Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
eg303

Re: Fender strato kaster 1962

Post by eg303 » 13 Jun 2012, 19:46

Prvi kapo koji sam kupio k'o klinac u Muzičkom magazinu na Terazijama, ne znam za ovaj primerak ali moj je bio teško njesra, ta opruga nije dovoljno pritiskala, vuklo se to do skora po fijokama da bih ga pre par godina kontejnerisao...

Usred Zala

Post by Usred Zala » 14 Jun 2012, 19:12

HeatMan wrote:vintage capodaster

http://www.kupujemprodajem.com/Kapodast ... id=5769772

Sve sam video
Ne shvatam zašto je toliko bitno komentarisati cenu!? Taj kapo je istočnonemački i prilično je kvalitetan, a mana mu je što je rađen isključivo za akustične gitare. Ne verujem da postoji majmun koji će da iskešira traženu lovu za to, ako postoji zabole nas! Ja tako razmišljam.

Pokušao sam da pokrenem temu gde bi se radilo suprotno i skrenula pažnja na kvalitetnu robu sa dobrim cenama misleći da je to od koristi ljudima, ali sam u startu sasečen brisanjem teme bez obrazloženja. Izgleda da se ljudima dopalo pljuvanje po ljubiši i pisanje o svemu samo ne o Stratocasteru 1962 :metal: !

Kill surf city

Post by Kill surf city » 14 Jun 2012, 19:22

Takav nam je identitet™. :bambi:

Haralampije

Post by Haralampije » 14 Jun 2012, 20:01

Usred Zala wrote:Pokušao sam da pokrenem temu gde bi se radilo suprotno i skrenula pažnja na kvalitetnu robu sa dobrim cenama misleći da je to od koristi ljudima, ali sam u startu sasečen brisanjem teme bez obrazloženja. Izgleda da se ljudima dopalo pljuvanje po ljubiši i pisanje o svemu samo ne o Stratocasteru 1962 :metal: !
Stvarno bre,sta mi uradiste od teme....al bio je to vanserijski oglas. :D
Tema se spontano prosirila i na ostale "autenticne" oglase,sta ces kad ih ima koliko hoces.

Usred Zala

Post by Usred Zala » 14 Jun 2012, 22:09

Haralampije wrote:Stvarno bre,sta mi uradiste od teme....al bio je to vanserijski oglas. :D
Tema se spontano prosirila i na ostale "autenticne" oglase,sta ces kad ih ima koliko hoces.
Aha, dobro, zaista nisam znao da je bilo komentara, to nisam video.
Ako se to stvarno pretvorilo u oglašavanje onda šteta.
Lično nemam interes, ništa ne prodajem i ništa ne oglašavam, samo sam skrenuo pažnju na par pozitivnih oglasa.

Haralampije

Post by Haralampije » 15 Jun 2012, 00:19

Ima nekoliko kultova,viden strat,cuveni beli "1968 strat fender",onaj neki preradjivani prec-dzez baz s krivim vratom i sada cuveni gibson strela....uvek ce privlaciti paznju na ovom forumu.

Ovo je u stvari sada postala tema koja je sluzila za upozorenja na razne prevarante,ljigave preprodavce i smesne oglase,ali koja je zatvorena.Ja mislio da ce ova zamreti za koju stranu,ali se odrzala.Ako more,nek tera dok moze.

alucard_earl

Post by alucard_earl » 17 Jun 2012, 21:32

Evo ga i najnoviji :D
http://www.kupujemprodajem.com/-Sakura- ... -oglas.htm
"'Sakura'-Japanski Gibson. Veoma retka gitara sa jos redjim magnetima,(DimarZiO SupeR DistorZiOn :rlol: ,O magnetima nema sta da se prica, to su profesionalni magneti sa kojima gitara ne moze da radi lose." )
"Na vratu, tacnije na glavi ima Gibsonov znak, a to ne smeju da imaju lose gitare" :mrgreen:
Elem,pitah ga da li je set-neck ili bolt-on i covek mi lepo odgovori :"Na sakuri su Magneti DimarZio SupeR DistorZioN koji idu na bilo koju poziciju."
Odlican oglas... :metal:

