Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
nije mi jasno što je stiker na tom stratu urađen tako nekako, pljuni pa zalepi..?
A sta ti mislis zasto je tako?
neam poima
vrat izgleda super, vintage čivije..sve ok, ali taj dekal je skroz zvezebe
em nije usaglašen sa lakom, em može lako da se kopira?
Iskidah se tragajući i ništa što bih mogao da iskoristim. Zna neko gde ima ovakvih džekova po BG ili eventualno da se naruči na kućnu adresu:

fora.Overdrive wrote:neam poima
lak i stiker stare drugacije.
vec je bilo price o ovome.Fenderica wrote:Iskidah se tragajući i ništa što bih mogao da iskoristim. Zna neko gde ima ovakvih džekova po BG ili eventualno da se naruči na kućnu adresu:
Zakljucak je da je sve sto moze da se nadju kod nas djubre. Ima ih u vecini elektro radnji ali su uzasnog kvaliteta
Imali su oni zajecarci, mix-nesto-firma(ima ih na KP) Hicon.
mislim da sam video ovo u Silkenu u BalkanskojFenderica wrote:Iskidah se tragajući i ništa što bih mogao da iskoristim. Zna neko gde ima ovakvih džekova po BG ili eventualno da se naruči na kućnu adresu:
Hvala na informaciji. Poznajem vlasnika te radnje u Zaječaru, jednom prijatan čovek, poslovali smo već, sada ću da ga kontaktiram.zekaisapa wrote:Imali su oni zajecarci, mix-nesto-firma(ima ih na KP) Hicon.
Funkomatu da odgovorim, daj šta daš, ko će kod nas još da bira i kvalitet džekova. Ne znam ni da ocenim koji je kvalitetniji jer izgledaju vizuelno isto. Mene bi prevarili u svakom slučaju.
Overdrive, i tu ću da pogledam, hvala

Auf brate, običan džek je 89 din. dok je onaj firmirani KON-070HICON 498 dinara. Puno para za jedan džek 500 dinara.
Sad ću da pozovem, hvala vam svima za info. 

Evo:http://www.mix-musichouse.com/component ... l2pT_k1iUwFenderica wrote:Hvala na informaciji. Poznajem vlasnika te radnje u Zaječaru, jednom prijatan čovek, poslovali smo već, sada ću da ga kontaktiram.zekaisapa wrote:Imali su oni zajecarci, mix-nesto-firma(ima ih na KP) Hicon.
Funkomatu da odgovorim, daj šta daš, ko će kod nas još da bira i kvalitet džekova. Ne znam ni da ocenim koji je kvalitetniji jer izgledaju vizuelno isto. Mene bi prevarili u svakom slučaju.
Overdrive, i tu ću da pogledam, hvala
Google is y(our)friendOverdrive wrote:neam poima
Original

šta je poenta? Pa i dalje je žnoru..hipihill wrote:
Google is y(our)friend
Original
Ružno jeste, ali tako sada izgledaju natpisi na gitarama od pre pola veka.
Sada se raži da nova gitara izgleda kao da ja prešla milion kilometara bez generalne.
Takvo je tržište.
Ne znam da li još u nekoj oblasti važe ovakva pravila. Možda numizmatika?
Sada se raži da nova gitara izgleda kao da ja prešla milion kilometara bez generalne.
Takvo je tržište.
Ne znam da li još u nekoj oblasti važe ovakva pravila. Možda numizmatika?
ima li Epi ovako nesto, jeftinije ocu reci? cini mi se da sam gledao...merk wrote:evo, možda je več vreme za novogodišnje želje:
nemam, ali bi (skromno) jako voleo da imam ovo:
ž
(ako deda mraz čita) umesto prve može i michael landau 63, a druga svakako sa P90!