Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Imate
Legit je ova verzija iznad. Ima slicnih vintez'd komada i sa drugacijim oblikom hedstoka.
-
tkome? Fordu ništaCortex wrote:shta sad fali, pa nije izvitoperio ton nikakvom spravom, sviro dechko clean i umeo je da svira, Bugi shta imash sad ovde da mu zamerish?
nego mi simpa ovaj batica što mu svaka neka dlaka smeta, pa kao drž ovo drž ono
aj pliz ne zaboravi da podelis utiske, cim je malo proprzis....bancika wrote:Oduvek sam hteo da ih probam, ali su prvo bile preskupe, a onda i nisu mogle da se nadju jer su TechTube propali. Danas mi salje drugar sa DIYS par komada![]()
Trebalo bi da su slicne ecc83, ali skroz drugacije konstrukcije. Izgledaju mi skroz svemirski
datasheet http://www.hifitubes.nl/weblog/wp-conte ... e813cc.pdf
@Nemanja:
Daj da ti se napravi neck thru string thru gitara sa telom u JM obliku i sa mini humovima npr. A?
Daj da ti se napravi neck thru string thru gitara sa telom u JM obliku i sa mini humovima npr. A?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Milanares wrote:@Nemanja:

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Otisao Duesenberg za pare...I onda...sam uzeo te pare otisao u Mitro's, probao sam gitare koje cu sve recenzirati na temi "Sta ste lepo od opreme..." I nakon svega isprobanog (3 Gretsch-a, 3 Fendera Offseta, 2 Fendera 51 PawnShop-a, i dva gibsona...uzeo sam ovo, shto mi se i svidelo tad kad sam ih prvi put cuo i video na netu.... Recenzije necu pisati ovde da ne offtopicujem, ali evo zasad slike...
Kraca skala, muda, sustejn...11ke odma stavio...(mislim da prelazim na njih na svim gitarama, definitivno)....Uostalom uradicu test ko i uvek.
Ovim se zavrsava na dug period moja kupovina gitara, sad cu malko i da ih sviram... Ja imam opsesivno kompulzivan poremecaj da moram da isprobam mnogo toga shto mi se svidi, ne samo vezano za gitare...a u poslednjih par godina je vecinski vezano samo za njih (i pedale i sl...)
Ali tako mislim da svi...samo shto se kod mene to pretvorilo u veliki psihicki problem da me nishta ne zadovoljava...ali to nije samo do mene..Jednostavno gitare su njesra u Srbiji, to imajte svi na umu...vecinski su ovde B i C klase instrumenata pa samim tim je jako jako jako tesko izabrati onaj koji tebi lezi....Drugo...instrument ne mozes isprobati za 2 sata...on se isprobava par dana najmanje...A kad radis zamene i slicno...nemas to vreme, nego imas samo sat sat ipo dok je isprobavas, u vecini na tudjem pojacalu i samim time ne znash shta te ceka....
Odes u radnju, i kupis. Jedan jedina stigla u Srbiju, tako da nisam imao da biram, ali je okej sve koliko mi se cini, garancija 2 godine....Metnuo 11ke, mekana, radi lepo sa mudima i ima i srednjih i sve kako treba...i nije mutan neck magnet kao na dosta hamova, vec taman ....za sat vremena oko 10 gitara, uzeo ovo....i cao. Gigbeg je zato shto mi je ostalo para pa sam uzeo najskuplji i to je to... i uvek sam voleo tweed.
I ostalo je i jos koji dinar za pice i grickalice a cak smo i povezli jednog francuza od Bg do sm, covek obisao ceo svet...kralj.

Kraca skala, muda, sustejn...11ke odma stavio...(mislim da prelazim na njih na svim gitarama, definitivno)....Uostalom uradicu test ko i uvek.
Ovim se zavrsava na dug period moja kupovina gitara, sad cu malko i da ih sviram... Ja imam opsesivno kompulzivan poremecaj da moram da isprobam mnogo toga shto mi se svidi, ne samo vezano za gitare...a u poslednjih par godina je vecinski vezano samo za njih (i pedale i sl...)

Odes u radnju, i kupis. Jedan jedina stigla u Srbiju, tako da nisam imao da biram, ali je okej sve koliko mi se cini, garancija 2 godine....Metnuo 11ke, mekana, radi lepo sa mudima i ima i srednjih i sve kako treba...i nije mutan neck magnet kao na dosta hamova, vec taman ....za sat vremena oko 10 gitara, uzeo ovo....i cao. Gigbeg je zato shto mi je ostalo para pa sam uzeo najskuplji i to je to... i uvek sam voleo tweed.

nemanja majke mi si šampion ove teme 

-
?
Nice, tremolo ti ionako ne bi koristio.
Nice, tremolo ti ionako ne bi koristio.
Inace ne volim skroz crne gitare, ali mi ova nekako prelepo izgleda... Sad, ja ne verujem da bih pored Gretscha mogao izabrati bilo sta drugo, ali verujem da si izabrao ono sto je najbolje za tebe! Cestitke, nemoj da je prodas u naredna 2 dana! 

-
^Gretsch electromatic, ne Gretsch GRETSCH.
Last edited by Kill surf city on 26 Oct 2012, 01:09, edited 1 time in total.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
+1Kill surf city wrote:^Gretsch sinhromatik, ne Gretsch GRETSCH.
Ovo do 1000e od Gretscha, manite se toga...

-
Uh...electromatic, greska. Ne bih primetio bez citata.
Uglavnom, jevtini modeli. 

Ok onda, na trenutak sam smetnuo s uma sa koliko je novca covek raspolagao... 

- Dersu Uzala
Tebi se matori ne isplati da izlazis iz radnje. Nek ti samo neko dotura klopu i pice.nemanjavelimirovic wrote:...otisao u Mitro's