Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
siniša, neš valjda samo to?
Ma jok, naravno. Mit Sveps! 

- Hotstepper
Gde s' ovo nashao i koliko je noFaca...?tHe bLuEsMaN wrote:
Trazhio sam pre par dana ovde kod nas u NSu u "onoj" prodavnici preko puta merkatora, trenutno nemaju nishta sem onih najjeftinijih stagg kablova, oni su jedini sa G dzekom...
jel i ovo neki dzin-kabl?Hotstepper wrote:tHe bLuEsMaN wrote:
- Guitar_thrill
- MF veteran
ja sam pre mesec dana bio tamo i bilo je tih kablova, a bio sam i pre neki dan bas da uzmem kablove, uzeo sam onaj fender tone master, valjda je dobar.... ovaj nisam hteo da uzmem, jer mislim da jedino lepo izgleda, sve ostalo mu je minusHotstepper wrote: Gde s' ovo nashao i koliko je noFaca...?
Trazhio sam pre par dana ovde kod nas u NSu u "onoj" prodavnici preko puta merkatora, trenutno nemaju nishta sem onih najjeftinijih stagg kablova, oni su jedini sa G dzekom...

inace probao sam i u Mix-u one dimarzio kablove, i stvarno je vrhunska izrada i kvalitet, jesu malo skuplji, posle njih mi ovi ostali deluju jadno.....ali steta sto imaju minimum od 6m, da su bili od 2,3,4m oma' bi' uzeo jedan....

khm, music zoo inspired, khm...

- Hotstepper
Ovog belog sad nije bilo, ni PlanetWaves i nishta shto ima taj "Г" dzek, sem stagg-a...Guitar_thrill wrote: ja sam pre mesec dana bio tamo i bilo je tih kablova, a bio sam i pre neki dan bas da uzmem kablove, uzeo sam onaj fender tone master, valjda je dobar.... ovaj nisam hteo da uzmem, jer mislim da jedino lepo izgleda, sve ostalo mu je minus![]()
inace probao sam i u Mix-u one dimarzio kablove, i stvarno je vrhunska izrada i kvalitet, jesu malo skuplji, posle njih mi ovi ostali deluju jadno.....ali steta sto imaju minimum od 6m, da su bili od 2,3,4m oma' bi' uzeo jedan....
Shta ne valja kod ovog belog fenderovog? Bash mi je ekstra ta "telefonska slushaka" fora

Poshto su ti DiMarzio, jel ih ima sa "Г" dzek-om?
- Guitar_thrill
- MF veteran
Sa G dzekom uglavnoom niko nema nista, a da je malo kvalitetnije, sve se rasproda, pa sam kad sam poslednji put gledao vec i odustao od togaHotstepper wrote:
Ovog belog sad nije bilo, ni PlanetWaves i nishta shto ima taj "Г" dzek, sem stagg-a...
Shta ne valja kod ovog belog fenderovog? Bash mi je ekstra ta "telefonska slushaka" fora![]()
Poshto su ti DiMarzio, jel ih ima sa "Г" dzek-om?

pa kod ovog belog meni ne valja, to sto je uvijen, pa mislim da je malo nezgodno na svirci i tako to kad te blago vuce, a citao sam da mu je i zvuk dosta losiji (navodno ga je SRV voleo koristiti bas zbog tog "losijeg" zvuka

dimarzio su oko 2300din 6m, ali se stvarno ne secam da li je bilo sa G dzekom, bojim se da nije

nakon dosta premisljanja , probiranja,saveta (posebno od drugova sa MF-a,ovom prilikom vam se zahvaljuem na savetima) odluka je pala na ovo cudoviste
3 vrste klina,3 vrste distorzije ,pojacalo za svaciji ukus. Svaki clean ima svoj smek,distorzije ,vintage,nesto recimo fazon dirty blues,high gain,pa recimo nesto marsoliko i modern (my favourite
) nesto izmedju rectifire-a i 6505,sto je sasvim do jaja kombinacija i mnogo dobro zvuci. da bi distorzija izasla valjano ,i pojacalo mora valjano da se odpanji. sto je u kucnim uslovima je nemoguce. E tu upadaju peavey naucnici i ubacuju mogucnost 25%,50%,100% snage(sto je veoma zahvalno). ja ga recimo sviram na 2 ,25% ,i iskreno mana je sto ni tu ne mogu da izvucem pravu distorziju jer mi sve skace po sobi,jer ipak mora i post gain da se odvrne .od dodatnih zebanciaj ima cool reverb koji je sasvim khul tonski po meni ali ne razumem se bas najbolje.ima boost koji je do jaja za solaze ,ali u kombinaciji za footswitch-om koji se ne dobija uz pojacalo ,uskoro cu da cimam nekog na forumu da mi to uradi sa led lampicama da znam sta mi je upaljeno sta nije. ima i nesto "Damping" ne umem da objasnim sta je to ali ga drzim na tight,pogledajte slike u sledecm postu valjda neko iskusniji ce ukapirati sta je to,izlaz za dodatni kabinet,fx loop....
slike u sledecem postu a i video ce brzo.

Last edited by Born_Dead on 15 Jan 2011, 19:57, edited 1 time in total.
E, stigo Bandit. Nek te sluzi, do prvog lampasa. 

"Damping is the ability of an amplifier to control speaker cone motion after a signal disappears. A high damping factor (TIGHT) reduces cone vibration quicker than a low (LOOSE) factor."
odvrnes pregain do kraja a post odvrci za jacinu ako oces metalcinu neku, i malo se poigraj sa EQ-om (bass odvrni, mid skroz zavrni, treble isto odvrni
)
odvrnes pregain do kraja a post odvrci za jacinu ako oces metalcinu neku, i malo se poigraj sa EQ-om (bass odvrni, mid skroz zavrni, treble isto odvrni

hvala hvala,pa igram se vec,sutra ce bude video ono malo to feel it,samo po mom ukusu sto je do gitare samo malo rezuci zvuk,odnosno u prevodu emg 

- tHe bLuEsMaN
U Mitrosu u Nisu,1800 dinara..Hotstepper wrote:Gde s' ovo nashao i koliko je noFaca...?tHe bLuEsMaN wrote:

Born_Dead cestitam, da te sluzi dugo!
Nego, jel si ga u Artistu uzeo? I koliko je para bio?