Već skoro godinu dana merkam raznorazne delay pedale i ove dve su mi nekako najviše prirasle srcu, za te pare afkors.
Svojevremeno sam ih isprobavao uporedo i stvarno nisam mogao da dođem do neke pametne odluke (mada moguće da je uticaja imala i ona sobica prepuna šuma u onoj radnji).
Svaka je imala neke svoje prednoasti u odnosu na drugu, ali je sve na kraju, u neku ruku, dolazilo na isto.
Vidim da sve više ljudi koristi upravo ove dve pedale (ok, malo više DD-7 no DL-8
 ), pa kapiram da je veliki broj uspeo da svira obe pre kupovine jedne (haha, kako sročeno
 ), pa kapiram da je veliki broj uspeo da svira obe pre kupovine jedne (haha, kako sročeno  ), a i ako niste, značilo bi mi da, kao korisnici, bacite po koju o vrlinama, manama i sl stvarima.
 ), a i ako niste, značilo bi mi da, kao korisnici, bacite po koju o vrlinama, manama i sl stvarima.  
 Naravno, možda me ubedite da je Echo Park (ili možda nešto četvrto) bolji izbor, mada... Ma ko zna.

), pa me je možda baš zbog toga toliko prijatno iznenadio, a sasvim je realno da pedala stvarno i radi toliko dobro.
 ), pa me je možda baš zbog toga toliko prijatno iznenadio, a sasvim je realno da pedala stvarno i radi toliko dobro.