti, i ti si odlican, vidi se da imas tehniku...
Sto se tice kamere,tu nema mnogo pomoci... mozes da potrazis neku koja sabija ovo strujanje vazduha ili da direktno snimas zvuk u komp...
Hvala na komplimentu
A za kameru , verovatno necu da trazim , jer mi je sad ipak bitnije da stedim za opremu gitara/pojacalo
RitchieB wrote:Evo ti lep primer kako se cuje snimano direktno kamerom, i snimano u komp (ovde mi je bio mnogo usran zvuk na Guitar Rigu, al ipak je bolji kvalitet)
Iron Maiden - Stranger In A Strange Land (Cover-Guitar solo)
to nisam ja vec jedan moj 'rtak. pogledajte klip pa ako vam se svidi (ili ne) prokomentarisite/subscribe-ujte. ako hocete, trazite mu u komentarima da uradi jos neki cover
ps. trazite mejdene, to ce uraditi veoma brzo
i taj mi je ortak isto! upload-ovao sam klip bez njegovog znanja da klip u opste postoji-prvo je trazio da ga smaknem, ali kada ga je video rekao je da ga ni posto ne skidam Enjoy
@HighwayOne
Sve zavisi sta te zanima, ja sam izabrao Guitar Rig4 zbog snimanja...
Pa oko godinu i po dana ima
Mada skoro sam poceo da se zanimam Ritchijem i pesmama koje niko nije cuo, kao sto je ova ispod
Highway One wrote:
AKo sviras godinu i po dana , onda (ja sviram 3 godine xD )
Imao sam casove kod jednog strasno dobrog gitariste. E kao sto sam ti rekao, imas tehniku, samo ti fali pristojna oprema... koristis Fender Frontmana 65? (njega imam i ja )
MetalFunk wrote:Mogao si uraditi Stargazer uskoro
OK, probacu, cim zavrsim 16th century Greensleeves
Highway One wrote:
Imao sam casove kod jednog strasno dobrog gitariste. E kao sto sam ti rekao, imas tehniku, samo ti fali pristojna oprema... koristis Fender Frontmana 65? (njega imam i ja )
MetalFunk wrote:Mogao si uraditi Stargazer uskoro
OK, probacu, cim zavrsim 16th century Greensleeves
Ja planiram malo na casove da krenem, kod koga si isao, moze na pp
Highway One wrote:
Imam Frontmana 25 , dosta rasipa zvuk , ima lep klin , ali distorzija bi trebala da bude utegnutija