http://www.visit-x.net/rammstein/
Moderator: Trooper
slagao se neko sa tobom ili ne, ovo kipti od tinejdz mudrijasenja, sve ovo mozes da kazes mnogo normalnije, mislim, ne znam, mozda sam ja jednostavno premalo urban i alternativan pa mi to deluje ko rant, ali 'kvazipoetsko govno', ekg', 'vucine mudrolije', 'omladinci koji su do dvaes pete pesnici', jednostavno mi ovo lici na blog nekog kompjuterasa od cetrnaest godina:)teroreticar knjizevnosti, nacitana, suptilna dusa, koja ume da razlikuje kvazipoetsko govno od istinskog pesnickog cveta, a ovamo... ti interpetiras stihove EKG-a (wtf!), vadis iz konteksta Koenove stihove i uporedjujes ih sa Breginim, ljutis se kad neko primeti da Vucine mudrolije nisu nista vrednije od slicnih pokusaja svih onih omladinaca koji su do dvadeset pete bili pesnici...
Doolio wrote:pre nego sto me kide napadne sa tim da sam mlak i objektivan da se ogradim
OK, da ne teramo mak na konac oko nomenklature. Smatram da je više no jednom prosto omalovažavan njihov rad, i da su kometari dosta neukusno prevazilazili jednu zdravu "za i protiv" atmosferu.sinisake wrote:mislim da bas niko nije povracao po Darkvudima
Krisa za moderatora!Kristijan wrote:... i da su kometari dosta neukusno prevazilazili jednu zdravu "za i protiv" atmosferu.
Bemliga, to nije KKN. MC Oliver se vratio iz US, poželeo da nastavi po starom, izmolio bivše članove benda da nastavi pod tim imenom i to je to. Nema Rastkovih ideja i harmonija, Racovih peglanja basom, Stevinih gruvčina i Prcine trube i pratećih vokala. Samo trip jednog egomanijaka da po svaku cenu ostane popularan.frkadela wrote: KKN je sve bolji i bolji bend. Volim ja njihove stare radove, ali su konačno sazreli, odrasli, šta god...
Džaba, meni se sviđa.nebojsak wrote:Bemliga, to nije KKN. MC Oliver se vratio iz US, poželeo da nastavi po starom, izmolio bivše članove benda da nastavi pod tim imenom i to je to. Nema Rastkovih ideja i harmonija, Racovih peglanja basom, Stevinih gruvčina i Prcine trube i pratećih vokala. Samo trip jednog egomanijaka da po svaku cenu ostane popularan.frkadela wrote: KKN je sve bolji i bolji bend. Volim ja njihove stare radove, ali su konačno sazreli, odrasli, šta god...
Da ne tupim o tome i pokušam da ostanem fokusiran na muziku - ne vredi. Kao što rekoh, to je očajnički pokušaj jednog čoveka da ostane u žiži. Izdavanje za Tijanića je samo jedan od dokaza.
Čini ti se.nebojsak wrote:Nije loše, samo nema pesama ni muzike. Ostalo je ok. Verovatno se i prodaje.
haha veoma su konstruktivneVolim ovakve konstruktivne rasprave.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests