Hvala drugar!groove wrote:Bravo,odlicna trgovina...samo kad si se ratosiljao onog Ibaneza...srecno sviruckanje

Ibanez je jos kod mene,do sutra

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Hvala drugar!groove wrote:Bravo,odlicna trgovina...samo kad si se ratosiljao onog Ibaneza...srecno sviruckanje
Hvalagroove wrote:Dobro ti bre radi taj Skvajer..slusao sam u Vrbasu prosli vikend...doduse samo par stvari ali dovoljno da cujem da je okej skroz...ne cackaj nista
E, Zozilla, prodaj, bre, obe gitare i uzmi Fendera, pa da te bog vidi.Zoxybass wrote:Heheh pa da bubanj svira funky a ja g....
Jako mi se svidja ovaj squier i super mi je legao,mada atk zvuči jedno 50 puta bolje.Ali Atk ima 100 kila i vrat širi od starih precova pa me to jako smori na tezgama.Jel neko modifikovao squiera i šta je dobio time?Konkretno dosta mi je slab output i prilično je plitak zvuk (fali basova) mada sve se to pokrije nekako sa mojim starim dobrim traceom....vredi li tu menjati magnete ili da ga sviram takvog kakav je? Ili da uzmem neki preamp,booster,ekvilajzer....?
E moj Kelly da imam od svake po dve onda bi bilo dosta keša za Fenhdera...A što je najgore imao sam dva 7Endera i prodao jedan iz nužde(velike) a drugi zato što sam debilsinisake wrote:
E, Zozilla, prodaj, bre, obe gitare i uzmi Fendera, pa da te bog vidi.![]()
![]()
Pozdrav!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest