Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Care vežbaj malo strogoću i talasanje na nekom drugom, nisam ti ja za to. Ako ti ide na ''pankres'' pa nemoj bre da čitaš, vrlo prosto 

-
bejah ciničan, hteo sam da napišem ''mother of stickers'' ali mi se učinilo da neće niko ukopčati, zbunilo me jer je nova đitra JS11 oko 19 hiljada, te cenu jedino Vai puzavica vadi
......bez šale dobre gitare baren one koje sam probao ovde ( subjektivno mišljenje) čak se duže vreme premišljam da uzmem jednu .......... 

- tommytigh77
- tommytigh77
JEBOTEBOGNEODUSTAJEMIKI-DJORDJE wrote: ↑21 May 2017, 21:11ova đitra JS11 oko 19 hiljada, te cenu jedino Vai puzavica vadi......bez šale dobre gitare baren one koje sam probao ovde ( subjektivno mišljenje) čak se duže vreme premišljam da uzmem jednu
-

Ne psuj Boga, ruzno je i ako si ateista.tommytigh77 wrote: ↑22 May 2017, 03:14JEBOTEBOGNEODUSTAJEMIKI-DJORDJE wrote: ↑21 May 2017, 21:11ova đitra JS11 oko 19 hiljada, te cenu jedino Vai puzavica vadi......bez šale dobre gitare baren one koje sam probao ovde ( subjektivno mišljenje) čak se duže vreme premišljam da uzmem jednu
tommytigh77 wrote: ↑22 May 2017, 03:14JEBOTEBOGNEODUSTAJEMIKI-DJORDJE wrote: ↑21 May 2017, 21:11ova đitra JS11 oko 19 hiljada, te cenu jedino Vai puzavica vadi......bez šale dobre gitare baren one koje sam probao ovde ( subjektivno mišljenje) čak se duže vreme premišljam da uzmem jednu

...dopizdelo coveku...a i Mikica ga malo pretera,jbg...covek svira dzez,zivi u Svajcarskoj,a tvrdi da su SX gitare strava(bez onog -uzas)i da Amerikanci poludese za tim gitarama...cekam kad cu da vidim oglas,,menjam dva Fender Stratocastera za jednu Sx gitaru,moze i moja doplata,do razumne granice''...
Idem da popijem lek za smirenje,pa se vracam...
Rade jesu li ono tvoje pedale na KP, ne poznajem nikoga drugog koji pravi pedale u drvenim kućištima?
P.S. nisam jedini hehe, naleteo sam sinoć slučajno tražeći klonove, na nekog lika, mislim da je Bosna u pitanju, koji isto radi od drveta:
Miller ručni rad
Miller ručni rad
Mada mi se više svidjaju moje hehe, al sam skroman! I ove njegove kapice mi nikako ne leže uz kutiju od oraha i tako, ali lepo
Miller ručni rad
Miller ručni rad
Mada mi se više svidjaju moje hehe, al sam skroman! I ove njegove kapice mi nikako ne leže uz kutiju od oraha i tako, ali lepo
- Rockatansky
A i ne košta ništa™Rockatansky wrote: ↑25 May 2017, 14:40Ma to se napravi cas posla!![]()

a na sajtu su 25? to bese realna cena?