Cestitam kolega, gitara je solidna, JESTE KINESKA, ali to nema veze, ako si ti zadovoljan. Probao sam je pre neki dan u brothers music-u, zvuci solidno bez pojacala, ali finish nije odradjen do kraja, pa se malo lepi za ruke prilikom sviranja, Vunenu krpu u ruke, pa doteras to, da bude kao staklo... Samo trljaj, i da zaradis puuuuno para sa njom. Uzgred, sad je na popustu, AKCIJA!!! 650 KM (oko 330 jura).delakroA wrote:pa sve izadje oko 400 eura...ali meni je bila malo niza cijena jer sam vec uzeo jednu gitaru u istom šopu
Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
IBANEZ ATK 600

By zoranso, shot with Canon PowerShot A75 at 2009-10-22

ona iz oglasa '96 japan 400 evra ?
i ja sam je gledao ali nisam se odlucio, nek te dugo i uzdravlje sluzi

i ja sam je gledao ali nisam se odlucio, nek te dugo i uzdravlje sluzi
Jeste to je ta.Hvala!Ja sam menjao Yamahu BB615 za nju i iskreno ovo je tonski mnogo bolja gitara,jedina mana je što je baš,baš teška(ima oko 5,5kg),što je za 1kg teže od Yamahe ali oseti se to 
- stevalegro
Pozdrav drustvo. Nov sam na forumu iako ga vec dugo pratim.
Evo i mojih lepotica
Yamaha trb 1005 i Warwick corvette stdV bubinga iz '96-te

i neki bas koji mi je prodat sa pricom da je handmade, al ko zna sta je-pustio sam tipa da me laze jer mi se instrument stvarno svideo. Stavio sam na njega EMG p5j magnete i piezo u bridge
ju al sam bio mrsav
Evo i mojih lepotica
Yamaha trb 1005 i Warwick corvette stdV bubinga iz '96-te

i neki bas koji mi je prodat sa pricom da je handmade, al ko zna sta je-pustio sam tipa da me laze jer mi se instrument stvarno svideo. Stavio sam na njega EMG p5j magnete i piezo u bridge
ju al sam bio mrsavRe: Bas gitare koje sviramo!
Dobro dosao na forum, instumenti su za svaku pohvalu. Jesi li Yamahu kupio novu, ili od nekog, nesto mi je poznata, cini mi se da je imao onaj momak sto je svirao sa Z. Colicem pre nekoliko godina, na turneji, sa Djuricicem u bandu. Mozda i gresim, ali bila je neka slicna gitara u pitanju. 
Ju bogte, jesam ja jedini na ovom forumu sa 4 zice?
... 
nisigroove wrote:Ju bogte, jesam ja jedini na ovom forumu sa 4 zice?![]()
...
@stevalegro:
dobrodosao na forum
vidim sviras Warwickovu Korvetu, bass koji sam narucio i koji je trebao da mi stigne pre 2 nedelje (ali swamp ash/black hardware varijanta).
nadam se da te dobro sluzi. pozdrav
evo, sad sam prodao prvi bass...
osecam se praznije od praznine...
a sta sam ti rekao?? cccStalker wrote:evo, sad sam prodao prvi bass...
cak je i meni zao
rekao si mi, bio si u pravu nazalostMetalFunk wrote:a sta sam ti rekao?? cccStalker wrote:evo, sad sam prodao prvi bass...
cak je i meni zao
ali warwick ce popuniti tu prazninu. SAMO DA J****O STIGNE, KASNI 14 DANA!!!
- stevalegro
Ljudi hvala na dobrodoslici. Yamahu sam kupio u mitrosu pre pola godine. A taj sto je svirao sa Colicem je imao music man-a(u areni kad su svirali) ili mislis na Mirka sto sad svira sa Joksimovicem,on ima trb p5 narandzasti. A warvick je...uf. Ponekad me nervira koliko dobro "izlazi". Nekad ne mogu da se "usniram" u bend,previse je"ispred". Pozdrav,odo' da zaradim za leba i mleka
pogresio si u spelovanjustevalegro wrote:warvick
jaoooooo diiiiiiiivnostevalegro wrote:Ponekad me nervira koliko dobro "izlazi". Nekad ne mogu da se "usniram" u bend,previse je"ispred"
- Funky_Bassmasta
Ja pred neki dan sam se podnovija sa jos jedan bas: Radulovic 5tozican neverojatan dzver je schaller aktivna elektronika, 2 single jazz coila, schaller mashinice, schaller bridge, telo je od jedne ploche i je mn lako vrat je sastavljen od 5 dela i je mn tanak i rosewood freatboard
update: trenutno ne sviram ni jednu. Prodao sam prvi bass.
Narucio sam Warwicka u MusicTrade-u 26.septembra. I dalje ga cekam.
Zanimljivo poredjenje:
Narucenoj VolksWagen Golf 5-ici treba 8 dana da stigne iz Wolfsburga u Beograd, a Warwicku...vise od 25 dana?
Narucio sam Warwicka u MusicTrade-u 26.septembra. I dalje ga cekam.
Zanimljivo poredjenje:
Narucenoj VolksWagen Golf 5-ici treba 8 dana da stigne iz Wolfsburga u Beograd, a Warwicku...vise od 25 dana?