Disclaimer - neke od pesama su malo kilavo oCvirane, ali savrseno u skladu sa procentom krvi u alkoholu - R'N'R!

Dead of night
Down the line
Lie, if you must
Crazy patrol
Funeral pyre
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Hehe, ta mi je omiljena, mislim da nam je to najbolja stvarMUzzY wrote:Uh... down the line je fantasticna! Lepu si boju nasao za strataA nisi ni ti blesav sa bojom
jedini se vidis u svom tom mraku
Fala, fala! Nije bas da je nesto epohalno, al kapiram da se cuje da ima znoja, suza, gnoja i krvi iza svegaGuitar_thrill wrote: najbolji bend koji sam cuo na ovom forumu, ali ozbiljno, genijalno sve od pocetka do kraja, sve!
Kakav gruv ima bend, sve odlicno, gitare jako lepo uklopljene i one zajednicke deonice, riffovi genijlni, promene ritma taman tamo gde treba, ENERGICNO i ono sto mi se jako svidja odmereno melodicno, nije previse da ubije zestinu, ali taman dovoljno da ne zvuci tupo i monotono....
molim vas snimite album da vas slusam u autu, u winampu i na mpr3 plejeru koji cu da kupim da bih mogao da pustam vase pesme![]()
Zvuci kao Sabbath sa malo Judas Priesta (u pozitivnom smislu)![]()
Sve pesme su odlicne, ne bih da izdvajam ni jednu....
I naravno jedno MF pitanje, sta koristite ti i drugi gitarista kao booster za solo, i da li uopste nesto koristite? Kako ste ukombinovali boju tona i podesavanja na pojacalima, da ne guiste jedan drugog?
Ja sviram u slicnom bendu, tj. slican zvuk i to, ali se drugi gitarista i ja uvek mucimo da namestimo dobar ton.....od kad sviram strata, malo se lepse uklapamo, ali i dalje nije to to....
Drazesno je prava rec! Ranije smo ga terali da vristi i super mu je islo, al je sjebavao glas brzo, pa kapiram da se malo stedeo - ipak je prva (tj druga) svirka, a blizu sat vremena svirkedweezil wrote:e super je ovo, djitre, bass i bubanj veoma drazesno, odlicno i odmereno, jedina eventualna zamerka meni je za vokal koji bi mogao malo vise da pusti glas, i ponekad i da zavrishti i podivlja. Lepo sviras @Dr.
Oujea! Cuje se bas, je l' da?MUzzY wrote:ha! Bas sam hteo da te pitam jel' satchurtor u akciji na tom klipuTacno taj ton
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest