Gde se u Bgdu nalaze prodavnice muzičke opreme?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Santana

Gde se u Bgdu nalaze prodavnice muzičke opreme?

Post by Santana » 04 Jan 2010, 22:32

Posto nisam iz Beograda, ove zime hocu da isprobam nesto osim fendera i hamera a buduci da znam samo gde su miks i mitros ( radnje koje postoje i kod nas)
Moze li neko da mi objasni gde se nalazi taj Mjuzik medija centar i Lira (mada Lira postoji i kod nas i saradjuju sa tipom iz MMC ali tu robu mogu samo da poruce odozgo i da se verovatno naljute ako je ne kupis). I posto znamo da sajt nema veze sa realnim izborom instrumenata u radnji sta oni u stvari drze, ako je neko zapazio.

nenadnenad

Re: Gde se sve ovo nalazi

Post by nenadnenad » 04 Jan 2010, 23:20

MetalFunk

Post by MetalFunk » 04 Jan 2010, 23:24

Santana

Post by Santana » 04 Jan 2010, 23:32

Evo, da pojasnim osobama sa istancanim smislom za humor.
Odavno sam procitao adrese i pogledao mapu grada.
Koje se kulturne ili bitnije obrazovne i zdravstvene ustanove nalaze blizu njih. Nesto pomocu cega bih mogao da se orijentisem

Blingo

Post by Blingo » 04 Jan 2010, 23:58

Music media centar se nalazi kod doma zdravlja Palilula, odnosno preko pta poštanske štedionice. Busevi koji idu tuda su 33,48,65 i tramvaji 10,5,2.

Lyira se nalazi u blku 19, preko auto-puta u odnosu na Sava Centar. Busevi koji vode su svi koji prelaze Gazelu i 95, kao i tramvaji 7,9 i (čini mi se) 11.

Sky Music se nalazi u Mekenzijevoj i malo je zajebanije naći,jer se ne vidi s ulice,a nalazi se malo iznad bivše upravne zgrade robnih kuća Beograd, to ti je prva stanica kada trolebusi krenu da se penju od Slavije, a brojevi trola su 19,21,22.

Artist se nalazi na Konjarniku , u istoimenom tržnom centru (malo dalje od centra grada) i do njega vode autobusi 17 i 31 i trola 19.

Maga music se nalazi u Knjeginje Zorke - to ti je kada se, bulevarom JNA, (sada se ova ulica zove drugačije, ali zaita ne mogu da se setim kako)od Hrama Sv. Save spuštaš ka Slaviji na prvom semaforu desno, pa pravo tom ulicom. Prevoz: Bilo šta što ide preko Slavije.

Enterprise

Post by Enterprise » 05 Jan 2010, 00:08

Blingo wrote:sada se ova ulica zove drugačije
Bice da je Bulevar oslobodjenja.

Santana

Post by Santana » 05 Jan 2010, 10:37

Blingo wrote:Music media centar se nalazi kod doma zdravlja Palilula, odnosno preko pta poštanske štedionice. Busevi koji idu tuda su 33,48,65 i tramvaji 10,5,2.

Lyira se nalazi u blku 19, preko auto-puta u odnosu na Sava Centar. Busevi koji vode su svi koji prelaze Gazelu i 95, kao i tramvaji 7,9 i (čini mi se) 11.

Sky Music se nalazi u Mekenzijevoj i malo je zajebanije naći,jer se ne vidi s ulice,a nalazi se malo iznad bivše upravne zgrade robnih kuća Beograd, to ti je prva stanica kada trolebusi krenu da se penju od Slavije, a brojevi trola su 19,21,22.

Artist se nalazi na Konjarniku , u istoimenom tržnom centru (malo dalje od centra grada) i do njega vode autobusi 17 i 31 i trola 19.

Maga music se nalazi u Knjeginje Zorke - to ti je kada se, bulevarom JNA, (sada se ova ulica zove drugačije, ali zaita ne mogu da se setim kako)od Hrama Sv. Save spuštaš ka Slaviji na prvom semaforu desno, pa pravo tom ulicom. Prevoz: Bilo šta što ide preko Slavije.
Hvala ti puno, ovo je bas bilo opsirno. Sad otprilike znam gde se nalaze svi osim artista. ali i tu si rekao u kom je trznom centru. dugujem ti pivo :)

Blingo

Post by Blingo » 05 Jan 2010, 11:22

Opušteno, tu smo da se pomognemo! ;)

TC Konjarnik je izmedju predposlednje i poslednje stanice 19,17,31. Moja preporuka ti je da sidješ na predposlednjoj i kreneš ka poslednjoj,bliže je nego da se vraćaš. TC ti doje s leve strane. Ne boj se, nije ništa komplikovano... teže je naći Sky nego ove.

:ziveli:

Boogie Woogie

Re: Gde se u Bgdu nalaze prodavnice muzičke opreme?

Post by Boogie Woogie » 05 Jan 2010, 13:34

imaš i ogromnu prodavnicu Control Sound u Milana Rakića 1.
Ideš Bulevarom, prođeš pijacu Đeream (sa leve strane) još jedna ili dve stanice, pitaj nekoga gde počinje Milana Rakića.
Zgrada od bele fasadne cigle i u prizemlju prodavnica.

eg303

Post by eg303 » 05 Jan 2010, 15:40

Da ne bi zalutao, mislim da gotovo sve radnje na svojim sajtovima daju lokacije sa adresom i sa mapama, a ako imaš tačnu adresu unesi je u:
http://mape.b92.net/
i videćeš prilično jasno gde su radnje, a ako imaš printer pri ruci isprintaj te slike i mala je šansa da ne nađeš. Najbolje ti je da tako odrediš rutu pa od prve koju izabereš do sledeće najbliže da ne bi gubio vreme...

Santana

Post by Santana » 05 Jan 2010, 16:34

pogledao sam tu mapicu na b92. hocu, to cu da odstampam samo ovo mi je znacilo jer znam onda kako sta izgleda i sta je blizu.
ima li kontrol saund regularni flajing V ? posto je na sajtu samo fejdid

eg303

Post by eg303 » 05 Jan 2010, 16:54

Santana wrote:pogledao sam tu mapicu na b92. hocu, to cu da odstampam samo ovo mi je znacilo jer znam onda kako sta izgleda i sta je blizu.
Jbg, to moraš da ih pitaš telefonom, iz svih iskustava vezanih za prodavnice muzičkih instrumenata jedno sigurno važi: imaju ono što će ti pokazati u radnji a asortiman i cena robe na internetu u velikom broju slučaja ni blizu stanju koje ćeš zateći u radnji.

Stanko

Post by Stanko » 05 Jan 2010, 16:59

Santana wrote:pogledao sam tu mapicu na b92. hocu, to cu da odstampam samo ovo mi je znacilo jer znam onda kako sta izgleda i sta je blizu.
Mislim da ga nema. Fazon je sto kad si Gibsonov zastupnik (bar kod nas) ne biras sta ces da dobijes od gitara, vec sta ti oni posalju. I to sam skroz ozbiljan, u svakoj novoj posiljci ni oni nemaju pojma sta ce im stici...

Post Reply