Heeej!

Znam, slusala sam ga vec sa drugaricama,ali neki drugi snimak.Pa ima on dobru tehniku disanja i dobro je objasnio to na snimku .Medjutim

ne znam da li je tebi jasno,mislim da li ti je jasnije sad kako da izvedes vibrato.Dakle vazni su ti stomacni misici...oni puno pomazu u tehnici vibrata,pored toga vazno je da ti je i vrat opusten...I da taj vazduh koji ispustas sto manje stezes i da osetis kako ti trepere glasne zice...takodje bi trebao tu da obratis paznju da ukljucis vise kupolu-mislim da pevas u poziciji kupole.
O5 sam se zapetljala

...E ovako...zamisli da trebas da pevas kao da zevas,a da umesto usta imas dugacku cev koja se na kraju siri kao levak,a da ta cev pri tom nije metalna,vec od gume(ovde ne zelim da se bavim mehanikom i masinama

vec hocu da ti objasnim da trebas da budes stabilan,ali ne i ukocen)E sad kad si zamislio tu gumu umesto usta,pokusaj da das snagu iz stomaka toliko jaku da se cujes cak na kraj dugacke cevi.
Treba celo telo da ti bude opusteno...kao one reklame u obliku visokih naduvanih coveculjaka sto se klate na vetru...ne znam kako se zovu,ali trebas da budes kao oni.
heh...nadam se da sam bila od pomoci