Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Ja sam mislio da su ova kucista plasticna...
Sad vidim da je cool cat serija metalna. To je super. I cene su im super. Steta sto ih nema kod nas...
Sad vidim da je cool cat serija metalna. To je super. I cene su im super. Steta sto ih nema kod nas...
- Nyarlathotep
- MF veteran
jbg. na netu ih imas za 25-30$. smesno.
Bas pre neki dan potrazi za ovim * http://www.thomann.de/gb/danelectro_pedalboard.htm * sam naleteo na Cool Cat seriju,cene su bas primamljive,ajd kad ti stigne baci utiske kako zvuci i ostalo 

Mnogo ti je skup taj Teror, snizi malo cenu, novi je jeftiniji... 

- Rocket Roll
A kakve veze ima cena Terrora sa predstavljanjem lanca gitarskih efekata?
Ma da, jebiga ali dok mi neko ne objasni odakle moze lepo i bez problema da se naruci meni je to ne znaci puno...Nyarlathotep wrote:jbg. na netu ih imas za 25-30$. smesno.

- Nyarlathotep
- MF veteran
pa ovaj nije nov. vintage od proslog oktobra. salim se. xexe.sinisake wrote:Mnogo ti je skup taj Teror, snizi malo cenu, novi je jeftiniji...
ja sam ga platio kod Save Glave u Artistu 580 evra, a kao nov je.
realno, cuo sam da se moze kupiti za 480-500 u CG, ako ti nije cim da se cimas do CG.
stvarno ne znam gde je kod nas jeftiniji, a trudim se da budem fer, naravno. nije mi samo da ga prodam, vec je lepo kad pogodis kome zaista treba.
H&K sam drugarski prodao Cortexu za 280 evrica i nimalo nisam zazalio, jer je pojacalo otiso u ruke sjajnom coveku i gitaristi, koji ce ga punim srcem svirati.

Sinisake, ako si zaintrigiran, baci PP, ce se dogovorimo nesto.

Ma jok, znas da sam ja, kao stadionski gitarista, skloniji debljim i masnijim esenjima... (Nista ispod 30 W)
Ali cu da cimnem jednog poznanika mozda, njemu treba za studio, ima nekog krljavog Lejnija od 15 w, a cenim da bi ovo radilo znatno bolje...

Ali cu da cimnem jednog poznanika mozda, njemu treba za studio, ima nekog krljavog Lejnija od 15 w, a cenim da bi ovo radilo znatno bolje...

Nyarlathotep ako ikad budes zeleo da ga doniras nekome koga nikad nisi u zivotu video i nekome koga neznas uzivo, vec samo preko foruma... baci pp

(...da, kopirao sam nadimak i pastovao ga...
)

(...da, kopirao sam nadimak i pastovao ga...

+1 za jos jedan Fuzz - bio sam ubedjen da ces ugrabiti Subdecay NoiseBoxNyarlathotep wrote:sta cu, ali jace je od mene!!! fx djankoza.
mojoj bali pedala dodajem i Danelectro Cool Cat Fuzz, prilicno vernu kopiju daleko skupljeg Frantone Peach Fuzza. ocekujem da mi stigne za par dana. kupio sam ga od drugara iz Peshte za 35 evrica. malo je reskiji od Mungosa i tanji, ali izbija ona genijalna fuzz mast. sta znam, ima true bypass, gain. volume i tone kontrole i metalno kuciste. kapiram da cu mu naci mesto na pedalbordu i adekvatnu primenu (neki reskiji solo zvuk sa vise trebla). ako se ipak ne zaljubim, kapiram da cu opdmah moci da ga prodam za iste pare. dobar je, a ultra jeftin.

ili dod buzz box! 

- Nyarlathotep
- MF veteran
buzz box mi ne treba jer sam upravo Chabi zavaljao Blue Box, slicno sranje. mislim odlinco je to, smao nema klasicnu primenu, vec samo za buku.
mada, Cool Cat Fuzz sam uzeo jer je OK, a jeftin je.
odakle sada jos 140 evra pored onih silnih dugova za Orangea, a imam Roger Mayer Mongoose, koji je odlican kao primarni fuzz.
mada, Cool Cat Fuzz sam uzeo jer je OK, a jeftin je.

odakle sada jos 140 evra pored onih silnih dugova za Orangea, a imam Roger Mayer Mongoose, koji je odlican kao primarni fuzz.

- Nyarlathotep
- MF veteran
Duane wrote:Nyarlathotep ako ikad budes zeleo da ga dRoniras nekome koga nikad nisi u zivotu video i nekome koga neznas uzivo, vec samo preko foruma... baci pp
(...da, kopirao sam nadimak i pastovao ga...)
Nyarlathotep wrote:Duane wrote:Nyarlathotep ako ikad budes zeleo da ga dRoniras nekome koga nikad nisi u zivotu video i nekome koga neznas uzivo, vec samo preko foruma... baci pp
(...da, kopirao sam nadimak i pastovao ga...)