Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
To Dersu! Schecter kevica. Zar ne 

- SiskoMarcetic

ovo je izloženo u smitsonijumu
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
do jaja djitra...Jedino zbog ovoga bih mozda prodao moj 72 dlx, ali mi je preskupa jebota 139.000dindzi za Jag iz Mexica...???koji je njima racq? Nek mi izbrisu K.C. potpis u radnji pa ako moze za 800e to je okej kao road worn serija....

Last edited by nemanjavelimirovic on 04 Apr 2013, 23:42, edited 1 time in total.
Skromno,ali legao bi mi ko budali samar.Obozavam ovu pacman zutu drecavu i kombinaciji sa maple vratom . najlepsa najgora kombinacija moguca 

@nemanja...
pravi kurt cobain signature je uradio fender japan svojevremeno: obican crni strat, baš onakav kakvih se je doticni nalomio na stotine po binama jer "pre svega je iseceno drvo da bi se napravila gitara..."
pravi kurt cobain signature je uradio fender japan svojevremeno: obican crni strat, baš onakav kakvih se je doticni nalomio na stotine po binama jer "pre svega je iseceno drvo da bi se napravila gitara..."
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Mene ne zanima KC potpis, jbg, meni se djitra svidja bash....sound, feel vrata....switching ( ne svidja mi se originalni), bridz (ni to mi se nikako ne svidja kod originala, moras svirati 12ke da bi imalo smisla, a ja sam pomalo gay po tom pitanju...cak i u disu sam na 10kama
) jednom recju.... sve mi je okej.
A ovaj crni strat je bash bzvz, cak su i nalepnicu skinuli...

ma ne bre, na slici je original, sig je obican najobicniji mij strat, samo je na plocici ugraviran lik preminulog, eto ne mogu ni sliku da nadjem 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa to, kapiram da su proizveli jednu seriju i cao...Milanares wrote:ma ne bre, na slici je original, sig je obican najobicniji mij strat, samo je na plocici ugraviran lik preminulog, eto ne mogu ni sliku da nadjem

da, courtney je kupila celu seriju i sve pokršila u dvorištu...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Milanares wrote:da, courtney je kupila celu seriju i sve pokršila u dvorištu...

Ovo radi jako lepo
- mislim_stvarno

men' je ovo malo lepsemuki17 wrote:Skromno,ali legao bi mi ko budali samar.Obozavam ovu pacman zutu drecavu i kombinaciji sa maple vratom . najlepsa najgora kombinacija moguca