Da bio je , to mu je saradnik...Imao je ime Pavle, pa sad Dragan, onaj č Mare je bio Ronadlinjo pa ko zna...To su prevaranstke fore kad ti se predstavlja lažnim imenom a zvuči kao pravo sutra kad se žališ svi će tražiti Pavla ili Dragana, ko zna koje mu je pravo ime...A i zbog policije je lakše....
Narod je sam kriv do nekle jer kuje u zvezde to smeće sklapano ovde..svaki mesar i nezaposleni koji izdelja komad drveta je veliki majstor odjednom..... Još kada mi počnu da 800e nije puno ili 1000 ...
Kao da ti urade drvo košta preko 400E!!1 Msm pa ko su oni?
Svetske zvezde kupuju u Warmothu, Mighty Mighty-ju i sličnim radnjama preko...prođeš za manje love daleko bolje...Ii neka gitara nova gotova iz Prodavnice- ko želi novo.......
pre nekih malo više od 10 odina nisi imao ko da ti zameni pragove praktično, sada svaki grad to nekoliko tih majstora ima min.......
no šta je tu je
evo ga naš drug koji je pitao sve i svašta ovuda ''Pri izradi korišćene originalne i pouzdane komponente koje garantuju dug radni vek i funkcionalnost datom uredjaju.'' a ono plastični prsteni ispod prekidača itd
''Ovo je model prvobitnog germanijumskog fuza sa pažljivo biranim, izmerenim i uparenim AC128 tranzistorima. ''
bez šale bolje je ovo od svih tih skpelanih fuzova, pa lagano čovek sebi da uradi...označeno lepo sve..Ja probao radi super.
https://www.kupujemprodajem.com/Fuzz-Ef ... r_id=13421
ima na Aliju i mazonu pri jeftnije sa izbušenim kućištem...ili može i gotova pedalica...Od fuzzova ovaj me iznenadio jer ide ispod radara skroz, brutalno je dobar
a za bass je tata mata, stvarno odličan ali nema ga trenutno na KP
evo ga naš drug koji je pitao sve i svašta ovuda .. a ono plastični prsteni ispod prekidača itd
jesus , 120 e za najprostiju pedalu...
Jebote, rešio sam da ne pišem više na ovom forumu jer nema svrhe, na jednog pametnog pet budala, klasično gubljenje vremena jer BUDALE dominiraju, ali evo da i sam glumim malo budalu.
Kada već prozivaš a ne znaš ništa kao volina, da ti dočaram:
Ovo je kao što vidiš CIC-ov originalni i jedini 3PDT tajvanski prekidač koji postoji od pamtiveka u butik svetu. U čemu je problem? Ne svidja ti se plastični prsten?
Pored toga, kada Analogman traži 200€ za istu stvar samo u metalnoj kutiji ne sećam se da si se pozivao na Isusa?
Ne znam da li ti je danas mozak čist od tih supstanci koje inhaliraš, ali da pokušam da ti dočaram situaciju. Ovde se radi o ručnom radu, magičan pojam: "HAND MADE 100%". Znači, CUSTOM izrada, plemenit materijal - drvena kutija, znači li tebi to nešto? Pored ručnog UNIKATNOG rada, postoje tu i veoma stari germanijumski AC128 tranzistori, koje retko ko ima čak i na ibeju u dobrim i iskoristivim granicama. Ja imam punu kesu hvala bogu.
Samo ti trazistori u cenjenim ANALOGMAN pedalama vrede tih 200€ koliko Analogman traži za svoju metalnu kutiju. Šta misliš da ih radi u ekskluzivnoj drvenoj ambalaži? Koliko bi tad naplaćivao? Pogledaj malo koliko se na ibeju cene originalne ZENDRIVE drvene kutije od trešnje.
Eto tako, malo sam te obrazovao jer si mnogo glup, moram to da ti kažem.
Last edited by RadeRas on 02 Dec 2017, 18:30, edited 2 times in total.
bez šale bolje je ovo od svih tih skpelanih fuzova, pa lagano čovek sebi da uradi...označeno lepo sve..Ja probao radi super.
ima na Aliju i mazonu pri jeftnije sa izbušenim kućištem...ili može i gotova pedalica...Od fuzzova ovaj me iznenadio jer ide ispod radara skroz, brutalno je dobar
Eto, odličan primer. Lagano je baš prava reč. Jedan lokalni gitarista rešio da proba, naručio baš takav kit sa alija i logično doneo meni da ga sklopim.
Prvo, u tom kitu nije bilo nikakvog uputstva, drugo, PCB je pogrešno odštampan,da se samo zaleme komponente nikada ne bi radio, i da ne poveruješ, treće, i najsmešnije, AC128 veze nemaju sa tim tranzistorima. Nemaju ni "G" ti takozvani AC128 tranzistori sa pravim germanijumskim tranzistorima.
Vidiš, to što na tarabi piše: "*****", ne znači da odmah trebaš da skineš gaće i tu nabodeš kitu. Kapiraš?
