Svirano je kod guv'nor-a na njegovom superbass-u kroz novu kutiju koju je nabavio skoro (Orange kabinet 4X12" sa 2X12" Celestion zvučnicima)
Slike

I naravno video snimak

Thank you,and good night
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Je li ovo max gain koji može da postigne, ili...?
 Je li ovo max gain koji može da postigne, ili...?

Nisam siguran zbog politike foruma da li mogu da ostavljam linkove ka drugim forumima,poslaću ti na PP.Baba Slim wrote:Može li link do šeme za projekat?
Ova pedala nije klon nijedne pedale.Barem kako sam tvorac pedale kaže,nastala je kao inspiracija prema originalnom Tube driver-u (Chandlerov,i pri tome sam mislio na onaj).Baba Slim wrote:I čisto da pitam, pošto sam neupućen u priču koja se verovatno krije iza svega ovoga (koji je onaj driver, i ostalo), koje pedale je ovo klon?
Istina zaistaDuane wrote:plevionica!
ako je ton u prstima, onda ljuba ima tjubdrajver u prstima

Kao da si dao misevima da ih glodju.
  Kao da si dao misevima da ih glodju.

U principu i ova pedala i BKB tube driver koriste čip(TL072;TL082) da bi dostigli zasićenje pa to posle prolazi kroz lampu koja radi na 12,6V (u pitanju je tkzv. starved plate),tj. ne vuče se zvuk iz same lampe,već mislim da lampa u ovom slučaju služi da dodatno obogati ton (na način koji samo lampa to može valjda).Ak' sam pogrešio nek me neko ispravi.sl0e wrote:Pedala je zlo. U poredjenju sa BKB tube driverom, ima mnogo vise srednjih i mnogo prljaviji drajv. BKB je vise za neki E.J. zvuk, Savina verzija ima nesto klasicniji ts-alike zvuk. Jos cu ja da testiram to uzivo, ali sam sve vise ubedjen da hocu svoj primerak:)

svaka chas @guvnor uz onaj orange kabinet i neke detalje izgleda kao da je snimano 79
  svaka chas @guvnor uz onaj orange kabinet i neke detalje izgleda kao da je snimano 79   
  ....testerica????......
 ....testerica????......  
   ziveo 100 godina..!
  ziveo 100 godina..!  

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest