ziva istina.Kristijan wrote: A našim trgovcima je borba za redovnu mušteriju spaljena i zakopana knjiga. Ljudi zaboravljaju da se daleko više zaradi od mušterije koja se redovno vraća, pa makar da kupuje i sitnice, nego od mušterije koja se jednom prevari i više se nikad ne pojavi.
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
-
Nemojte nositi pare sa sobom kad idete da isprobate nesto.
To mi odma pada na pamet kad procitam "navlacenje u jazbinu ...ubedjivanje..." itd.

To mi odma pada na pamet kad procitam "navlacenje u jazbinu ...ubedjivanje..." itd.
Izvini ako si se osetio uvredjenim zbog necega. Ako razumes na pravi nacin ono sto sam napisao mozes da unapredis sebe. Ako ti ne odgovara, preskaci moje postove i sl. Niko te ne tera da citas njih, ovu temu ili da visis na ovom forumu.Momci nemojte spamovati temu i prosipati mudrosti ovde. Ja (kao jedan od mnogih) se nisam uclanio ovde da citam kako se svadjate (sad mislim na pricu o ekonomiji), a hteo bih citanjem ove teme da unapredim sebe. To mi ne dozvoljavate.

@Bulatovic
Kristijan ti je lepo odgovorio

- tyler durden
- MF veteran
Samo da ja nesto dodam u svoju odbranu.
Decko prodaje pedalu. Ja mu se javim na oglas. Pozajmim pare. Pozajmim kola, da odem do novog sada. I onda on povucen nekom teorijom zavere, mene zove, i u fazonu je, e necu da ti prodam, ti ces to da pre prodas. Sto prvo nije bila istina. Sto drugo, i da jeste, nije njegova stvar. Mi smo kupo-prodaju vec ugovorili. A za mene je ljudska rec nesto dovoljno. A pre toga je on od mene kupio jedno pojacalo. Kada sam mu jos ja izasao u susret, i doneo mu to do beograda, da mi skratim put. I ni najmanjeg problema nije bilo.
Onda, posle cele te zaboravljene stvari, on mene napljuje na ovoj temi, kao da sam poslednje djubre i govno. I kada kada mu ja napisem, najkulturnije, da ne nastavlja opet sa tom pricom (pogledajte par strana unazad), on se meni na jedan vrlo ruzan nacin, podsmeva, opet pogledajte par strana unazad kakvim komentarom i kakvom slikom. Kao da sam ja poslednji jadnik.....
Onda sam ja povucen svime time, napisao ono sto jesam, tj posla omu poruku, i stojim iza toga, iza svake reci.
Decko prodaje pedalu. Ja mu se javim na oglas. Pozajmim pare. Pozajmim kola, da odem do novog sada. I onda on povucen nekom teorijom zavere, mene zove, i u fazonu je, e necu da ti prodam, ti ces to da pre prodas. Sto prvo nije bila istina. Sto drugo, i da jeste, nije njegova stvar. Mi smo kupo-prodaju vec ugovorili. A za mene je ljudska rec nesto dovoljno. A pre toga je on od mene kupio jedno pojacalo. Kada sam mu jos ja izasao u susret, i doneo mu to do beograda, da mi skratim put. I ni najmanjeg problema nije bilo.
Onda, posle cele te zaboravljene stvari, on mene napljuje na ovoj temi, kao da sam poslednje djubre i govno. I kada kada mu ja napisem, najkulturnije, da ne nastavlja opet sa tom pricom (pogledajte par strana unazad), on se meni na jedan vrlo ruzan nacin, podsmeva, opet pogledajte par strana unazad kakvim komentarom i kakvom slikom. Kao da sam ja poslednji jadnik.....
Onda sam ja povucen svime time, napisao ono sto jesam, tj posla omu poruku, i stojim iza toga, iza svake reci.
- tyler durden
- MF veteran
Re: Penzionisane pedale
Evo samo na uvid, posle njegove lazi i pljuvanja
Funkomat wrote:Ja sam doziveo da mi je covek psovao sve po spisku, pretio mi i ponasao se kao poslednji seljak, nakon sto sam odbio da mu prodam pedalu jer sam saznao da je covek ponudio moju pedalu, KOJU JOS NIJE NI KUPIOsinisake wrote:Ja sam doziveo da se covek NALJUTIO na mene zato sto nisam kupio gitaru od njega, PRVU koju sam probao kad mi je stigao cash...Znam kakvi postanu kad im sranje koje kuvaju ne uspe, za vise para ili zamenu u kojoj bi naravno on izasao u dobitku.
- tyler durden
- MF veteran
Ja mu odgovaram ovo
tyler durden wrote: Nemoj uopste da zalazis tamo, da ne bi ja krenuo sa svojom stranom price, i tako u nedogled.......
- tyler durden
- MF veteran
A onda je ovo njegov odgovor
Pa me onda jos i izmeva i pravi jadnikom. Vreme je da se nauci lepom ponasanju, i kako stvari stoje u pravom svetu.....
P. S. Naravno da cu da uzivam u svom posteno zaradjenom PRS-u , jer meni za razliku od tebe, tatica ne kupuje stvari.......jadniku.....
Nakon sto me je izjebao, onda me pljuje, jer su mu moderatotir prijatelji pa mu se mozeFunkomat wrote:tyler durden wrote:
Nemoj uopste da zalazis tamo, da ne bi ja krenuo sa svojom stranom price, i tako u nedogled.......
Pa me onda jos i izmeva i pravi jadnikom. Vreme je da se nauci lepom ponasanju, i kako stvari stoje u pravom svetu.....
P. S. Naravno da cu da uzivam u svom posteno zaradjenom PRS-u , jer meni za razliku od tebe, tatica ne kupuje stvari.......jadniku.....
Ovo se polako, ali sigurno, pretvara u lično (nažalost, nadasve javno) potkusurivanje. A da mod/admin udari jedan katanac ovde, pa da nastavimo normalno da razgovaramo? Ostali slobodno mogu da nastave preko PM sistema. 
Tyler-e, Funkomat bi mrtav 'ladan mogao da te tuži nadležnim organima za pretnju fizičkim nasiljem i onu poruku upotrebi kao dokazni materijal u sudskom postupku.