Hajde care, reče probao si, DAJ SLIKE i VIDEO kako radi, obavezno slikaj unutrašnjost da vidimo da li NE LAŽEŠ. 1001% tvrdim da lažeš, jer baš taj kit nema veze sa realnošću.
Ti Rade kao početnik, raspravljaš se sa Mikijem....Miki je poznati mrzitelj domaće radinosti, bez ikakvog realnog osnova. U Amerikama sam se uvjerio da nema većeg fušeraja na svijetu od njihove radinosti....tako da treba poštovati svačiji trud.
Nego mene zanima Rade kada će neki originalan OD da ugleda svjetlost dana...ne mislim na nešto čega bilo nije, nego na osnovu tog iskustva kloniranja, može li se istvikovati nešto posebno, zanimljivo, drugačije....neki dupli pedal i sl. Šta misliš o tome?
Ti Rade kao početnik, raspravljaš se sa Mikijem....Miki je poznati mrzitelj domaće radinosti, bez ikakvog realnog osnova.
? Zaista po čemu sam ja to? Da malo klinac nisi istrčao za zaključcima zato što mi se ti nisam pohvalio gitaru. Ja ne mrzim nikoga a radove poštenih ljudi i te kako cenim. Znaš mi ti puno šta je realnost.
evo ga naš drug koji je pitao sve i svašta ovuda .. a ono plastični prsteni ispod prekidača itd
jesus , 120 e za najprostiju pedalu...
Jebote, rešio sam da ne pišem više na ovom forumu jer nema svrhe, na jednog pametnog pet budala, klasično gubljenje vremena jer BUDALE dominiraju, ali evo da i sam glumim malo budalu.
Kada već prozivaš a ne znaš ništa kao volina, da ti dočaram:
Ovo je kao što vidiš CIC-ov originalni i jedini 3PDT tajvanski prekidač koji postoji od pamtiveka u butik svetu. U čemu je problem? Ne svidja ti se plastični prsten?
Pored toga, kada Analogman traži 200€ za istu stvar samo u metalnoj kutiji ne sećam se da si se pozivao na Isusa?
Ne znam da li ti je danas mozak čist od tih supstanci koje inhaliraš, ali da pokušam da ti dočaram situaciju. Ovde se radi o ručnom radu, magičan pojam: "HAND MADE 100%". Znači, CUSTOM izrada, plemenit materijal - drvena kutija, znači li tebi to nešto? Pored ručnog UNIKATNOG rada, postoje tu i veoma stari germanijumski AC128 tranzistori, koje retko ko ima čak i na ibeju u dobrim i iskoristivim granicama. Ja imam punu kesu hvala bogu.
Samo ti trazistori u cenjenim ANALOGMAN pedalama vrede tih 200€ koliko Analogman traži za svoju metalnu kutiju. Šta misliš da ih radi u ekskluzivnoj drvenoj ambalaži? Koliko bi tad naplaćivao? Pogledaj malo koliko se na ibeju cene originalne ZENDRIVE drvene kutije od trešnje.
Eto tako, malo sam te obrazovao jer si mnogo glup, moram to da ti kažem.
Pa gde si Rade prevaro , Vidim koliko znaš ''majstore'' ovde si si se ispaljivao 10 puta min da se sećam da pojma nemaš o osnovnim stvarima.
opet divljaš kao i uvek = argumenta a puna usta uvreda. Ja ti rekoh da me se maneš...Na oglasima si , tema su oglasi , Da nije možda zabranjeno u temi spomenuti taj krš tvoj?
Gde se porediš sa analogmen-om, spusti se na zemlju malo..Ti si običan copy paste lemitelj sa 0 obrazovanja, bez škole. Šta si beše ti zavšio od škole? Mesarsku? pa da to je logično da je potrebno za lemljenje.
Koga bre boli ovu za drvenjače? ''izolovao trakom'' od EMS..super... Jesi i od vlage zaštitio to drvo... to drvo je možda jedino što vredi, ali meni to liči na vašarske kutije, po selima kada ima sabor pa donesu majstori šta su uradili.....Ali oni su barem majstori išli su da uče, bili su šegrti negde po par godina. a ti?
Ovo je tema za oglase i šta tebi smeta što sam naveo da msm da je ta pedala koja ima da se kupi bolja u svakom osnovu od tih sklepanih igrački koje povezuješ šlj žicom. i od ostalih fazova sklepanih baš od onih koje si ovde uvek zdušno pljuckao, pa sad ti to radiš. Pa po čemu je taj tvoj prekidač onda bolji od ostalih prekidača ? Šta lažeš ljude! Tako rade početnici jer to najlakše...Kada evoluiraš ako se to ikada desi onda ćeš preći na PCB.
