Metal kod nas

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
Nyarlathotep
MF veteran

Re: Metal kod nas

Post by Nyarlathotep » 14 Nov 2008, 16:44

au, sunce ti jebbem...
kakva to nesreca moras biti, pa da krades Kraljevski apartman? hahaha...

Kole man

Post by Kole man » 14 Nov 2008, 22:30

Nyarlathotep wrote:au, sunce ti jebbem...
Kraljevski apartman je bar po meni dobar bend,cekaj moze neko da mi pojasni koje su sve pesme pozabadali,cuo sam im na spejsu par pesama ,jesu bile malo klishe ali ono nisam primetio neku kradju

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 14 Nov 2008, 23:05

лонг лив рок ен рол :lol:

sixstring

Post by sixstring » 14 Nov 2008, 23:53

eeeh...ima neka gde se dere onaj pevač ko sivonja ovako:
OOOOooojj gromoviii
(a iza piči tema majesty od BG!!!)
i još 123ripoff-ova kojih ne mogu da se setim sad al...

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 15 Nov 2008, 08:47

Kole man wrote:
Kraljevski apartman je bar po meni dobar bend,cekaj moze neko da mi pojasni koje su sve pesme pozabadali,cuo sam im na spejsu par pesama ,jesu bile malo klishe ali ono nisam primetio neku kradju
Ako mislish na Gaytality (eh kad se samo setim njihovog pevacha koji je prodavao prichu da je thrasher a nosi emo shishke), pozabadali su Symbolic (samo oktavu nize), a od Apartmana su uzeli Rocker, Ranjena Zver i ne znam koje josh pesme, znam samo da su se ljudi toliko nakrali da ih treba predati specijalnom sudu

Kole man

Post by Kole man » 15 Nov 2008, 15:16

Orgasmatron wrote:
Kole man wrote:
Ako mislish na Gaytality (eh kad se samo setim njihovog pevacha koji je prodavao prichu da je thrasher a nosi emo shishke), pozabadali su Symbolic (samo oktavu nize), a od Apartmana su uzeli Rocker, Ranjena Zver i ne znam koje josh pesme, znam samo da su se ljudi toliko nakrali da ih treba predati specijalnom sudu
Au jebote koji trip,sramota me je kad se setim da sam to gotivio :oops:

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 15 Nov 2008, 15:35

све је то нормално...
то је неки вид метал сазревања...

Kole man

Post by Kole man » 15 Nov 2008, 16:00

Шмајсер wrote:све је то нормално...
то је неки вид метал сазревања...
ma kapiram krenuo sam sa time odavno...pre 2 godine sam slusao metalicu one nove albume,znaci sazreo sam dosta od tada :lol:

Ikona

Post by Ikona » 26 Nov 2008, 00:37

Orgasmatron wrote:
dimmu wrote:Toxic Trace,NadimaC,Prazan Kazan,Disdained,Svartgren,Triumfall,M.A.D.&Goya i Navrog..za mene najbolje metal grupe u srbiji..

sve sve ali gde nadje NAVROG majke ti blesave? Isto kao i ovaj za Svarog? A shta bi sa Magmom recimo?
kad ti budes cepao kao sto je Navrog cepao[makar dok je postojao,sada pise o-hold],onda kenjaj.Covek je odlicno naveo sve mlade BM bendove trenutka,ja bih eventualno dodao tu i Zaklan,a to sto se tebi ne svidja apsolutno ne znaci da nije dobro!
a generalno imamo odvratnu scenu,samo glupiranje i pokusaji bendova.Izdvajaju se Disdained i Infest,to su bendovi koji ce sigurno nesto da urade.

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 26 Nov 2008, 08:40

mislim da im sada pishe on-hold a ne o-hold :P :P :lol: :lol: da da zaboravio sam zaklan,besomar i samrt i mislim da je moja lista bendova potpuna..

