Snimanje
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
- 
				nikola1111
Snimanje
E ovako...zeleo bih sa drugom da odradim "cover" nekih rock/metal pesama....i sad problem je u tome sto ne znamo kako da snimimo a da kvalitet zvuka bude super...da li znate neki program koji bi nam pomogao oko prerade zvuka...mozda cak i snimanja...unapred hvala

Re: Snimanje
Druze....  koliko ima o tome samo na ovom podforumu....  pa da se ispisu dve knjige..
Cubase, Sonar, Nuendo, Reaper, Kristal, Pro Tools.... Cool Edit, Audition.... milijon i jedan....
nego koju karticu muzicku imate.. od toga sve zavisi...

Cubase, Sonar, Nuendo, Reaper, Kristal, Pro Tools.... Cool Edit, Audition.... milijon i jedan....
nego koju karticu muzicku imate.. od toga sve zavisi...
- 
				nikola1111
:s pa...ovaj znam, trazio ja ali nisam nasao xD O:) ja imam jako staru Realtek HD Audio.... a drug ima SupremeFX-Fi audio  ja mislim da se tako zovu xD 

Veri fanni  

- Marko_chupavi
- MF veteran
pa tesko da cete nasnimiti nesto sto je "super"... verovatno ce te morati da date koju kintu da to snimite u studiju (dosta njih sada pruza i mogucnost snimanja, i to ako se potrudite malo moze da bude solidnog kvaitetea, a obicno udje u cenu probe, tj nije skupo)... sto se tice dorade, za to cete morati da se potrudite, pogotovo sa tim zvucnim kartama... a ako su vam zvucnici/slusalice kvaliteta kao zvucna, onda je mozda bolje da i to odradite u studiju... ili kod nekoga ko ima neki malo ozbiljniji hardware... SVAKAKO NEMOJTE ODUSTAJATI... naizgled cini se da ima puno prepreka, ali sve se daju resiti!

- 
				nikola1111
E hvala puno, naravno necemo odustajati  potrudicemo se maksimalno...i hvala na savetima za hardware raspitacemo se josh
 potrudicemo se maksimalno...i hvala na savetima za hardware raspitacemo se josh