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 18 Jun 2012, 00:46

alucard_earl wrote:Evo ga i najnoviji :D
http://www.kupujemprodajem.com/-Sakura- ... -oglas.htm
"'Sakura'-Japanski Gibson. Veoma retka gitara sa jos redjim magnetima,(DimarZiO SupeR DistorZiOn :rlol: ,O magnetima nema sta da se prica, to su profesionalni magneti sa kojima gitara ne moze da radi lose." )
"Na vratu, tacnije na glavi ima Gibsonov znak, a to ne smeju da imaju lose gitare" :mrgreen:
Elem,pitah ga da li je set-neck ili bolt-on i covek mi lepo odgovori :"Na sakuri su Magneti DimarZio SupeR DistorZioN koji idu na bilo koju poziciju."
Odlican oglas... :metal:
Mozda i gitara dobro zvuci ali jeb* mamu svoju nepismenu i mutavu, stvarno me nerviraju ovakvi debili! Znaci prodajes nesto nekome ko se razume u te stvari ( prodajes muzicki instrument onima koji ce ga kupiti, znaci ne prodajes ga automehanicaru, variocu, prodavcu voca i povrca ::ranting:: ) Znak je fabricki ali ne i ime??? WTF? Cenovnom RANKU!? Nut od KOSKE !!! KOSKE JBT :lol: Retki magneti? Epic drop a?!!! Gitara je meka??? Od zelea? Sundjera? Besumna :lol: Ma daaaj idi u *****!

bancika

Post by bancika » 18 Jun 2012, 01:10

sta je cudno u nutu od koske? I izraz "meka" se cesto cuje, bar ovamo na jugu. Znaci da je laka i zgodna za sviranje. Znas kad neku gitaru uzmes i imas osecaj da su zice 17ice iako su 9ke? Pa ovo je suprotno. U sustini znaci da je dobar vrat i dobar setup. I da je besumna je bitno reci, neke gitare vise zuje od drugih, moj squier je ubijao vise nego bilo koji single magneti na drugim gitarama.
Jedino k*nja za logo i da su super dist retki, mozda ih nema mnogo na marsu al ovde ima kol'ko oces. Inace mi je ok oglas, relativno je pismeno napisao, kad poredis sa ostalima.

Milanares

Post by Milanares » 18 Jun 2012, 07:52

Ja znam i Stanko zna da je ta Sakura set neck, kanili smo se nesto i prozivali medjusobno ko ce pre da je uzne pa nam posle bilo zao sto je neko treci uzeee :cry:
Inace potice od Mr. Vojkana iz okoline NS, ne znam za koliko ju je na kraju dao ali u jednom momentu je spustao i na 280 (!)
anyways, ja i dalje mislim da je laminat ....ali lepi :)
a sto se tice superdistorzna - LOL
ps mozda i ne bese Stanko al' nema veze, neko vec sa foruma

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 18 Jun 2012, 10:18

jeste stanko, i ja sam je merkao, ali ja sam mogao jedino zamenu da ponudim, a bilo je bez zamene... :D

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 19 Jun 2012, 15:53

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-s ... id=9456923
je l zna neko nesto o ovom stratu? cini mi se kao da je vec bila po oglasima? tnx (mozda neko sa foruma?!)

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 19 Jun 2012, 16:02

Sa Djuletom iz Shapca sam bio par puta u kontaktu oko nekih pedala uglavnom, i koliko mi kaze drugar (isto kolega forumas), lik je totalno korektan, od njega je drug nabavio par Boss pedala po odlicnoj ceni, sve korektno do kraja, a takav utisak je i meni ostavio, a koliko znamo ne bavi se muljazama. Uglavnom trguje relativno jeftinijim stvarima, da ne kazem pristupacnijim. Moj utisak je takav barem...

Bozha

Post by Bozha » 19 Jun 2012, 17:05

Uvek ima jedan u teleshop tripu... neprocenljivo! http://www.kupindo.com/Zicani-instrumen ... acker-bass

Imate priliku da, uz malo angažmana, budete vlasnik ovog fenomenalnog instrumenta za skoro tri puta manje novca.

Image

Kill surf city

Post by Kill surf city » 19 Jun 2012, 17:15

Sjajna ponuda, zar ne, Trevis? ©

Post Reply