aldindubo wrote:Hmm.. Jos nikad nisam cuo za to, ali zvuci logicno. Problem je, ja sam jos mlad/student i zivim kod kuce ali prije mjesec dana sam kupio veliki box-spring za moju malu sobu. Znaci samo imam mjesta da ga stavim tu pored krevetu ili odmah pored radiatora. Naravno je bolja ideja ga tu staviti gdje je sad.
Za 20 dana idem opet u BiH i ja sam ovaj lijevi Marshall kupio da ga ponesem nasoj kuci u Bosni. Ovako je inace izgledalo dok ga jos nisam kupio:
A ovdje u Nizozemskoj cu jos kupiti jedan Lead 12. Imao sam jedan prije mjesec dana, ali taj sam prodao jer je on bio jedan iz 1989. godine ali ja trazim jedan iz 1985. ili 1984. godine.
Naravno da je logično, pogotovu što humbuckeri imaju jače magnete od singlova, mada ako su ti pojačala slabija onda nemoj da brineš, opet ako su dva komada slabija a blizu su to je isto kao jedno jače, ne znam, posavetuj se sa nekim tamo... Ja bih koristio one stalke za na zid da okačim gitaru ako ti je soba mala i onda nemaš problema, mada ne znam da li gibson može da izdrži da visi zbog lepljenog vrata a već si imao problema sa truss rodom ako sam dobro razumeo, mada opet to je gibson a ne neka kopija... uh 300 čuda ima tu...
A zašto Marshall baš iz tih godina? Sigurno postoji neki jak razlog, ili ne želiš da otkrivaš. ako je tako razumeću.

Pozdrav!
@sinisasake ovo ti je ok šlem, mada ja bih mu ubio cenu za barem 15 evra i to sa potpisom onog ko ga je nosio.
(hehe)