Tyler-e, Funkomat bi mrtav 'ladan mogao da te tuži nadležnim organima za pretnju fizičkim nasiljem i onu poruku upotrebi kao dokazni materijal u sudskom postupku.

- Nyarlathotep
- MF veteran
na stranu sto ni na kome zivom nije da o tome odlucuje, ali svojim postovima i ponasanjem, Funkomat svakako nije zasluzio da ga neko vredja i psuje, a kamoli da mu neko preti batinama i s tim jos nastavlja javno, pred drugim svedocima. ovo bi trebalo da je forum prijateljski nastrojenih muzicara koji dele iskustva i posluju uspesno. stoga smatram da nasilju, pretnjama i primitivnom ponasanju ovde nema mesta.
- tyler durden
- MF veteran
Nyarlathotep wrote:na stranu sto ni na kome zivom nije da o tome odlucuje, ali svojim postovima i ponasanjem, Funkomat svakako nije zasluzio da ga neko vredja i psuje, a kamoli da mu neko preti batinama i s tim jos nastavlja javno, pred drugim svedocima. ovo bi trebalo da je forum prijateljski nastrojenih muzicara koji dele iskustva i posluju uspesno. stoga smatram da nasilju, pretnjama i primitivnom ponasanju ovde nema mesta.
Ajde iskulirajte malo, ja ni ne poznajem decka. Ne znam kako mislis da glasi tuzba. Pretnja povodom prepucavanja na forumu. Da, vec vidim taj predmet kod sudije na stolu. Vidim da ocigledno mislite da sam majmun. Uzivajte vi lepo jedni sa drugima, i zbogom vam svima....
Znaći, šta, bre, "nije zaslužio"?!?! A što neće da dođe na đem sešn iako je rek'o da 'oće!?! Znaći, ima da te, znaći, nađem i, znaći, da ti objasnim neke stvari, znaći, uživo, 'ate. Znaći, uradiću ti mnogo loše stvari, teBra, i, znaći, kada si takva *piiip*etina.Nyarlathotep wrote:na stranu sto ni na kome zivom nije da o tome odlucuje, ali svojim postovima i ponasanjem, Funkomat svakako nije zasluzio da ga neko vredja i psuje, a kamoli da mu neko preti batinama i s tim jos nastavlja javno, pred drugim svedocima

Bilo je jače od mene, a i želeo sam da malo razveselim ovu temu.

