Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
nistaaaaaaa lepseeeeeeeeeee! 
 onoako posle zavrsenog posla,uumoran,misici ti trepere,a ti pivo,pravo u krv ,pa u misice,nista lepse 

Staro ulje je zakonMargos wrote:Ma nemam ja trip da se "napucam".Nego cisto neka definicijaInace svako leto ja i drugar iscepamo 70,80m drva,a od toga 20m isecemo i natovarimo iz njegove sume.Naravno tad pozovemo jos par ortaka u pomoc,neka gajba piva i udri
- mislim_stvarno

pa bas tako!Born_Dead wrote:ja sam dokazao jednom da teretana nije merilo snage kada sam igrao neku utakmicu protiv neki sminkera,baja triceps ,biceps,podvrnuo rukave,ono zgodan momak(bas do jaja napucan,okrenuta piramida bukvalno),iskreno,ali sta ce njemu to kada sam mu dva puta usao u duel nisam ga osetio,proso sam kroz njega.
sve je to lepo misici za ribice ono da se lozeali ako ces da budes jak na delu idi cepaj drva,kopaj njivu,istovaruj cement,tovari ugalj,treniraj dzudo,treniraj americki fudbal,ragbi,ako te ne mrzi rukomet,neki muski sport ,ono trcanje i snaga istovremeno
Teretana je previse sirok pojam da bi ovako nesto napisao.Born_Dead wrote:ja sam dokazao jednom da teretana nije merilo snage
Doduse, ispravno si primetio da to sto neko izgleda "napucano" ne znaci nista kada su u pitanju agilnost i snaga.
bas kao tvoj avatarmislim_stvarno wrote:pa bas tako!Born_Dead wrote:ja sam dokazao jednom da teretana nije merilo snage kada sam igrao neku utakmicu protiv neki sminkera,baja triceps ,biceps,podvrnuo rukave,ono zgodan momak(bas do jaja napucan,okrenuta piramida bukvalno),iskreno,ali sta ce njemu to kada sam mu dva puta usao u duel nisam ga osetio,proso sam kroz njega.
sve je to lepo misici za ribice ono da se lozeali ako ces da budes jak na delu idi cepaj drva,kopaj njivu,istovaruj cement,tovari ugalj,treniraj dzudo,treniraj americki fudbal,ragbi,ako te ne mrzi rukomet,neki muski sport ,ono trcanje i snaga istovremeno
no nebitno,za da ne bude totalni offtopic uzimam dime distortion dd-11 sutra, prekosutra,kad budem skupio jos 700dinara
- Hotstepper

"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka"cccira wrote:Teretana je previse sirok pojam da bi ovako nesto napisao.Born_Dead wrote:ja sam dokazao jednom da teretana nije merilo snage
Doduse, ispravno si primetio da to sto neko izgleda "napucano" ne znaci nista kada su u pitanju agilnost i snaga.
- BaalBehrit

Ne offtopičite.

10-52 hibrid. Optimalne za D štim + što mi neverovatno odgovaraju Dean Markley žice.

10-52 hibrid. Optimalne za D štim + što mi neverovatno odgovaraju Dean Markley žice.
Danas od lepse polovine dobio

Pa cu namontirati sjutra, javljam utiske za koji dan

Pa cu namontirati sjutra, javljam utiske za koji dan
od danas definitivno vlasnik!

Ijao.Cestitke.Ide ti uz gitaru 

hvala 
 ahm,bas su sladak par,baci cu par slika u toku veceri 

Cestitke 
Ja imam staru verziju, od pre dajmove smrti,

Ja imam staru verziju, od pre dajmove smrti,

Veceras se ponovio sa polovnim:

Vrlo lepa dileja koju sam nabavio za 35 evra. Ali pedala je nesto ultimativno, echo/delay u jednom, zvuk je perverzija, ma hell, velik kao kuca. + potovi mogu da se ubace unutar pedale, how cool is that!

Vrlo lepa dileja koju sam nabavio za 35 evra. Ali pedala je nesto ultimativno, echo/delay u jednom, zvuk je perverzija, ma hell, velik kao kuca. + potovi mogu da se ubace unutar pedale, how cool is that!
...i samooscilira ko  luda! 
 ispazario si je za smešne novce, a radi bolje od gomile dilejeva!  

He... rekoh ja.  

Mada, samooscilacija i nije neka. Tu je ipak analogija nepobedljiva.
Cestitam sloe.

Mada, samooscilacija i nije neka. Tu je ipak analogija nepobedljiva.
Cestitam sloe.