Ne znam da li ti je danas mozak čist od tih supstanci koje inhaliraš
ne znaš ništa kao volina
Volovi su te napravil pa misliš da možeš da jašeš ljude neuke, da ih šišaš po oglasima...Do momenta dok se to ne pokvari ili ne otvore pa vide kako si lepo onim pištoljem za plastiku to nakačio i kada vide te ''vrhuneske'' komponente.... Isto su tvoji udisali ta isparenja čim si takav ispao U stvari nema se para za to pa je garant bila domaća džibra Šta ćeš neko mora i to
Eto, odličan primer. Lagano je baš prava reč. Jedan lokalni gitarista rešio da proba, naručio baš takav kit sa alija i logično doneo meni da ga sklopim.
Prvo, u tom kitu nije bilo nikakvog uputstva, drugo, PCB je pogrešno odštampan,da se samo zaleme komponente nikada ne bi radio, i da ne poveruješ, treće, i najsmešnije, AC128 veze nemaju sa tim tranzistorima. Nemaju ni "G" ti takozvani AC128 tranzistori sa pravim germanijumskim tranzistorima.
Vidiš, to što na tarabi piše: "*****", ne znači da odmah trebaš da skineš gaće i tu nabodeš kitu. Kapiraš?
Hajde care, reče probao si, DAJ SLIKE i VIDEO kako radi, obavezno slikaj unutrašnjost da vidimo da li NE LAŽEŠ. 1001% tvrdim da lažeš, jer baš taj kit nema veze sa realnošću.
Ćao!
Jeste kupio gitarsita i doneo mesaru...Ne znam gde je taj to kupio, a ako je mislio da treba samo da pobode elemente i gurne u kutiju onda su i njegovi pili tu džibru. Možda su bili na istom poselu
Pa tranzistori koštaju po 2+ $ da biraš šta tu ima čudno da neko stavi u komplet, e vaćarenje to je čudo kad se opanak pocipeli pa folkeri bi da prave pedale i gitare ..Pa te trandže niu skupe..Opet lažeš ☺... Vi trebali ili ti da se baviš dizajniranjem pedale ili da znaš da napraviš po zahtevu, ali trt nemaš znanje
Pa zašto bi slikao, ja ne prodajem i ne varam ljude , tema su oglasi a ne da kačim slike da li sam šta uradio, ne radim to nigde na forumu koji će mi to? Ono šta radim stavim na svoj FB, a igranje sa pravljenjem pedalica ne smatram nekim uspehom... To je za svakoga nije to 'bem li šta...Nego ti i tebi slični besposličari ste našli način da vaćarite ljude ..Kao Ti što si lemio drugi su ludi pa ne umeju... Obraz mi ne dozvaljava da varam ljude...Al otkud ti znaš šta je to kad ga nemaš.
hajd ti zaigraj lagano evo samo za tebe i za te tarabe , a vazda si navodio nekakve parfeme ,hajd ti opet psuj to je baš cool
A ja ću organizovati školu za gitariste zamisli za džabe - da više niko ne vaćari klince...Nije ovde mesto da se reklamira kada bude čuće se gde treba...
i svakome kome treba da odabere opremu, ili se saplete dok pravi pedalu pomažem za džaba, volontiram, može mi se ...Kome treba da namota magnet, da izračuna kako do koje vrednosti sve for free . Gde da kupi ako ne može da pravi za normalnu lovu - To radim svaki dan me barem 1 osoba pozove ili preko FB...
I to važi za sve klnice ili već ovde na forumu kome treba pomoć oko izbora opreme, odakle da uči, sve for free ......Jedini uslov je da ne prodaju...Najmanje što želim je da se umnožavaju lemitelji ''majstori'' ..Ste uništili scenu.......isprali mozak deci da misle da moraju da kupe skarabudženo umesto da kupe lepo novo ili sami da urade. Neće to biti večno...
i ne diraj mi Bambija on je neiskvaren
Evo ga još jedan diler "ozbiljnih" instrumenata. Dragan iz Beograda. Ne znam da li se već pojavljivao u ovoj temi. Za "Suhr" nigde nije napisao da je kopija, a o Fenderima da ne pričam...
...............................
evo Fuzz da ne bude da je moje iskustvo OK, nego smeta što ima bolje za 6 puta manje para.. Sa Ibanezovim tone lockom ne može ni da se poredi...i nemoj da si me još i jednom opsovao.ili vređao sa vulgarijama! Ako ti admistratori dozvoljavaju njihov forum, ali ja ti ne dozvoljam mene da psuješ. Još jedna takva reč ili vređanje fekalno genitalno ti neću oprostiti.
čkode nije Vai ni Hendrix ali eto sklopio i radi super i ima zilion takvih primera da ne bude da je moje subjetivno mišljenje.
i za druge pedale na Ruskom u realnom vremenu, tako da jeste laganica, ko kupi i ne zna neka me kontaktira bilo kada 24 H sam na raspolaganju, nemora sa KP već sa alija ili odakle god poželi ko... Imate tamo u PM dobićete mail i telefon. Isto važi i za podešavanje gitara. pa dosta je bilo šišaanja klinaca i uništavanja RNR u Srbiji.