"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE
Moderators: Critical, Trooper
-
Kristijan
- Uvaženi član
Cortex wrote:Bend koji mrzim se zove Zemlja Gruva.
Sere mi se od njega.
Šuplje načisto. Pošto me je gomila ljudi smarala da moooooram da ih čujem, i da ne smem da imam tako negativan stav, ja lepo sa njihovog sajta skinuo ceo album, preslušao nekoliko puta... Sad bar niko ne može da mi kaže da sam doneo sud na osnovu 2 pesme koje sam čuo u prolazu. Duplo šuplje.
A glede kenjaže koju si citirao - pa ja bih rekao da oni prosto dobro znaju kome se obraćaju. Garant ekipa koja se loži na njih smatra da je to jako duhovito, i da se oni taaaaako dobro zezaju...
-
Bluesko
Stalker wrote:Mene ovo nervira više od svakog benda, pa i Kartela:
A: Šta slušaš? I nemoj mi reći mamu i tatu
B: Pa ono, ne znam tačno, svašta. Sve što mi se svidi
A: Imaš neke izvođače na umu? mis'im, slušaš li Bobana Piromana itd
B: A ne, ne slušam ja to. Ja slušam rok, na primer tipa Prljavo Kazalište, Bijelo Dugme, Riblju Čorbu, Azru, Kikija Lesendrića OBOŽAVAM, i Osvajače. Nove stvari su im odlične.
NOTE:
Ovako je izgledao jedan deo mog razgovora sa devojkom s kojom sam hteo da imam lepu mušku decu, do tog trenutka bar.
I sad, jebiga, ne slusate istu muziku....Nemoj onda vise nikad da joj se javljas.. I postavi defku na vukajliji kojom ces da je izblamiras,e?
-
sl0e
Stalker wrote:
is this for real?
ja ne znam kako ću moći da preživim u leglu hipstera 4 godine, ne dao bog da okinem neku godinu. dobro sam informisan i čuo sam da na arhitektonskom faksu traje masivni orgazam izazvan od strane zaz i njene pojave na muzičkoj sceni.
Riba mi ide na atf, kao sto sam znas vec, leglo je kvazi i wanabee hipstera i ostalih alternativnih riba

-
Bluesko
Ja mislim da bi trebalo da bacimo atomsku bombu na Zemlju gruva, da, mislim da bi tobilo najbolje

-
ness
Bluesko wrote:I sad, jebiga, ne slusate istu muziku....Nemoj onda vise nikad da joj se javljas.. I postavi defku na vukajliji kojom ces da je izblamiras,e?

Od probiraca nema jebaca !
-
Bluesko
Samo mislim da nije bitno da riba slusa moj omijeni bend da bih sa njom imao lepu musku decu

MOzda ona ne slusa Stroukse, jebiga, al mozda sam ja njoj nevidjeni seljak jer ne kapiram Dalija il` mozda ne volim Perl Baka cakstavise!
eto toliko, samo to (udaj se za mene, koja god da si)
-
nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
by nemanjavelimirovic » 10 May 2011, 15:01
Cortex wrote:
1
Zoe Kidah - vokal
trenutno najviđenija gradska koketa, žena amazonka, poza i glas njeno su najubojitije oružje. Osim što je pevačica zadivljujućih glasovnih mogućnosti, Zoe je i profesorka španskog, što je na žalost svojih đaka zamenila ulogom uspešne mlade dame, kao PR Ustanove kulture Vuk Karadžić. Probojna do ekstremnih granica, nema prepreke koja može da je spreči da sprovede sve što namisli. Nakon boravka u bendovima MistakeMistake i Svi na pod! sebe je pronašla u Zemlji Gruva. Čuvajte se zavodnice koja će definitivno izmamiti uzdahe svih, i zapamtite: Don't mess with Zoe Kidah!!!
2
Konstrakta - vokal
Arhitekta po zvanju, Constracta Đurić se uvek trudi da bude konstruktivna i organizovana, uprkos haosu koji Gruvlend! podrazumeva. Svaki njen tekst je savršeni konstrukt, a svoju divlju stranu pokazuje samo na sceni, uz jedinstvenu hipnotičnu ritmiku, i glas koji jednostavno objašnjava komplikovane stvari. Ekstravaganca koja hoda ne okrećući se za dobacivanjima i zvižducima. Nema vremena za to jer ona osim porodice, ima i celu jednu Zemlju koju treba da koordiniše. Constructa ne manipuliše, ona samo zna kako njena pojava deluje na publiku. Slediće vas!
More like: Zemlja
Puva -
Novi S.A.R.S po pitanju proseravanja i "kvaliteta" mjuze Iskreno kad bi sad krenuo da nabrajam koji su mi svi bendovi odvratni kod nas u ex Yugoslaviji, dugo bi trajalo.
1. Svi na pod zemlja gruva i mistake sve je to jedan veliki mistake. Uzasna lepljivo dosadna klubska muzika. (Za ostalo, necu da komentarisem da ne budem vulgaran)
2. Cim prilikom predstavljanja prvo stavish shta si po zanimanju, kako ocekivati da ljudi ne kontaju da si neiskompleksirana, nemoguce je, zar ne.. ? (Za ostalo, necu da komentarisem da ne budem vulgaran)
-
sinisake
- The original one
au, kad ste ih tako napljuvali, morao sam malo da poslusam...
Jes' sranje, stvarno... Ko neki zakasneli isprdak sestara Kovac...
-
O.o
-
sevdah baby
-
Stalker
- Strelok
ima razlike između jebanja i imanja dece
@sloe: da li se tvoja devojka predala čarima alternativne muzičke scene kao i njene koleginice?
-
faks
- Badmotorfinger
ne znam da li mi je vise muka od tih "bendova" ili tog ljudskog otpada sto ih slusa
-
nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
by nemanjavelimirovic » 10 May 2011, 15:48
faks wrote:ne znam da li mi je vise muka od tih "bendova" ili tog ljudskog otpada sto ih slusa

-
sl0e
Stalker wrote:@sloe: da li se tvoja devojka predala čarima alternativne muzičke scene kao i njene koleginice?
Na moju srecu nije - rekao bih cak i da kompletan taj frenchy nju vejv, zajedno sa hipster karikaturama sa DSLR fotoaparatima ima efekat laksativa na njen stomak, bogu hvala

-
nenadnenad
Vi se bas mnogo krecete medju ljudima kad se toliko nervirate..resenje je jasno , jel

-
faks
- Badmotorfinger
shone brate pa nemamo toliko municije