@Tyler: Direktno (otvoreno) si mu pretio da "ćeš ga naći i uraditi mu mnogo loše stvari". Meni ovo zvuči kao pretnja batinama, što predstavlja krivično delo...

Last edited by Derrick on 11 May 2009, 14:25, edited 1 time in total.
- The Mask AE
Hehe... Jos jedan Uber Zen master sa nickom iz Mortal Kombata.sub_zer0 wrote:Ako razumes na pravi nacin ono sto sam napisao mozes da unapredis sebe.
tyler durden wrote:Nyarlathotep wrote:na stranu sto ni na kome zivom nije da o tome odlucuje, ali svojim postovima i ponasanjem, Funkomat svakako nije zasluzio da ga neko vredja i psuje, a kamoli da mu neko preti batinama i s tim jos nastavlja javno, pred drugim svedocima. ovo bi trebalo da je forum prijateljski nastrojenih muzicara koji dele iskustva i posluju uspesno. stoga smatram da nasilju, pretnjama i primitivnom ponasanju ovde nema mesta.
Ajde iskulirajte malo, ja ni ne poznajem decka. Ne znam kako mislis da glasi tuzba. Pretnja povodom prepucavanja na forumu. Da, vec vidim taj predmet kod sudije na stolu. Vidim da ocigledno mislite da sam majmun. Uzivajte vi lepo jedni sa drugima, i zbogom vam svima....
Evo dokaza da sve moze recima da se resi

Ode covek sa foruma a nismo mu pretili batinama

ajd u zdravlje

haahhaahahhahahahahaznaći, šta, bre, "nije zaslužio"?!?! A što neće da dođe na đem sešn iako je rek'o da 'oće!?! Znaći, ima da te, znaći, nađem i, znaći, da ti objasnim neke stvari, znaći, uživo, 'ate. Znaći, uradiću ti mnogo loše stvari, teBra, i, znaći, kada si takva *piiip*etina.
Bilo je jače od mene, a i želeo sam da malo razveselim ovu temu.
Last edited by Critical on 11 May 2009, 14:24, edited 1 time in total.
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja ne poznajem ni tebe, ni njega, ali pretnje iza kojih ti stojis su sulude i neprihvatljive. sacekuse i ta sranja. lepo iznesi svoju stranu price, ako mislis da si zajeban, svi smo ravnopravni ovde. ne blamiraj se pretnjama i sacekusama.Ajde iskulirajte malo, ja ni ne poznajem decka. Ne znam kako mislis da glasi tuzba. Pretnja povodom prepucavanja na forumu. Da, vec vidim taj predmet kod sudije na stolu. Vidim da ocigledno mislite da sam majmun. Uzivajte vi lepo jedni sa drugima, i zbogom vam svima....
jbg, ali plasim se da nam takvi ovde stvarno ne trebaju.
Last edited by Nyarlathotep on 11 May 2009, 14:25, edited 1 time in total.
Hvala.Nyarlathotep wrote:na stranu sto ni na kome zivom nije da o tome odlucuje, ali svojim postovima i ponasanjem, Funkomat svakako nije zasluzio da ga neko vredja i psuje, a kamoli da mu neko preti batinama i s tim jos nastavlja javno, pred drugim svedocima.
Oboje znamo da nije samo slucaj prepucavanja na forumu i da se tvoje pretnje ne zavrsavaju na forumu.tyler durden wrote: Ajde iskulirajte malo, ja ni ne poznajem decka. Ne znam kako mislis da glasi tuzba. Pretnja povodom prepucavanja na forumu. Da, vec vidim taj predmet kod sudije na stolu. Vidim da ocigledno mislite da sam majmun. Uzivajte vi lepo jedni sa drugima, i zbogom vam svima....