pa pazi trazaio je 500 ja sam hteo da kupim, pa preporucio drugu...LM lik je kazao da je ima neki problem za koji ja sad kad premotam film verujem da me je slagao.....nesto zdravlje...pa sam ja kao svaki naivni bolid naso jer ono lja barem nikad nebih lagao tako pa cak i da sam bolestan sta se koga tice?....jbg naseo sam na jeftin trik

LM ta gitara vredi ( koliko e sad...☺) eto cisto da ti kazem da je jedna otisla za 1500Evra za manje od sat vremena ☺na e-bay ali to je E Bay Nemacka i djitra je imal adekvatne oznake.- detaljnije je ispod o tome ☺
~Ja imam istu mislim istu na mojoj lepo pishe model EM...... gitare su uzas retke, radjene su licno u Gakki fabrici od samohg Mastera licno npr njihovi stratovi su kostali oko 400$ 70ih godina...e sada nikako mesati sa Maya gitarama to je nebo zemlja kao jeftini Squer i besan Custom shop Fender...inace ove gitare su radjene kao custom shop... ona koju ja imam ne ova na oglasu kolje je ovo FUTURA...
Sad sto sam ja naivac pa je nisam kupio za 500E vec sam dao par informacija to je druga prica, jbg nasao sam na foru sta cesh bla bla bla...i dao koji isecak iz kataloga itd itd,,,PODVLACIM U KATALOCIMA SU DRUGACIJE OZNAKE NA TRUSROAD COVER-u! cisto da se neko ne zaleti pa da mu ja budem kriv ☺ ....LM Nisam ja kazao da je ovde prodaje niti sam mu kazao da trazai te pare ovde, cela poenta je bila da gitaru NE PRODAJE ☺☺☺☺ i da bash ako mora da je tera preko...
eto to si prospustio i cena se ne uklapa, mislim da su je ljudi pomesali sa jednom Rocky gitarom to je nesto sasvim levo....
Znaci El Maya LPijeve koje vidjash su nista spec ok gitare ali im je to pocetna varijanta koju je uvozio nekadasnji SOLTON Nemacka, na kraju izem ti LP sa srafvljenim vratom...Skuplje varijante LP sa set in vratom i gotoh civijama+most to je nesto sasvim drugo.....na kraju to su KOPIJE ovo sto ja iam je orginalani dizajn
eto otkrio sam dosta info-a...☺ znaci...Da finisharam problem je ovde promena imena i to je verujem neki zaostatk pa su je na kraju prekrstili u neku nesretnu futuru..
znaci sviracki je gitara dobra ali je problem ime, jer prava ili real deal treba da ima EM1?0? ( ne bih da otkrijem ovako javno neka svako istazuje za sebe) a neko nekakve nebuloze na trus road coveru, tako da sa kolekcionraske tacke gledista to je problem..... a ko z na mozda ne samo sa te, jer zasto bi neko to promenio? mozda je napravljena posle ......zanci ako naidjesh na El Maya gde lepo stoje prave oznake iz kataloga da to super gittare em vrede dosta em su napravljene u ''sitna crevca'' sve do detlja high end, ovi LPijevi sa srfljenim vratovima nisam za njih....SG i su ok..mislim pazi to su godine mlaecenja sa katalozima, drndanja preko itd tako da bash nemogu sve da otkrijem, u svakom slucaju 1800E je totalni SF za jednu Srbiju naveo sam iz kojih razloga, da ima pravu oznaku to plane preko za soma i po ocas posla.