Aesma Daeva feat. Fox IV
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Aesma Daeva feat. Fox IV
Pre nekih godinu dana otprilike, koleginica Tenebra je dala ideju da se pesma Darkness od Aesma Daeva-e uradi u malo čvršćem fazonu. Pesma je neverovatno emotivna i vrlo je podložna sviranju, lako ulazi u uho itd... E sad... obzirom da mi se ovih dana motala po glavi i da sam je slušao danima i razmišljao šta i kako da uradim, došao sam na ideju da snimam "preko" originalne pesme. Znam, prilično je lame i bolje bi bilo da sam radio from the scratch. Nadam se da ću je jednom i uraditi tako. No, za sada samo ovo. Bilo je poteškoća u toku snimanja obzirom da je transparentnost rada svedena na najveći mogući minimum ali malo kopiranja trackova i izdvajanja frekvencija je donekle odradilo posao. Još uvek nisam zadovoljan kako se vokal čuje (tj. ne čuje) al semplovi koji su u "okolini" po frekvencijama (a ima ih ihaaaaaj) naprosto UBIJAJU pa nije bilo svrhe više pojačavati. Ono što je uspelo je da skoro skroz "očistim" killer bass i na njegovo mesto dodam addictive drums. Ne preterano inventivni patterni ali po meni je bolje od onoga što je u originalu. Gitare sam snimao preko novog Guitar Riga i ko što rekoh u recenziji za isti, nije neupotrebljiv... no čućete i sami.
However, moguće je da ćete u predelu bassova imati određenog clipovanja što proizilazi iz toga što sam mix radio noćas od nekih 2 sata do sada tako da mi se nisu palili monitori for the sake of komšije and ukućani.
Da ne palamudim više pošto sam iovako odužio...
http://www.box.net/shared/jbkyk4bbyv
Komentari su više nego dobrodošli.
Hvala unapred.
Cheers!
However, moguće je da ćete u predelu bassova imati određenog clipovanja što proizilazi iz toga što sam mix radio noćas od nekih 2 sata do sada tako da mi se nisu palili monitori for the sake of komšije and ukućani.
Da ne palamudim više pošto sam iovako odužio...
http://www.box.net/shared/jbkyk4bbyv
Komentari su više nego dobrodošli.
Hvala unapred.
Cheers!
- Rocket Roll
- Nyarlathotep
- MF veteran
-
- Chord-Master
- MF veteran
- Rocket Roll
- Chord-Master