mislim_stvarno wrote:banujte ovog odavde, nema jedan pametan post
Sta, kao ste se dogovorili da nece lupati gluposti ako ga ne diraju? Sad niko nije pomenuo nista od njegovih retardiranih izvala, a opet je dosao da podje6ava, vredja i smara. Los trol...
Bez nervoze, govore stručnjaci da samo potpuno opuštena osoba može biti dobar muzičar, dobar gitarista. Sva ostala kočenja mišića ni akorde ne proizvode tečno i uhu ugodno.
Niko te nije prozivao, samim tim, taj prostački mentalitet koji gajiš i UVREDE tipa "ODJEBI" uz podršku lokalnog čoporativnog duha sa jedinim odgovorom - dodatnim smajlijem + u postu, (kao da je to tek neki doprinos temi), možeš smatrati
PROZIVKOM!
Ne reaguj na moje pisanje ako nisi prozvan ili ako nemaš adekvatan odgovor potkrepljen primerima ili činjenicama i nećeš dobiti oboljenje živaca ... NE VREDJAJ, NE GOVORI LJUDIMA ODJEBI, pokaži malo kulture ili kontraargumenata!!!!!
Komentarisao sam pisanje autora teme koji je i sam primetio prepucavanja i svadje i ukapirao da je bolje da pita prodavca nego da sluša vaše "savete".
Ako si se prepoznao medju "savetodavcima" koji se svadjaju i prepucavaju i koji su ostavili loš utisak na autora teme, onda ti ne mogu pomoći