Haralampije wrote:kako dva ja vidim samo jedan.znaci neko moze i da brise....mislim_stvarno wrote:sad gledam, ima dva negativna komentara i jedan pozitivan za eric clepton sig koji je jos uvek kod njega... nesto mi nije jasno...![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Haralampije wrote:kako dva ja vidim samo jedan.znaci neko moze i da brise....mislim_stvarno wrote:sad gledam, ima dva negativna komentara i jedan pozitivan za eric clepton sig koji je jos uvek kod njega... nesto mi nije jasno...![]()
bolje je ovako svejedno, bar mozes da upozoris ljude ako je ocigledno da roba nije original ili ono sta pise u oglasu, sto bi neko uopste ostavljao los komentar ako nema razloga za to!? Onaj komentar je mozda obrisan od strane administracije jer je dato neko opste misljenje o kupcu na principu cula kazala, isto kao da bih ja sad otisao i ostavio los komentar na osnovu svega sto sam citao ovde iako nemam nikakva iskustva sa Shady-jem, ja to ne bih nikad uradio ali cu zato uvek da ostavim komentar ako sam 100% siguran da prodaje nesto sto ne odgovara sadrzaju oglasa, mislim da ima dosta eksperata, tako da ti kvarni oglasi tesko da ce da prolaze vise...xspaceman wrote:to sa ocenama pije vodu samo u slucaju aukcijskih sajtova tipa limundo i sl...gde tek posle zavrsene aukcije i trgovine mozes da das prodavcu ocenu! ali kao sto rekoh...biće zanimljivo!
Za te pare jedino micro cube da trazis...kreptoman wrote:shta, svi odjebashe moj post?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests