Moze li par reci da se napise od p&k blackfoot modelu od strane ljudi koji ga imaju, su ga svirali, ili od samog majstora koji ga je napravio.
Deluje kao nesto sto bi mi odgovaralo, a ono sto me zanima je sledece:
Sa obzirom da ima 2 kanala, tj jedan kanal je izveden kao dodatni gain stage jive king-a (taj Van Halen superlead ton ) ako sam dobro
razumeo, da li su voice-ovani kanali po principu blackface clean/plexi to superlead ili clean to plexi/super lead ?
Koliki je headroom sa obzirom na 6v6 i manji kombo sa na primer 112? Dovoljan za bend?
Trece, opcija fx loopa jel izvodljiva, tj koliko utice na prirodni ton pojacala i da li ga promeni kao kod nekih plexi marsala?
Trazim maksimalno utegnut bas ton, 6v6 znaju nekad da se rasprde i razliju kad ih poteras, kakva je ovde situacija?
Nisam video za master volume nigde u katalogu da pise, jel mora za taj marsalski drive da se bas potera do maksimuma ili moze da radi i u nekoj kucnoj varijanti?
I da li majstor neke modele pojacala u radionici spremne sa mogucom probom ili se sve radi po principu porudzbine i dogovora u hodu?
P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: P&K Audio Novotarije
O blackfootu može puno da se priča i piše ali najbolje da svratiš do radnje i probaš. Nisu voice-ovani prema vintage modelima već je rađen da bude poseban na više načina...Radim ih u više varijanti i konfiguracija (22W sa 6V6 i 50W sa 6L6, glava, 1x12", 2x10" i 2x12"). Nema F/X lop jer ga ja lično ne volim i skupo ga je implementirati na način da ne izmeni(čitaj usere) ton. naravno, može da bude ugrađen na zahtev. Ima dosta headrooma a naročito u verziji sa 6L6. Ima od gain kontrola Pre Gain, Post Gain i PPI Master Volume. Moguće ga je cepati i u kućnoj varijanti ako imaš tolerantne ukućane i komšije (ili ako si jači od njih)

Peco, sve vrebam da te pitam al nikako..
Jel ima neka 22w kombinacija da ide sa 6L6?
i da li si radio nešto tipa Fender Princeton 65 Reverb blackface, ili čak DR 65?

Jel ima neka 22w kombinacija da ide sa 6L6?
i da li si radio nešto tipa Fender Princeton 65 Reverb blackface, ili čak DR 65?

A dje se nalazi radnja? 

- Hillybilly
Sa 6L6 obicno radim 50W ali moze snaga i da se smanji na zahtev.Overdrive wrote:el ima neka 22w kombinacija da ide sa 6L6?
Radio sam i Princetone i DR ali nesto izbegavam da radim kopije. Klon moze svako da napravi...
TC Stari Merkator, Novi Beograd, ukoliko planirate posetu, obavezno mi se najavite telefonom kako bi se dogovorili za vreme jer u radionicu dolazim samo po dogovoru.clapton wrote:A dje se nalazi radnja?
Postoji li jos varijanta da se kupi kit i sta sve on sadrzi? Zanima me 5f6a glava.
- Hillybilly
5F6 A je dostupan kao KIT.
Kit sadrzi sve sto je potrebno za gradnju pojacala osim drvene kutije koju takodje mozete poruciti uz doplatu. Za više detalja mozete pisati na pikaudio@gmail.com
Kit sadrzi sve sto je potrebno za gradnju pojacala osim drvene kutije koju takodje mozete poruciti uz doplatu. Za više detalja mozete pisati na pikaudio@gmail.com