Kako možeš da porediš Nirvanu i Nickelback?!sevastokrator wrote:prvo ovih ima cetvorica imaju ritam gitaru za razl. od nirvane, drugo post-grunge nije isto sto i grunge, zatim i da Kobejn i Chad imaju istu friziru nisu isti Chad je 14cm visi od Kobejna, cesce koriste ak. gitaru na nastupima i grol i Novoselic nisu ni nalik bilo kom od ostale trojce iz nickelbacka, so.///
Nickelback
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Nickelback
Ja o tom Nikelbeku nemam pojma nista jer cim ga spazim ja okrenem kanal brzinom svetlosti...i eto sad se osmelih i poslusah taj link i jos neke pesmice i zakljucala sam da totalno nije to za mene
...prosto ne vidim tu nista novo i zanimljivo a i Nirvana je ipak 1000 puta bolja.
prosto glupo mi i da poredim...a izvinjavam se ako ovde ima fanova ovog gospodina.
hehe, slatko sam se ismejao na ona vasa prepucavanja ko na koga lici
bas ste mi ulepsali dan, thaknse 
Chad Kroeger tera kosu kao Kurt 
[youtube]UOG2NktOfE8&feature=related[/youtube]
jbg, preskocite prvih 20ak sekundi videa
jbg, preskocite prvih 20ak sekundi videa
Haha vid' sajberkap-a!
Pogledaj kako su ga spičili u glavu na 1:11
Pogledaj kako su ga spičili u glavu na 1:11
Nisu losi, ima par pesama koje su im bash dobre.
muzika im i nije tako losa,ali ovaj sto peva me tako nervira svojim glasom......dok peva da izvines ko da kenja
onda kolko je zanimljivo da slusas nekoga kako peva dok kenja......DOSADA
nekome se svidja al meni je smoooor
onda kolko je zanimljivo da slusas nekoga kako peva dok kenja......DOSADA
Prvak u kenjanju za vreme snimanja vokala je Mustaine na Rust in peacu-u. A i pored toga to ostade jedan od najacih thrash albuma ikad.

ih to je vec nesto drugo,ono je legenda .....ovo je ko da ima zatvor..... 
brate, jeste vi culi tifu nekad u zivotu?
hah! da on se nateze za dvojicu
A Nesa-Galija?
Ovaj Nickelback -nista isto bih izuzeo kao dobro ili upecatljivo...
A Nesa-Galija?
Ovaj Nickelback -nista isto bih izuzeo kao dobro ili upecatljivo...
- AllHopeIsGone
Moj mozak ne moze da obradi ovu informaciju pa nek' mi neko objasni sta ovo znaci?Duane wrote:ma daj, nickelback je smesniji od bitlsa...
Inace, Nickelback je bend koji sasvim radi korektno u svojoj gravitaciji, cak su i medju boljima. Meni to nije nesto posebno interesantno, al' vidi se da znaju sta hoce i to rade profesionalno. Koncerti su im odlicno odsvirani sa odlicnim zvukom, dobrom komunikacijom sa publikom (sviraju R.A.T.M. ponekad
Kakvoj, bre, gravitaciji?Inace, Nickelback je bend koji sasvim radi korektno u svojoj gravitaciji, cak su i medju boljima.