MIKI-DJORDJE wrote: ↑14 Jun 2017, 20:42
Tommy žao mi je ako si se osetio napadnutim ,nisam imao nameru

nesporazum.... meni je pedala bila zanimljiva , znam ko je koristi-o pedalu pa sam tako i nastavio bez osvrtanja čiji je board, ''greška u koracima''...... Trudim se da budem politčki korektan po statutu stranke

, nekada uspem, nekada ne.. .. stvarno sorry

,

sve je ok
Nema problema, nisam se bukvalno osetio napadnutim, nego mi više smeta što ti i Rade Trzalica zauzimate ekstremne stavove, a istina je u životu često negde izmedju (iako bi bilo lepo da postoji jedna jedina univerzalna istina, konkretna i nepobitna, ali u praksi se drugačije pokazalo). Inače, ne zameri, ovo u vezi pedale nisam razumeo, teško mi ide čitanje tvojih postova pa sam verovatno preskočio.

Izvini ti što sam planuo na tebe ranije, ali zaista imam utisak da iz nekog pogrešnog razloga vodiš krstaški pohod... Opusti se malo, očigledno bi imalo svačega dobrog i zanimljivog da se čuje od tebe kad bi više učestvovao u diskusiji, a manje delio besplatne lekcije koje niko nije tražio... Ovo kažem najdobronamernije, nema ljutiš. Inače, ponavljam, za 99% stvari (od onoga što sam pročitao) se slažem s tobom.