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 26 Nov 2008, 09:28

Ikona wrote:
Orgasmatron wrote:
dimmu wrote:Toxic Trace,NadimaC,Prazan Kazan,Disdained,Svartgren,Triumfall,M.A.D.&Goya i Navrog..za mene najbolje metal grupe u srbiji..

sve sve ali gde nadje NAVROG majke ti blesave? Isto kao i ovaj za Svarog? A shta bi sa Magmom recimo?
kad ti budes cepao kao sto je Navrog cepao[makar dok je postojao,sada pise o-hold],onda kenjaj.Covek je odlicno naveo sve mlade BM bendove trenutka,ja bih eventualno dodao tu i Zaklan,a to sto se tebi ne svidja apsolutno ne znaci da nije dobro!
a generalno imamo odvratnu scenu,samo glupiranje i pokusaji bendova.Izdvajaju se Disdained i Infest,to su bendovi koji ce sigurno nesto da urade.
Chudi me samo da josh nisi dodao i Gay Result i sve Klozetnikove projekte ovde. Ne pravi se pametan van sezone

sixstring

Post by sixstring » 26 Nov 2008, 11:18

Gay Result aaaaaaaahahahahahahah
AHAHAHAH
CARE
AHAHAHAHhahahaha
GAY RESULT hahahahaha :cekic: :rlol: :rlol: :rlol:

Ikona

Post by Ikona » 26 Nov 2008, 14:13

Orgasmatron wrote: Chudi me samo da josh nisi dodao i Gay Result i sve Klozetnikove projekte ovde. Ne pravi se pametan van sezone
Ti imas neke ozbiljne probleme covece,ali stvarno,no nije nista sto par session-a ne moze da resi.May Result je najbolji "etablirani" bend u Srbiji,i pored The Stone-a jedini bend koji nesto kontinuirano izdaje vec vise od 10 godina,cime nijedan od preostalih bendova ne moze da se pohvali.Jedini bendovi koji su do sada snimili vise od 2 albuma ovde su Hetera,KA,M.A.D Goya,May Result i The Stone,vise ne mogu nijednog da se setim!To mozda nisu najbolji bendovi,ali barem rade!

A tim vredjanjem bendova samo dokazujes da nemas pojma o cemu govoris.Jos jednom cu da ti ponovim,kada budem cuo da si ti negde odsvirao demo ili album kao Navrog ili neki od bendova koje si popljuvao,onda cu da uvazim tvoje blebetanje.

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 26 Nov 2008, 15:03

a dobro jbg orgasmatron nevoli blek i zato mu je to sve smeshno i shta vec sve ne..jbg 100 ljudi 200 sisa :lol:

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 26 Nov 2008, 15:32

Ikona wrote:
Orgasmatron wrote: Chudi me samo da josh nisi dodao i Gay Result i sve Klozetnikove projekte ovde. Ne pravi se pametan van sezone
Ti imas neke ozbiljne probleme covece,ali stvarno,no nije nista sto par session-a ne moze da resi.May Result je najbolji "etablirani" bend u Srbiji,i pored The Stone-a jedini bend koji nesto kontinuirano izdaje vec vise od 10 godina,cime nijedan od preostalih bendova ne moze da se pohvali.Jedini bendovi koji su do sada snimili vise od 2 albuma ovde su Hetera,KA,M.A.D Goya,May Result i The Stone,vise ne mogu nijednog da se setim!To mozda nisu najbolji bendovi,ali barem rade!

A tim vredjanjem bendova samo dokazujes da nemas pojma o cemu govoris.Jos jednom cu da ti ponovim,kada budem cuo da si ti negde odsvirao demo ili album kao Navrog ili neki od bendova koje si popljuvao,onda cu da uvazim tvoje blebetanje.
Ma da, zato je vazno da je Gay Result snimio koncert u RUMUNIJI gde su imali veoma veliku posecenost (10 ljudi sve zajedno)!!! Meni su nashi bleckeri smeshni kao crtani film, dolazi chovek kome se deda zvao ZIVORAD a on se zove ZIVADIN i predstavlja mi se kao neki nekro/grim batica iz Norveshke koji pritom misli da nisi troo blacker ako ne pevash o satanizmu ili paganizmu, hah, takvima se smejem u facu i naravno da imam puno pravo da ih prozivam JER SU 100 % debilchine! Mislim na kraju krajeva, JAJA MOJA CRNA (u originalu Jata Moja Crna (GAY RESULT)). Isto tako vrlo je vazno da svi ti nashi blackeri misle da nisi troo black metal bend ako nemash sirov zvuk i ako ne snimash u nekoj shupi sa akustikom javnog WC-a i bez post produkcije. Pusti prichice tog tipa molim te, nemash argumenata a mene lichno ako hocesh da napadash i muda da merish izvoli. U svakom sluchaju bolje je NEMATI demo nego imati ga sa onakvim "kvalitetom" produkcije
Last edited by Orgasmatron on 26 Nov 2008, 15:43, edited 1 time in total.

Post Reply