Kada ovo možemo očekivati?Hillybilly wrote:Imam dosta upita za pojacala u tom cenovnom rangu pa se trudim da izadjem u susret ljudima. Pojacalo ce biti u varijantama head ili combo 1x12". Oko 22W (2x6v6, 2xECC83), a sto se dizajna tice, neka fuzija Fender Deluxe i Marshall Studio 15! Bez reverba, tube rectifiera i sa standardnom kozmetikom, kako bi cena bila u navedenom rangu. Jedini je problem naci kompromisno resenje za zvucnik koji bi odgovarao cenom i kvalitetom!Baba Slim wrote:To je već krajnje zanimljivo...
Features?
P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Novotarije
- Hillybilly
Evo kako sam obecao snimak Novosadski Big Band feat. Petar Jelic - Cudna Suma
Pera na ovom snimku svira P&K Audio - Jive King 20!
- Hillybilly
Trenutno imam puno porudzbina, tako da ce to morati da saceka ili nkoga ko ce bas to da kaparise ili neki momenat kada cu biti manje opterecen (sto ce tesko da se desi)!Baba Slim wrote:Kada ovo možemo očekivati?
Hillybilly wrote:Evo kako sam obecao snimak Novosadski Big Band feat. Petar Jelic - Cudna Suma
cool Peco jel znas mozda na kojoj gitari je odsvirao ovo?!
- Hillybilly
Aj' pitacu ga! Verovatno na nekom njegovom stratu.dweezil wrote:cool Peco jel znas mozda na kojoj gitari je odsvirao ovo?!
a deluje na momente i kao neka 335 or something
thanks poz
izvinjavam se zbog velikog cekanja i ne bas sjajnog kvaliteta fotkiHillybilly wrote:Upravo sam zavrsio jedan novi model, tj. klon Marshall MV 2204! Na zalost nisam uspeo da ga valjano uslikam pa cemo sacekati da slike i snimke podeli sa nama novi vlasnik, delija na foruma poznatiji kao JCM800!

Jive king mi nije kuci vec u sobi za vjezbanje...Ali cu ga donijeti za par dana, da se druzi sa bracom. Nisu se gledali odavno.
- rock action
- Hillybilly
Jos novotarija.... By Popular Demand....
Vec duze vremena ljudi nam traze amp koji bi se uklopio u budzet od 400eur i iz te ideje nastao je novi Junior MP.
Za izradu je posluzila standardna sasija Marshalla JMP a osmisljen je kao fuzija 59' Bassmana i Marshalla SL.
Junior MP je radno ime a ako neko ima neko bolje, kreativnije otvoren sam za predloge!

Vec duze vremena ljudi nam traze amp koji bi se uklopio u budzet od 400eur i iz te ideje nastao je novi Junior MP.
Za izradu je posluzila standardna sasija Marshalla JMP a osmisljen je kao fuzija 59' Bassmana i Marshalla SL.
Junior MP je radno ime a ako neko ima neko bolje, kreativnije otvoren sam za predloge!

U, bravo Peco!
Junior MP je sasvim dobro i originalno!
U cemu se sastoji 'fuzija' sa basmenom? Odnosno, sta se na Jr.MP razlikuje od origninalnog JMP a sta od basmena...
Junior MP je sasvim dobro i originalno!
U cemu se sastoji 'fuzija' sa basmenom? Odnosno, sta se na Jr.MP razlikuje od origninalnog JMP a sta od basmena...
Ja glasam za promenu imena :p. Nekako mi to 'Junior' za pojacala od 5-25w, ne za ovakvu lepoticu 
JMP+Bassman = JuMPin' manJunior MP je radno ime a ako neko ima neko bolje, kreativnije otvoren sam za predloge
Onda nek bude krace JuMPmansub_zer0 wrote:JMP+Bassman = JuMPin' manJunior MP je radno ime a ako neko ima neko bolje, kreativnije otvoren sam za predloge
ili Basshall ili Marshman
zekim se, bravo peco... a combo varijabile..? sta tu ima?
zekim se, bravo peco... a combo varijabile..? sta tu ima?